تیم ملی اسپانیا در اولین بازیاش در جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل کیپورد تیمی تازهوارد در جام جهانی متوقف شد!
استادیوم آتلانتا در جورجیا میزبان اولین بازی اسپانیا در جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل کیپورد بود، دیداری از گروه H که اولین شگفتی جام شد و با تساوی بدون گل به پایان رسید.
در حالی که بسیاری انتظار حملات بیمحابا و برتری قاطع اسپانیا را داشتند، دفاع خوب کیپورد کمتر اجازه خلق موقعیت به لاروخا میداد. تا اواخر نیمه تیم لوئیس دلافوئنته بیشتر به دروازه کوسهها نزدیک شد و حتی در دقیقه ۳۹ توسط فران تورس تیر دروازه را هم به لرزه درآوردند. در دقایق آخر این نیمه هم تورس شوت دیگری زد که با واکنش خوب وزینیا سنگربان ۴۰ ساله کیپورد راهی به دروازه پیدا نکرد، سپس همین سنگربان ضربه سر آیمریک لاپورت را به کرنر فرستاد.
نیمه دوم هم شاهد نبردی یکطرفه با فشار شدید اسپانیا برای گلزنی بودیم. از دقیقه ۷۲ هم لامین یامال وارد میدان شد تا پس از مصدومیت عصای دست لاروخا شود. حتی اگر از دفاع کیپورد رد میشدند، یکی پس از دیگری وزینیا بود که جلوی ضربات اسپانیاییها میایستاد.
در نهایت این بازی با تساوی به پایان رسید تا اروگوئه و عربستان همتیمیهای اسپانیا خوشحال شوند!

-
راوی ماندگار مستند ناصر حجازی درگذشت
-
بعد از ساعت قلعهنویی حالا دستبند رامین رضاییان سوژه شد؛ از چشم کردن بنده جدا خودداری فرمایید! +عکس
-
دیس شایع به میثاقی در حمایت از فردوسیپور؛ به شماها نمیرسه از مفتبری حرف بزنید! +عکس
-
ترامپ با پیراهن تیم ملی ایران در ورزشگاه لسآنجلس؛ عقبنشینی آمریکا سوژه شد +عکس
-
ویدیو| جواب دندانشکن ابوطالب حسینی به مجری تلویزیون: سلیقه موسیقایی ما «جای خالی» نیست!
-
هتل تیم ملی ایران در لسآنجلس؛ یوزها به «منهتن بیچ» میروند +تصاویر