بهره برداری از ۳۱۸ پروژه شاخص عمرانی در پایتخت

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران گفت: از معاونت فنی و عمرانی شهرداری و سازمان‌های مربوطه برای تلاش‌های شبانه‌روزی تقدیر می‌کنیم.

احمد صادقی

به گزارش همشهری آنلاین، احمد صادقی در چهارصد و هجدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه معاونت فنی و عمرانی ثابت کرد که اقدام عمرانی تنها آسفالت یک خیابان نیست، اظهار کرد: عمران یعنی ارتقاء کیفیت زندگی و سرمایه گذاری برای آینده شهری که میلیون ها نفر در آن زندگی می کنند. عزم جدی برای عقب ماندگی های گذشته شکل گرفته و این تلاش ها نشان می دهد شهرداری در مسیر تحول زیرساختی قرار گرفته است.

وی افزود: امروز پروژه هایی همچون آزادراه شهید شوشتری، بزرگراه شهید بروجردی و ادامه بزرگراه یادگار امام و اصلاح تقاطع ها، افزایش ایمنی را به دنبال داشته است. بهره برداری از ۳۱۸ پروژه شاخص عمرانی نشان می دهد که هر پنج روز یک پروژه در پایتخت افتتاح شده و این به معنای کاهش استهلاک خودروها در تهران است.

صادقی با بیان اینکه تجربه بحران های اخیر نشان می دهد که تاب آوری شهر پیش از بحران ایجاد می شود نه پس از آن، یادآور شد: امروز ده ها پل بهسازی و مقاوم سازی شده و یا در حال بهسازی لرزه ای است و این روند باید با قدرت ادامه پیدا کند. رعایت زمان بندی پروژه ها و انضباط مالی در اجرای پروژه ها از مواردی است که شورا بر آن نظارت می کند.

وی با اعلام اینکه بودجه پروژه های عمرانی در این دوره مدیریت شهری ۱۴ برابر شده است، تصریح کرد: از معاونت فنی و عمرانی شهرداری و سازمان های مربوطه برای تلاش های شبانه روزی تقدیر می کنیم. امروز مردم از ما انتظار اختلاف و جدال ندارند و انتظار محلاتی آبادتر و معابری با ترافیک کمتر دارند که باید تلاش خود را برای این موضوع به کار بگیریم.

کد خبر 1052075

  • بررسی دو فوریت تمدید مهلت حمل و نقل عمومی رایگان در پارلمان شهری

  • ضروروت مستندسازی اقدامات شهرداری در آیین بدرقه امام شهید

  • ماجرای حضور رهبر شهید انقلاب در بوستان ولایت/ گسترش چتر حمایتی شورای شهر از اقشار نیازمند

  • بهره برداری از ۳۱۸ پروژه شاخص عمرانی در پایتخت

  • از مطالبه انتقام تا برگزاری مستمر جلسه های شورا

  • خانم بازیگر به ایران برگشت

  • چهره جدید مهرانه مهین ترابی بازیگر خانه سبز | تصاویر

  • محاصره دریایی علیه ایران را این روز آغاز خواهیم کرد

  • تنگه باب‌المندب بسته شد؟ | حمله به نفتکش در نزدیکی یمن پس از اقدام عربستان در هدف قرار دادن فرودگاه صنعا

  • تنگه هرمز باشد و هیچ عوارضی هم دریافت نشود

  • باب‌المندب و هرمز بسته می‌شوند؛ نفت به ۲۰۰ دلار می‌رسد

  • عربستان با حمله به یمن گور خودش را کند | اولین واکنش به بمباران فرودگاه صنعا همزمان با نزدیک شدن هواپیمای ماهان به این فرودگاه

  • رامین رضاییان با ما به توافق رسیده است | ۲ بازیکن دیگر هم جذب کردیم

  • ترامپ: ممکن است «کوه کلنگ» را هدف قرار دهیم | عملیات علیه ایران ممکن است تا سه هفته ادامه یابد!

  • محاصره دریایی علیه ایران را این روز آغاز خواهیم کرد

  • سعودی گور خودش را کند | آتش‌بس تمام شد؛ پاسخی می‌دهیم که تا ابد فراموش نکند | پیامی برای باب‌المندب!

  • اطلاعیه تعطیلی ادارات ؛ این استان‌های کشور فردا چهارشنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵ تعطیل هستند

  • فیلم شلیک موشک از خاک این کشور به سمت ایران

  • آرامگاه سعدی در شیراز، حدود ۱۱۱ سال قبل + عکس

  • ادعای بیرانوند در مورد حذف آلمان و ضرر ۴۰۰ میلیاردی اش

  • رویا پس از ۵ سال زندگی در ایران جان باخت | از بلژیک تا ایران؛ پایان تلخ یک ماموریت

  • نخستین جلسه علنی مجلس پس از جنگ برگزار شد + عکس | یک مصوبه جنجالی تصویب شد