بازگشایی پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه/ استقرار ناوگان رایگان برای انتقال هواداران استقلال به ورزشگاه بصره

بازگشایی پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه/ استقرار ناوگان رایگان برای انتقال هواداران استقلال به ورزشگاه بصره

مشاور مدیرعامل باشگاه استقلال با اعلام خبر بازگشایی رسمی پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه، از تردد بدون مشکل هواداران به کشور عراق و فراهم‌سازی ناوگان اتوبوس‌رانی رایگان جهت انتقال آنان به ورزشگاه بصره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین خوزستان ، سید عقیل موسوی مشاور مدیرعامل استقلال تهران در مصاحبه با این خبرگزاری گفت : با پیگیری‌های مستمر صورت‌گرفته و رفع موانع پیش‌آمده از سوی طرف عراقی، گذرگاه‌های بین‌المللی شلمچه و چذابه به‌طور کامل بازگشایی شده‌اند و در حال حاضر هیچ‌گونه مشکل یا محدودیتی برای تردد هواداران پرشور استقلال وجود ندارد.
وی با تأکید بر روان‌سازی جریان عبور مسافران اظهار داشت: علاقه‌مندان و حامیان نماینده فوتبال ایران در این دیدار حساس می‌توانند با همراه داشتن گذرنامه معتبر، با خیالی آسوده از مبادی خروجی استان خوزستان عبور کنند. تمام تدابیر لازم برای عبور سریع تماشاگران از گیت‌های گذرنامه اندیشیده شده تا روند سفر هواداران بدون کوچک‌ترین معطلی طی شود.
مشاور مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه به برنامه‌ریزی‌های رفاهی اشاره و تصریح کرد: با هماهنگی‌های ارزشمند میدانی با استانداری خوزستان و تلاش‌های پیگیرانه مدیریت باشگاه، اقدامات لجستیکی گسترده‌ای تدارک دیده شده است تا تماشاگران در خاک عراق دغدغه‌ای بابت حمل‌ونقل نداشته باشند.
موسوی در پایان خاطرنشان ساخت: بر همین اساس، ناوگان اتوبوس‌های هماهنگ‌شده باشگاه در پایانه مرزی خاک عراق مستقر هستند و جابه‌جایی تمامی هواداران از نقطه صفر مرزی تا درب‌های ورودی ورزشگاه بصره به صورت کاملاً رایگان انجام خواهد شد تا نماینده فوتبال ایران با حمایت پرشور علاقه‌مندان خود به میدان برود.

کد مطلب 2274049

  • استقرار میز خدمت مدیران کل دستگاه‌های اجرایی در نمایشگاه کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری

    استقرار میز خدمت مدیران کل دستگاه‌های اجرایی در نمایشگاه کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری

  • بازگشایی پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه/ استقرار ناوگان رایگان برای انتقال هواداران استقلال به ورزشگاه بصره

    بازگشایی پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه/ استقرار ناوگان رایگان برای انتقال هواداران استقلال به ورزشگاه بصره

  • فرش دستباف؛ صنعت ۳۳ هزار نفری در زنجان

    فرش دستباف؛ صنعت ۳۳ هزار نفری در زنجان

  • بررسی چالش‌های دفاتر پیشخوان مخابرات کرمان در نشست هم‌اندیشی با رئیس بازاریابی

    بررسی چالش‌های دفاتر پیشخوان مخابرات کرمان در نشست هم‌اندیشی با رئیس بازاریابی

  • رحمت حیدری‌نژاد  تشریح کرد:جزئیات هفته فرهنگی آستانه اشرفیه؛ برگزاری جشن «عطر برنج و طعم بادام‌زمینی»

    رحمت حیدری‌نژاد تشریح کرد:جزئیات هفته فرهنگی آستانه اشرفیه؛ برگزاری جشن «عطر برنج و طعم بادام‌زمینی»