اعلام محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ها؛ یک‌طرفه شدن محورهای شمالی

اعلام محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ها؛ یک‌طرفه شدن محورهای شمالی

رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور همزمان با افزایش حجم سفرهای تعطیلات پایان هفته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمد کرمی‌اسد، با تشریح جزئیات محدودیت‌های ترافیکی روز جمعه ۱۵ خردادماه اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی افزایش حجم سفرها و بازگشت مسافران از استان‌های شمالی، محدودیت‌های ویژه‌ای در محورهای مواصلاتی کشور به اجرا در خواهد آمد.

وی درباره محور کرج ـ چالوس و آزادراه تهران ـ شمال گفت: از ساعت ۱۲ امروز تردد خودروها به مقصد چالوس در آزادراه تهران ـ شمال(جنوب به شمال) محدود می‌شود. همچنین از ساعت ۱۳ مسیر پل زنگوله به سمت چالوس به طور کامل مسدود خواهد شد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا افزود: از ساعت ۱۵ نیز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران(شمال به جنوب) به صورت کامل یک‌طرفه شده و این محدودیت‌ها تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت. پس از پایان اجرای طرح، مسیر پل زنگوله تا مرزن‌آباد مجدداً به حالت دوطرفه بازگشایی می‌شود.

سردار کرمی‌اسد در ادامه با اشاره به محدودیت‌های محور هراز تصریح کرد: تردد تمامی تریلرها در این محور همچنان ممنوع است. همچنین تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و کالاهای فاسدشدنی از ساعت ۷ تا ۲۴ امروز جمعه ۱۵ خردادماه ممنوع خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا به تشخیص مأموران پلیس راه مستقر در مسیر، محدودیت‌های مقطعی یک‌طرفه در محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.

رئیس پلیس راه فراجا درباره محور تهران ـ فیروزکوه ـ قائمشهر نیز گفت: در صورت افزایش بار ترافیکی، تردد انواع تریلرها به استثنای حاملان مواد سوختی و مواد فاسدشدنی از ساعت ۷ تا ۲۴ امروز در مسیر شمال به جنوب ممنوع خواهد شد.

وی همچنین از اعمال محدودیت ترافیکی در محور فشم خبر داد و اظهار کرد: از ساعت ۱۷ تا ۲۰ شامگاه جمعه، تردد وسایل نقلیه در انتهای محور فشم، محدوده پل حاجی‌آباد تا ابتدای پیچ آریانا، به صورت یک‌طرفه و در مسیر خروج از فشم انجام می‌شود.

سردار کرمی‌اسد با اشاره به محور قدیم رشت ـ قزوین نیز گفت: در صورت افزایش حجم ترافیک، تردد انواع کامیون‌ها و تریلرها به استثنای حاملان مواد سوختی و کالاهای فاسدشدنی از ساعت ۸ تا ۲۴ جمعه در این محور ممنوع خواهد بود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا از رانندگان خواست ضمن برنامه‌ریزی مناسب برای سفر، آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی را از طریق پلیس راه و سامانه‌های اطلاع‌رسانی رسمی دنبال کرده و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، سفری ایمن را برای خود و سایر کاربران جاده رقم بزنند.

کد مطلب 6850719

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • هشدار نسبت به مصرف خودسرانه قرص «منیزیم» و «پتاسیم»

  • باید از هر نوع فیلم مستقلی حمایت کرد؛ یک ماه فیلمبرداری در اتوبوس!

  • تداوم ناپایداری دریایی در خلیج‌فارس و هرمزگان؛ شناورها مواظب باشند

  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ها؛ یک‌طرفه شدن محورهای شمالی

  • مقام هندی: روابط میان اعضای بریکس فرصت‌های جدیدی را ایجاد می‌کند

  • مازندران آماده خرید گندم کشاورزان است

  • سامانه پروانه ساخت مواد غذایی و آشامیدنی راه‌اندازی شد

  • آنچه باید درباره بیمه بیکاری بدانیم

  • جزئیات ثبت نام آزمون دستیاری دندانپزشکی؛ آغاز فراینداز ۱۸ خرداد

  • مساله وطن در صدای علیرضا قربانی و نجابتِ اندوه در «گلوبند ایران»

  • رای انضباطی گل گهر را برنده کرد/ پرسپولیس به رده پنجم جدول صعود کرد

  • هشدار بارش‌های سیل‌آسا در ۸ استان؛ سفر به این مناطق بدون احتیاط ممنوع

  • دمای تهران کاهش می یابد/ رگبار و رعد و برق در راه است

  • پیروزی تیم ملی فوتبال ایران برابر مالی/ آماده برای پرواز در جام جهانی

  • «عملیات ترور بزرگ» و هلاکت افسر ارشد موساد در تل‌آویو+ فیلم

  • افشای پنهان‌کاری آمریکا؛ ویدئوی جدید از آتش‌سوزی در ناو «جرالد فورد»

  • استاندار کردستان برای دو دختر آسیب‌دیده سنندجی سرپناه فراهم کرد

  • جشن عید غدیر در کرمانشاه

  • ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی توان نظامی ایران

  • اهتزاز پرچم غدیر با حضور خادمان حرم امیرالمؤمنین(ع) در کرمانشاه

  • پرشین هتل
  • قطعات لباسشویی
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه