بهره‌برداری از پروژه ۹۰میلیارد ریالی آب عشایر قادرآباد فارس

بهره‌برداری از پروژه ۹۰میلیارد ریالی آب عشایر قادرآباد فارس

همزمان با سومین روز از هفته دولت، پروژه تأمین آب شرب عشایر منطقه قادرآباد شهرستان خرم‌بید با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریاا به بهره‌برداری رسید؛ طرحی که با هدف تأمین آب سالم و پایدار و ارتقای سطح خدمات زیربنایی به جامعه عشایری اجرا شده است.

به گزارش خبرآنلاین، این پروژه با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، فرماندار خرم‌بید، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل امور عشایر فارس،رئیس اداره عمران این اداره کل، شماری از مسئولان استانی و شهرستانی و نمایندگان جامعه عشایری افتتاح شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی اداره‌کل امور عشایر فارس چاه آب شرب قادرآباد با هدف تأمین نیاز آبی ۵۰ خانوار عشایری بهره‌بردار احداث و تجهیز شده و با بهره‌برداری از آن، دسترسی عشایر منطقه به آب آشامیدنی سالم و مطمئن بهبود می‌یابد.

این در حالیست که تأمین آب پایدار یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های مورد نیاز جامعه عشایری است و اجرای این پروژه علاوه بر کاهش مشکلات ناشی از کمبود آب، نقش مؤثری در بهبود شرایط زندگی و استمرار فعالیت‌های تولیدی عشایر منطقه خواهد داشت.

روابط عمومی اداره کل امور عشایر استان فارس همچنین اعلام کرد که این اداره‌کل با اجرای طرح‌های مختلف در حوزه تأمین آب، راه، برق و سایر زیرساخت‌های مورد نیاز، توسعه متوازن خدمات‌رسانی و ارتقای کیفیت زندگی جامعه عشایری را دنبال می‌کند.

کد مطلب 2266164

  • بهره‌برداری از پروژه ۹۰میلیارد ریالی آب عشایر قادرآباد فارس

    بهره‌برداری از پروژه ۹۰میلیارد ریالی آب عشایر قادرآباد فارس

  • وزیر میراث فرهنگی از جابجایی کارخانه سیمان دورود سخن گفت

    وزیر میراث فرهنگی از جابجایی کارخانه سیمان دورود سخن گفت

  • گزارش تصویری / دیدار اعضای هیئت رئیسه اتاق اصناف با استاندار یزد

    گزارش تصویری / دیدار اعضای هیئت رئیسه اتاق اصناف با استاندار یزد

  • ۲۷ پروژه آبرسانی هرمزگان در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می شود

    ۲۷ پروژه آبرسانی هرمزگان در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می شود

  • خدمت‌رسانی به مردم در شرایط دشوار کشور متوقف نشده است

    خدمت‌رسانی به مردم در شرایط دشوار کشور متوقف نشده است