استقلال یک ملی‌پوش جدید خرید

نگین رسولی پور

اگرچه پنجره نقل و انتقالاتی استقلال در بخش فوتبال بسته است اما این باشگاه برای تیم‌های غیرفوتبالی خود خوب خرید می‌کند.

تیم بسکتبال بانوان استقلال عنوان قهرمانی لیگ برتر را به دست آورد و تا چند ماه دیگر باید در عرصه رقابت‌های آسیایی به میدان برود. تیمی که حالا قرارداد عسل پورحیدری به عنوان کاپیتان خود را نیز تمدید شده می‌بیند.

علاوه بر دختر اسطوره فقید استقلال، نگین رسولی پور گارد راس تیم ملی بسکتبال بانوان که فصل قبل در آکادمی سحر بازی می‌کرد نیز به جمع آبی پوشان پایتخت اضافه شده و در فصل آتی با پیراهن استقلال به میدان می‌رود. مدیران باشگاه استقلال همچنین با مهلا عابدی دیگر ملی‌پوش کشورمان که هم اکنون در لباس تیم بسکتبال سه نفره زیر ۲۳ سال ایران به چین سفر کرده، مذاکرات ابتدایی را آغاز کرده‌اند تا در صورت حصول توافق نهایی، این بازیکن هم پس از بازگشت به ایران، استقلالی شود.

بیشتر بخوانید: عسل پورحیدری با استقلال تمدید کرد

مهلا عابدی

  • پیگیری برای آزادی ستاره پیشین پرسپولیس از زندان؛ چند طلبکار رضایت دادند

  • از تهدید رئال تا قرارداد روی دستمال؛ خورخه مسی پدری که پشت افسانه لیونل مسی ایستاد

  • اگر لازم باشد پیشکسوتان پرسپولیس را مقابل باشگاه جمع می‌کنم تا خلیلی اخراج شود/ تو چه کاره هستی که درب اتاقت را روی ما باز نمی‌کنی؟

  • رونالدو و جورجینا در این لوکیشن زیبا عروسی می‌کنند؟ هتلی رویایی با قیمت نجومی و امکانات شگفت‌انگیز +تصاویر

  • دیس‌بک محمدرضا گلزار به کریس رونالدو! +عکس

  • هیئت‌رئیسه تراکتوری، استقلالی، گل‌گهری و حالا پرسپولیسی! انتصاب‌های عجیب در باشگاه‌های خاص؛ فدراسیون حتما جوابگو باشد