لیست ۲۶ نفره تیم ملی در حالی اعلام شد که هنوز تکلیف ویزاها مشخص نیست.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم ملی در ترکیه منتظر سرنوشت ویزاها برای حضور در جام جهانی است. لیست ۲۶ نفره قلعه نویی اعلام شده و اخبار رسیده حکایت از آن دارد که اعضای کاروان اعزامی به جام جهانی برای انگشت نگاری و طی مراحل اداری راهی سفارت مکزیک شدهاند.
در حالی رئیس فدراسیون از تمایل مکزیک به میزبانی از کشورمان در تیخوانا خبر داد که رئیس جمهور مکزیک گفته بود آمریکا تمایلی به حضور ایران در یکی از کمپهای کشورش نداشت! شاید باید همان موقع قید جام جهانی را میزدیم، تا زمانی که هنوز اختیارمان دست خودمان بود.
اما حالا سوال اینجاست که اگر به هر دلیلی آمریکا به یک یا چند نفر از بازیکنان یا کاروان ما ویزا ندهد، تکلیف چیست؟ آیا آن را پذیرفته و با همان تعداد که قبول میکنند، باز هم به جام جهانی میرویم؟ کشوری که به ما حمله کرده و در حال جنگ با آن به سر میبریم، به چه قیمت باید پذیرای فرزندانمان باشد؟
در این صورت، آنها که به این رفتن اصرار کرده اند، چه پاسخی برای تاریخ دارند؟ اصلا قیمت یک سفر چقدر است؟
257 251
کد مطلب 2227358
- خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاهترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
-
انگشتنگاری از ملیپوشان در مکزیک؟
-
اقدام خاص کادر فنی برای بازیکنان تیمملی
-
علیمنصور؛ دشمن ناامیدی
-
قهرمان جام جهانی معرفی شد
-
پاداش ویژه مدیرعامل پرسپولیس به امیرحسین محمودی
-
عکس | خیانت به امباپه در شب قهرمانی پاریسن ژرمن!
-
پاداش ویژه مدیرعامل پرسپولیس به امیرحسین محمودی
-
قهرمان جام جهانی معرفی شد