آنر مجیک ۹ با دوربین سلفی مربعی ۵۵ مگاپیکسلی معرفی می‌شود

آنر مجیک ۹ با دوربین سلفی مربعی ۵۵ مگاپیکسلی معرفی می‌شود

آنر پرچمداران سری مجیک ۹ را به یک دوربین سلفی ۵۵ مگاپیکسلی با طراحی مربعی مجهز می‌کند؛ قابلیتی که برای نخستین‌بار در میان گوشی‌های اندرویدی استفاده می‌شود و امکان ثبت تصاویر با کادر عریض‌تر را فراهم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، دوربین جدید آنر که Agile Eye نام دارد، امکان جابه‌جایی بین حالت افقی و عمودی را بدون کاهش محسوس در میدان دید فراهم می‌کند. این دوربین مربعی قرار است در مدل استاندارد مجیک ۹ و مجیک ۹ پرو مکس استفاده شود و سایر مدل‌های این خانواده به دوربین متفاوتی مجهز خواهند بود.

آنر همچنین برای دوربین‌های پشتی سری مجیک ۹ با شرکت ARRI همکاری کرده و از مجموعه‌ای شامل دو حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی و یک سیستم سه‌گانه دوربین بهره گرفته است. این گوشی‌ها همچنین به قابلیت‌هایی مانند لنز تله‌کانورتر ۵۰۰ میلی‌متری و فیلم‌برداری سینمایی مجهز می‌شوند.

آنر مجیک ۹ با دوربین سلفی مربعی ۵۵ مگاپیکسلی معرفی می‌شود

در مدل مجیک ۹ پرو مکس نیز طراحی ماژول دوربین با الهام از دوربین سینمایی کلاسیک ARRIFLEX 35 بازطراحی شده است. آنر با این تغییرات قصد دارد پرچمدار جدید خود را به محصولی جدی‌تر برای عکاسی و فیلم‌برداری تبدیل کند.

۲۲۷۲۲۷

کد مطلب 2274634

  • گوشی بدون حاشیه تکنو رونمایی شد / عکس

    گوشی بدون حاشیه تکنو رونمایی شد / عکس

  • آنر مجیک ۹ با دوربین سلفی مربعی ۵۵ مگاپیکسلی معرفی می‌شود

    آنر مجیک ۹ با دوربین سلفی مربعی ۵۵ مگاپیکسلی معرفی می‌شود

  • هیولای ال‌نینو، ۲۰۲۷ را به گرم‌ترین سال تاریخ تبدیل می‌کند!

    هیولای ال‌نینو، ۲۰۲۷ را به گرم‌ترین سال تاریخ تبدیل می‌کند!

  • هشدار پکن درباره خطرات امنیتی هوش مصنوعی غربی / انتقاد تند «گلوبال تایمز» از مدیرعامل آنتروپیک

    هشدار پکن درباره خطرات امنیتی هوش مصنوعی غربی / انتقاد تند «گلوبال تایمز» از مدیرعامل آنتروپیک

  • اول خانه یا ماشین؟‌ / مردی که قبل از خانه، فراری F40 خرید و ۲۲ سال با آن رانندگی کرد

    اول خانه یا ماشین؟‌ / مردی که قبل از خانه، فراری F40 خرید و ۲۲ سال با آن رانندگی کرد