معاون اول رئیسجمهوری با بیان اینکه لازمه سرمایهگذاری ایجاد امنیت است، اظهار کرد: سرمایهگذار باید اطمینان کامل داشته باشد میثاقی که با آنان میبندیم مبنی بر ایجاد امنیت سرمایهگذاری است. برنامه ما نیز حمایت از بازار سرمایه است و از این مسیر سرمایهگذاری در ایران را گسترش میدهیم.
به گزارش همشهری آنلاین، محمدرضا عارف امروز یکم تیر در مراسم نواختن زنگ آغاز فصل تابستان بازار سرمایه با تبریک پیروزی ایران در جنگهای ۱۲روزه و ۴۰روزه، اظهار کرد: ایران با وجود تحمیل تحریمهای ظالمانه، سرافراز از این دو جنگ بیرون آمد. در یک سال گذشته هزینههای سنگینی را تحمل کردیم که در رأسشان شهادت رهبر معظم انقلاب، فرماندهان نظامی و مقامات ارشد کشوری بودند؛ تابآوری ویژگی ایرانیهاست. همه ما به این تمدن افتخار میکنیم که مبنایش صلح و صلحطلبی است و تابآوری ایرانیان نیز همعرض با صلحطلبی آنان است.
- وزیر اقتصاد برنامه داد؛ قصد مداخله در بازار را نداریم | رشد ۳۸ درصدی بازار سرمایه بعد از بازگشایی
معاون اول رئیسجمهوری نیاز سرمایهگذاری را در برنامه هفتم توسعه سالیانه حدود ۱۵۰ میلیارد دلار دانست و گفت: لازمه سرمایهگذاری ایجاد امنیت است. باید سرمایهگذار اطمینان کامل داشته باشد تا میثاقی که با آنان میبندیم مبنی بر ایجاد امنیت سرمایهگذاری باشد. برنامه ما حمایت از بازار سرمایه است و از این مسیر سرمایهگذاری را در ایران گسترش میدهیم.
کد خبر 1046340 منبع: ایسنا
-
از این مسیر می خواهیم سرمایهگذاری در ایران را گسترش دهیم
-
وزیر اقتصاد برنامه داد؛ قصد مداخله در بازار را نداریم | رشد ۳۸ درصدی بازار سرمایه بعد از بازگشایی
-
لحظه عصبانی شدن ونس از بی محلی تیم مذاکره کننده ایرانی | ببینید
-
پیشبینی ۴ هوش مصنوعی از نتیجه ایران- بلژیک + عکس
-
استاد آمریکایی: حاضرم برای پرچم ایران شهید شوم | ویدئو
-
افشاگری مهم درباره ترور قالیباف و عراقچی + ویدئو | توضیحات مهم افسر سابق سیا
-
پزشکیان: بندهای تفاهم تهران-واشنگتن عمدتا به نفع ایران است | سه گروه از مذاکره ناراضی هستند
-
واکنش ترامپ به صحبتهای پزشکیان: مراقب حرفهایتان باشید! | ببینید
-
مسیح علینژاد: به هیچ جا نمیرسیم؛ خسته و زخمیام …
-
آنچه دهان ترامپ را گشاد کرد! | پاسخ غلطهای زیادی ترامپ ترک میز مذاکره است
-
مورینیو: بیرانوند واقعا در تراکتور است؟ | آدرسش را سریع پیدا کنید
-
لیندسی گراهام باز هم تکرار کرد: کمک در راه است!
-
ایران صفر- بلژیک صفر؛ تساوی درخشان با افسوس بزرگ؛ یوزهای شجاع رقیب را تا مرز شکست پیش بردند
-
ثابتی: تنگه هرمز را مفت از دست دادیم!
-
تصویری از جی دی ونس در کنار پرچم ایران خبرساز شد
-
مهاجم سابق انگلیس: حرکت بیرانوند باورنکردنی بود | این فقط یک سیو نبود
-
کارشناسی داوری ایران-بلژیک؛ اشتباه بزرگ به ضرر ایران
-
طارمی اشک پسر دی بروینه را درآورد + عکس
-
سرمربی بلژیک: بیرانوند یعنی خلاصه بازی!