ایجاد «گیت ویژه ارزی» برای واحدهای آسیب‌دیده

ایجاد «گیت ویژه ارزی» برای واحدهای آسیب‌دیده

معاون وزیر صمت گفت: در صورت نیاز، تأمین ارز واحدهای آسیب‌دیده از مسیر ویژه انجام خواهد شد تا فرآیند بازگشت آنها به چرخه تولید با سرعت بیشتری دنبال شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید شجاعی، معاون برنامه‌ریزی، نوآوری و هوشمندسازی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تدوین بسته حمایتی برای واحدهای صنعتی آسیب‌دیده در جنگ، اظهار کرد: برای واحدهای آسیب‌دیده، متناسب با میزان خسارت و سطح تخریب، دسته‌بندی مشخصی انجام شده و شیوه حمایت از هر گروه متفاوت خواهد بود.

۵۰۰ واحد صنعتی غیرفعال شده‌اند

وی در مصاحبه با سیما با بیان اینکه حدود ۵۰۰ واحد صنعتی غیرفعال شده‌اند، افزود: سایر واحدهایی که دچار خسارت شده‌اند همچنان در حال فعالیت هستند و بر همین اساس، برای واحدهایی که نیازمند احیای فوری و بازسازی هستند، روش‌های تأمین مالی متناسب پیش‌بینی شده است.

شجاعی با اشاره به اینکه صندوق صنایع پیشرفته وزارت صمت محور اصلی تأمین مالی این طرح خواهد بود، گفت: منابعی از محل اعتبارات دولت و همچنین منابع داخلی وزارت صمت به این صندوق هدایت شده تا بخشی از نیاز مالی واحدهای آسیب‌دیده، به‌ویژه واحدهای کوچک و متوسط، تأمین شود.

وی ادامه داد: برای ۱۸ بنگاه بزرگ آسیب‌دیده نیز با همکاری بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی، شیوه تأمین مالی اختصاصی طراحی شده و حمایت از این واحدها به صورت موردی انجام خواهد شد.

معاون وزیر صمت درباره زمان اجرای این بسته حمایتی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود دستورالعمل داخلی پرداخت تسهیلات تا دو هفته آینده ابلاغ شود البته اجرای کامل این فرآیند منوط به دریافت گزارش‌های کارشناسان رسمی است که مبنای تعیین میزان خسارت خواهد بود.

شجاعی با اشاره به روند دریافت گزارش‌های ارزیابی خسارت گفت: تاکنون تنها ۸۰ گزارش کارشناسی رسمی از مجموع واحدهای آسیب‌دیده به وزارت صمت رسیده و این روند با کندی در حال انجام است که پیگیری‌های لازم برای تسریع آن در دستور کار قرار دارد.

ایجاد «گیت ویژه ارزی» برای واحدهای آسیب‌دیده

وی همچنین از ایجاد «گیت ویژه ارزی» برای واحدهای آسیب‌دیده خبر داد و افزود: در صورت نیاز، تأمین ارز این واحدها از مسیر ویژه انجام خواهد شد تا فرآیند بازگشت آنها به چرخه تولید با سرعت بیشتری دنبال شود.

معاون برنامه‌ریزی، نوآوری و هوشمندسازی وزارت صمت خاطرنشان کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز بدون نیاز به ارائه گزارش کارشناسی رسمی و صرفاً بر اساس اعلام استان‌ها، حمایت‌های لازم را در کارگروه‌های استانی در دستور کار قرار داده است.

واگذاری زمین به واحدهای آسیب‌دیده

شجاعی همچنین از ابلاغ دستورالعمل جدید شرکت شهرک‌های صنعتی برای واگذاری زمین به واحدهای آسیب‌دیده خبر داد و گفت: بر اساس این دستورالعمل، حتی واحدهایی که خارج از شهرک‌های صنعتی دچار خسارت شده‌اند نیز می‌توانند با شرایط ویژه به شهرک‌های صنعتی منتقل شوند و از مزایای این طرح بهره‌مند شوند.

وی تأکید کرد: سقف تسهیلات پرداختی بر مبنای گزارش کارشناسان رسمی تعیین خواهد شد، اما با توجه به محدودیت منابع، احتمالاً بخشی از میزان خسارت به‌عنوان تسهیلات ویژه پرداخت می‌شود تا واحدهای آسیب‌دیده بتوانند هرچه سریع‌تر فعالیت تولیدی و چرخه مالی خود را از سر بگیرند.

کد مطلب 6875991 سمیه رسولی

  • واگذاری خارج از مزایده زمین؛ حقوق ورودی ماشین‌آلات صفر می‌شود

  • تولیددر شرایط جنگی؛ در سایه تدابیر اقتصادی وزارت اقتصاد

  • جزئیات حمایت ۱۰ بندی از تولید؛ از امهال بدهی تا تامین زمین

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • عارف: آموزش هوش مصنوعی و امنیت سایبری در مدارس یک ضرورت حیاتی است

  • هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان در پی تقویت فعالیت سامانه بارشی موسمی

  • اقدامات بهزیستی برای مراسم تشییع رهبر شهید

  • گام‌های بلند یزد برای صیانت از محیط زیست با مدیریت پسماند

  • برپایی بیمارستان ۶۰ تختوابی در مصلی امام خمینی(ره)

  • آموزش هوش مصنوعی به ۹۰ هزار دانش‌آموز در شمال‌غرب کشور کلید خورد

  • اعزام تیم ملی بوکس به جاکارتا در هاله‌ای از ابهام

  • شنونده آلبوم «قائد شهید» در آستانه تشییع رهبر شهید انقلاب باشید

  • «دارالمرحمه» میزبان زائران رضوی در سوگ رهبر شهید؛ هیات‌ها پای کار

  • آغاز آموزش هوش مصنوعی در بهزیستی

  • هشدار تداوم گرد و غبار در کرمان؛ آیا ادارات چهارشنبه تعطیل می شوند؟

  • سه‌شنبه ۱۶ تیر تهران تعطیل شد/ پنجشنبه عزای عمومی‌ در سراسر کشور

  • مقام اسرائیلی: در جنگ با ایران با بی‌سابقه‌ترین حملات موشکی مواجه شدیم

  • پیشنهاد جدید عمان به آمریکا و کشورهای غربی درباره تردد در تنگه هرمز

  • ادعای وال‌استریت ژورنال درباره هشدار سپاه به آمریکا و اروپا

  • اظهارات تند نتانیاهو علیه اردوغان

  • ضمانت اجرای تفاهم، قدرت ماست/ اگر تعهدات اجرا نشود، آماده جنگیم

  • فرانسه راحت از سوئد گذشت/ خروس در شمایل قهرمان جام

  • احتمال پیشنهاد تعطیلی روز شانزدهم

  • افشای خسارات گسترده در پالایشگاه حیفا بر اثر حملات موشکی ایران

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه نهم تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه نهم تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه نهم تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه نهم تیر ۱۴۰۵

  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قیمت طلا آنلاین
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • خرید ادکلن
  • تور کربلا ایلیا گشت
  • رنگ پلی اورتان
  • استند تسلیت
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه