مجتبی ملکی، نایبقهرمان سابق «مردان آهنین»، در دور دوم انتخابات فدراسیون بدنسازی با کسب ۳۵ رأی از ۵۰ رأی مأخوذه، به عنوان رئیس جدید این فدراسیون انتخاب شد.
مجمع انتخاباتی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام امروز سهشنبه به ریاست سیدمحمد شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش، برگزار شد.
در ابتدای این مجمع، تعدادی از نامزدهای تأییدصلاحیتشده از حضور در انتخابات انصراف دادند یا در مجمع حاضر نشدند و در نهایت رقابت با حضور ۱۰ نامزد آغاز شد.
در دور نخست رأیگیری، مجتبی ملکی با کسب ۱۹ رأی در صدر قرار گرفت و محمد نصیری با ۱۲ رأی در جایگاه دوم ایستاد تا انتخابات به دور دوم کشیده شود.
در دور دوم، رقابت میان ملکی و نصیری برگزار شد و مجتبی ملکی با کسب ۳۵ رأی، در برابر ۱۵ رأی محمد نصیری، به ریاست فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام رسید.
ملکی که سابقه حضور در رقابتهای «مردان آهنین» را دارد، در سه دوره این مسابقات عنوان نایبقهرمانی را به دست آورده و در دو دوره رقابتهای قویترین مردان ایران نیز قهرمان شده است.
او حالا پس از سالها فعالیت در عرصه ورزش قدرتی، از این پس هدایت فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام را بر عهده خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: انصراف عضو هیئتمدیره پرسپولیس از انتخابات بدنسازی با یک ادعای جنجالی
-
رامین رضاییان در تلویزیون ارشاد شد؛ دکمهاش را بست +عکس
-
آقای خلیلی! چرا جرات نداری به مردم بگویی برای چه از پرسپولیس اخراجت کردند؟/ اگر قرارداد این آقا زیر ۲۰میلیارد باشد من سبیلهایم را میتراشم
-
پیگیری برای آزادی ستاره پیشین پرسپولیس از زندان؛ چند طلبکار رضایت دادند
-
از تهدید رئال تا قرارداد روی دستمال؛ خورخه مسی پدری که پشت افسانه لیونل مسی ایستاد
-
اگر لازم باشد پیشکسوتان پرسپولیس را مقابل باشگاه جمع میکنم تا خلیلی اخراج شود/ تو چهکاره هستی که درب اتاقت را روی ما باز نمیکنی؟
-
رونالدو و جورجینا در این لوکیشن زیبا عروسی میکنند؟ هتلی رویایی با قیمت نجومی و امکانات شگفتانگیز +تصاویر