امینی: حمایت از طرح‌های زیرساختی آبزی‌پروری از اولویت‌های شیلات است

امینی: حمایت از طرح‌های زیرساختی آبزی‌پروری از اولویت‌های شیلات است

بوشهر- مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: حمایت از طرح‌های زیرساختی و مولد در حوزه آبزی‌پروری از اولویت‌های مهم شیلات استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل امینی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران از بازدید هانی پندآموز معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی توسعه دریامحور، حسن مقیمی معاون سرمایه‌گذاری و امور بین‌الملل توسعه دریامحور، به همراه جمعی از مسئولان شیلاتی استان از طرح‌های در حال ساخت تکثیر و نرسری بچه‌ماهیان دریایی در شهرستان تنگستان خبر داد.

امینی اظهار کرد: این بازدید با هدف بررسی روند پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها، شناسایی موانع موجود و پیگیری مسائل و مشکلات مرتبط با تکمیل و بهره‌برداری از این طرح‌ها انجام شد.

وی افزود: توسعه مراکز تکثیر و نرسری بچه‌ماهیان دریایی یکی از نیازهای اساسی صنعت پرورش ماهی در قفس استان بوشهر محسوب می‌شود و نقش مهمی در تأمین پایدار بچه‌ماهی مورد نیاز مزارع پرورش ماهی در قفس خواهد داشت.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به اهمیت این طرح‌ها در زنجیره تولید آبزیان گفت: کمبود بچه‌ماهیان دریایی یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی توسعه پرورش ماهی در قفس است و بهره‌برداری از این پروژه‌ها می‌تواند زمینه خودکفایی در تأمین بچه‌ماهی، کاهش وابستگی به سایر مناطق و افزایش ظرفیت تولید را فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: با تکمیل و راه‌اندازی این طرح‌ها، علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، ظرفیت تولید آبزیان دریایی در استان افزایش یافته و گام مؤثری در تحقق اهداف اقتصاد دریامحور، توسعه سرمایه‌گذاری در بخش شیلات و ارتقای امنیت غذایی کشور برداشته خواهد شد.

امینی در پایان تأکید کرد: حمایت از طرح‌های زیرساختی و مولد در حوزه آبزی‌پروری از اولویت‌های مهم شیلات استان بوشهر است و تلاش خواهیم کرد با همکاری دستگاه‌های مرتبط، زمینه تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌های راهبردی فراهم شود.

امینی با اشاره به روند رو به رشد تولید ماهی در قفس در استان بوشهر گفت: سال گذشته بالغ بر هزار و ۲۹۵ تن ماهی دریایی از مزارع پرورش ماهی در قفس استان برداشت شد و با توجه به توسعه ظرفیت‌های تولید، افزایش تعداد قفس‌های فعال و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود میزان تولید در سال جاری به حدود ۲ هزار تن برسد.

وی افزود: راه‌اندازی مراکز تکثیر و نرسری بچه‌ماهیان دریایی نقش مهمی در تأمین پایدار بچه‌ماهی مورد نیاز مزارع، افزایش تولید و تحقق اهداف توسعه اقتصاد دریامحور در استان خواهد داشت.

کد مطلب 6863799

  • پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر ۵۰ برابر شد

  • توسعه فعالیت‌های شیلاتی در بوشهر/ تولید افزایش می‌یابد

  • پرورش ماهی‌درقفس ظرفیت کم‌نظیر خلیج‌فارس/ زنجیره تولید تکمیل شود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • یکصدونهمین شب حضور مردم تربت جام در میدان

  • صد و نهمین حضور حماسی مردم آستانه اشرفیه در خیابان

  • تخصیص اتوبوس سیار خون‌گیری به گلستان در اولویت قرار گیرد

  • امینی: حمایت از طرح‌های زیرساختی آبزی‌پروری از اولویت‌های شیلات است

  • همنوایی مرزنشینان آستارایی در شب سوم محرم

  • عزاداری شب سوم محرم در تجمع میدان شهدای اراک

  • آتش‌سوزی در برج‌های دوقلوی مرکز مالی بین‌المللی دوبی

  • درخشش سه‌شیرها در شب پیروزی شیرین مقابل کرواسی/ انگلیس خط و نشان کشید

  • عزاداری سومین شب محرم در مجتمع باران اصفهان

  • مراسم گرامیداشت شهید «مصطفی چمران»

  • پرداخت ۱۴۰ هزار میلیارد تومان حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد

  • استان آذربایجان شرقی قطب تولید کالاهای اساسی در شمال‌غرب کشور

  • بازیکن خارجی تراکتور راهی امارات شد

  • تکمیل و تحویل خودروهای ناقص سایپا طی ۲ ماه آینده

  • محدوده‌ مسیر تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران مشخص شد

  • تساوی یک نیمه‌ای پرتقال و کنگو

  • افزایش حقوق بازنشستگان در مدل پیشنهادی محاسبه مستمری

  • نشست اتاق بازرگانی با قالیباف؛ ۳۰ پیشنهاد برای توسعه روابط با چین

  • ماجد: ساختار نرخ سود بانکی بازبینی می‌شود / به دنبال سرکوب نیستیم

  • نقشه سرمربی تیم ملی فوتبال بلژیک برای دیدار با ایران لو رفت!

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵

  • تور کربلا ایلیا گشت
  • رنگ پلی اورتان
  • استند تسلیت
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • قطعات لباسشویی
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه