بلغارستان ۳ – ایران ۰/ جوانان پیاتزا حریف نایب قهرمان جهان نشدند

بلغارستان ۳ - ایران ۰/ جوانان پیاتزا حریف نایب قهرمان جهان نشدند

تیم ملی والیبال ایران در دومین دیدار خود از لیگ ملت‌های ۲۰۲۶ مغلوب نایب قهرمان جهان شد.

تیم ملی والیبال بلغارستان که در نخستین دیدار خود در لیگ ملت‌های ۲۰۲۶ با نتیجه ۳ بر ۱ برابر تیم ملی برزیل شکست خورده بود، در دومین مسابقه عملکردی متفاوت از خود به نمایش گذاشت و موفق شد ایران را با نتیجه قاطع ۳ بر صفر شکست دهد.

روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی ایران، این مسابقه را با ترکیب مرتضی شریفی، پوریا حسین‌خانزاده، سید عیسی ناصری، محمد ولی‌زاده، عرشیا به‌نژاد، علی حاجی‌پور و محمدرضا حضرت‌پور (لیبرو) آغاز کرد. عمران کوکجیلی، امیرمحمد گل‌زاده، علی حق‌پرست، مبین نصری، امیرحسین اسفندیار، یوسف کاظمی و حسین حاجی‌کلاته نیز دیگر بازیکنان حاضر در فهرست ایران برای این دیدار بودند.

بلغارستان در این مسابقه که به میزبانی برزیل برگزار شد، در سه ست پیاپی و با نتایج ۲۵ بر ۲۳، ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۲۱ به پیروزی رسید تا شکست بازی نخست خود را جبران کند.

شاگردان روبرتو پیاتزا در این دیدار برابر تیمی قرار گرفتند که عملکرد بهتری در حمله و دفاع روی تور داشت و توانست برتری خود را در جریان مسابقه حفظ کند.

والیبال بلغارستان - ایران

برنامه ادامه دیدارهای تیم ملی ایران در هفته نخست لیگ ملت‌های ۲۰۲۶ به شرح زیر است:

  • ۲۳ خرداد، ساعت ۲:۳۰ بامداد: ایران – آرژانتین
  • ۲۴ خرداد، ساعت ۱۷:۳۰: ایران – بلژیک

این ویدیو را از دست ندهید: رالی امتیاز آخر ایران و برزیل، زیباترین صحنه روز والیبال لیگ ملت‌ها!

  • مهدی مهدوی‌کیا نماینده شیک فوتبال ایران در مراسم افتتاحیه جام‌جهانی +عکس

  • اولین گل جام جهانی ۲۰۲۶ را چه کسی زد؟

  • اشک‌های جواد؛ تاکتیک تکراری دوباره جواب می‌دهد؟/ جناب خیابانی! دقیقا دوست دارید چه زمانی دوربین و تریبون را تحویل جوان‌ترها بدهید؟

  • خارک را می‌گیرم! چشم ترامپ به خاک ایران، چشم بعضی‌ها به گدایی ویزای آمریکا!

  • پیغام عجیب مدافع اسبق پرسپولیس از دبی: ۲۰۰۰ دلار به من قرض بدهید؛ بازیکن معرفی کنید و پورسانت بگیرید! +سند

  • ترامپ پیش‌بینی‌ها را برهم زد: دستور حمله به خاک ایران همزمان با آغاز جام‌جهانی صادر شد!