اژه ای: دشمن شکست خورده و عصبی است

اژه ای: دشمن شکست خورده و عصبی است

اراک-رئیس قوه‌قضاییه گفت: دشمن شکست خورده و عصبی است و تمام تلاش خود را بر ایجاد چندصدایی و چنددستگی در کشور متمرکز کرده است.

به گزارش خبرنگارمهر،حجت‌الاسلام غلامحسبن محسنی اژه‌ای،‌ پیش از ظهر یکشنبه در جریان سفر به استان مرکزی و در جمع کارکنان دستگاه قضایی این استان اظهار کرد: اکنون دشمن شکست خورده و عصبی است و تمام تلاش خود را بر ایجاد چندصدایی و چنددستگی در کشور متمرکز کرده است.

وی افزود: متأسفانه در برخی گوشه‌ها دشمن موفق می‌شود و شاهد هستیم کسانی که روزی همراه انقلاب بودند، امروز بیانیه‌هایی صادر می‌کنند اما باید اذعان کرد این افراد بیچاره و خسارت‌دیده هستند و مزدوری صهیونیست‌های جنایتکار را می کنند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: تابلوی حرکت و مسیر هدایت کشور ولی‌فقیه است و هرگونه جدا شدن از مسیر رهبری، ما را در جایگاهی مشابه خائنان دفاع مقدس قرار می‌دهد که روزی به دشمن روی آوردند و امروز به مزدوری صهیونیست‌ها مشغولند.

وی با اشاره به فشارهای اقتصادی دشمن گفت: دشمن تمام ظرفیت خود را بکار گرفته معیشت مردم ایران را در تنگنا قرار دهد و این امر مشهود است همزمان با پیشنهاد مذاکره، تحریم‌های جدیدی علیه ملت ایران وضع می‌کنند.

حجت الاسلام اژه ای افزود: تجربه دوره‌های قبل نیز نشان داده است که همزمان با مذاکرات، دشمن جنگ اقتصادی و حتی نظامی بر کشور تحمیل کرده و این شاخصه ثابت دشمن است.

حجت‌الاسلام اژه‌ای درباره اغتشاشات دی‌ماه نیز گفت: خشونت در این فتنه به سطح بی‌سابقه‌ای رسید و عاملان اصلی، تروریست‌های آموزش‌دیده توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا بودند و در کنار آنان، عده‌ای فریب‌خورده نیز حضور داشتند که حساب آنان از تروریست‌ها جداست و به اتهاماتشان به نحو قانونی رسیدگی خواهد شد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: قوه قضاییه یک صفحه شفاف و زلال است و کوچک‌ترین نقطه تاریکی در رفتار قضات و کارکنان قضایی نباید وجود داشته باشد.

وی تاکید کرد: انتظار است کارکنان قضایی با وجود حجم بالای کار و مشکلات معیشتی، با نهایت تلاش، احترام و خضوع به مردم و ارباب رجوع خدمت‌رسانی کنند و کوچک‌ترین خلل در ارائه خدمات قضایی به مردم رخ ندهد.

کد خبر 6742620

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • امامی: طرح جامع، توسعه متوازن گردشگری اردبیل را هدایت می‌کند

  • اولین جلسه کمیته پدافند غیرعامل سازمان امداد و نجات برگزار شد

  • خوش‌سیما: سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های گردشگری گرمی را هدایت کنید

  • تلاش شهرداری تهران برای حمایت از غرفه‌داران بازارچه جنت

  • واکنش ائتلاف دولت قانون به مداخله ترامپ در عراق

  • یمن در میان ۱۰ کشور برتر جهان از نظر تعداد مساجد

  • عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط در مورد هسته ای بود

  • اژه ای: دشمن شکست خورده و عصبی است

  • سد بالاخانلو قزوین آماده آبگیری شد

  • ۱۴ پروژه در گناوه باحضور استاندار بوشهر افتتاح و آغاز شد

  • هشدار هواشناسی؛ تداوم سامانه بارشی سنگین در اغلب نقاط کشور تا چهارشنبه

  • قیمت دلار رسمی امروز ۱۹ بهمن ماه

  • نگرانی اسرائیل درباره استفاده ارتش مصر از یک تکنولوژی جدید

  • رسوایی تازه در واشنگتن؛ تصویر نتانیاهو از آرشیو اپستین حذف شد

  • بلاگر معروف به اتهام توهین به فردوسی محکوم شد

  • اقدام یک کشور عربی علیه امارات

  • شکست جنگ رسانه‌ای دشمن/ چرا شایعه‌پراکنی نشانه ضعف استراتژیک آمریکاست؟

  • کشف تونل‌های آمریکایی میان عراق و سوریه؛ عملیات بزرگ خنثی شد

  • ارتباط مجرم جنسی معروف آمریکا با ارتش اسرائیل+ تصویر

  • ۴ ستون اصلی جنگ الکترونیک؛ قدرت نامرئی جنگ‌های مدرن قبل از شلیک

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴

  • مزایده خودرو
  • خرید هاست وردپرس
  • پخش عمده موبایل مشهد
  • تعمیر کامپیوتر تهران
  • ایمپلنت دندان
  • استعلام شرکت با کد ملی
  • آلپاری
  • فروش خودرو کارکرده
  • خرید دستگاه تصفیه آب
  • خرید دام زنده
  • هلدینگ پارسه
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه