بورس ریزش کرد؛ شاخص کل ۸۰ هزار واحد ریخت

بورس تهران در آخرین روز معاملاتی هفته با افزایش فشار فروش و عقب‌نشینی تقاضا مواجه شد؛ به‌ طوری که شاخص کل با افت نزدیک به ۸۰ هزار واحدی، بخشی از رشد روزهای گذشته خود را پس گرفت و در کانال ۶.۵ میلیون واحدی قرار گرفت.

بورس

به گزارش همشهری آنلاین، معاملات بازار سرمایه امروز چهارشنبه در حالی آغاز و دنبال شد که پس از چند روز رشد متوالی شاخص‌ها، سمت عرضه تقویت شد و بخش قابل توجهی از نمادهای بازار در محدوده منفی معامله شدند. این روند در نهایت افت معنادار شاخص‌های اصلی بورس و فرابورس را به دنبال داشت.

  • ورود ۲.۹همت پول حقیقی به بازار سرمایه | بورس به کدام سو می رود؟

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز با ۷۹ هزار و ۹۷۰ واحد کاهش در ارتفاع شش میلیون و ۵۰۳ هزار واحد ایستاد. این در حالی است که شاخص کل در روز معاملاتی قبل با رشد ۳۵ هزار و ۹۶۸ واحدی به شش میلیون و ۵۸۳ هزار واحد رسیده بود.

شاخص کل هم‌وزن نیز همسو با شاخص کل حرکت کرد و با ۲۶ هزار و ۶۸۶ واحد کاهش به رقم یک میلیون و ۷۹۸ هزار واحد رسید؛ موضوعی که نشان می‌دهد فشار فروش تنها محدود به نمادهای بزرگ و شاخص‌ساز نبوده و بخش قابل توجهی از سهام بازار نیز با کاهش قیمت مواجه شده‌اند.

با وجود افت شاخص‌ها، حجم معاملات همچنان در سطح قابل توجهی قرار داشت. در معاملات امروز ۸۴۶ هزار و ۹۷۵ معامله انجام شد و ارزش معاملات به حدود ۴۳.۴ هزار میلیارد تومان رسید؛ ارقامی که نشان‌دهنده گردش قابل توجه نقدینگی در بازار در روزی نزولی است.

در جریان معاملات امروز، نمادهای فملی، شپنا، شبندر، فولاد، وبملت، وپاسار و شستا بیشترین اثر را بر شاخص کل بورس داشتند. در سوی دیگر بازار سرمایه نیز شاخص کل فرابورس با ۵۲۴ واحد کاهش به رقم ۵۰ هزار و ۸۳۴ واحد رسید. تعداد معاملات فرابورس نیز ۴۳۵ هزار و ۲۲۱ معامله ثبت شد.

نمادهای کگهر، سامان، فزر، آریا، ومپنا، بپاس و آریان نیز از جمله نمادهای اثرگذار بر شاخص فرابورس بودند.

افت امروز بورس در شرایطی رخ داد که بازار سرمایه طی هفته‌های اخیر روندی اغلب صعودی را تجربه کرده و شاخص کل به سطوح تاریخی جدیدی رسیده بود. به همین دلیل، افزایش عرضه در معاملات امروز را می‌توان در کنار عواملی مانند شناسایی سود، افزایش احتیاط معامله‌گران و تلاش بازار برای هضم رشدهای اخیر بررسی کرد.

از سوی دیگر، شدت معاملات نشان می‌دهد با وجود عقب‌نشینی شاخص‌ها، فعالان بازار همچنان حضور پررنگی در معاملات داشته‌اند و افت امروز را نمی‌توان به معنای خروج کامل نقدینگی از بازار تلقی کرد.

به این ترتیب، بورس تهران هفته معاملاتی خود را با یک روز پرعرضه به پایان رساند؛ روزی که اگرچه شاخص کل را نزدیک به ۸۰ هزار واحد عقب نشاند، اما ارزش معاملات بیش از ۴۳ همتی نشان داد بازار همچنان از تحرک بالایی برخوردار است و باید در معاملات هفته آینده مشخص شود که افت امروز یک اصلاح کوتاه‌مدت پس از رشدهای اخیر است یا آغاز دوره‌ای متفاوت در روند بازار.

کد خبر 1065483 منبع: ایسنا

  • بورس ریزش کرد؛ شاخص کل ۸۰ هزار واحد ریخت

  • جنجال حذف نوید محمدزاده ادامه دارد | مردم می توانند بلیت‌ را لغو و پول‌شان را پس بگیرند ؟

  • با جزئیات قبض برق آشنا شوید | چطور هزینه برق را مدیریت کنیم؟

  • چه‌کسی به ممدانی شبیه‌تره؟

  • لحظه فرود اضطراری بالگرد در جاده؛ ۸ سرنشین نجات یافتند + فیلم

  • مدل آموزشی نسل چهارم (طرح میناب) مسیری برای شکوفایی نوآوری در آینده

  • هزینه معاینه فنی در تهران چقدر است و چه خودروهایی مشمول دریافت می‌شوند؟

  • دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای | عکس و فیلم

  • فرانسه هم وارد جنگ می شود؟ | اظهارات تند مکرون درباره یک حمله

  • دستور حمله گسترده صادر شد

  • تصمیم ناگهانی یک کشور برای قطع رابطه با ایران؛ ابلاغ رسمی به تهران | دلیل این تصمیم چیست؟

  • (هشدارتصاویر ناراحت کننده) ؛ حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک + فیلم

  • اگر توافق نکنید، اغتشاش می‌شود!

  • از کمپ تیتین چه می‌دانیم؟+ تصاویر| حمله انجام شد؛ شاهکار سپاه در عمق مواضع آمریکا | تغییر آرایش نیروهای آمریکا؛ عقبه هم دیگر امن نیست

  • سریال پایتخت را ساختیم به ما گفتند حضرت آقا از شما عصبانیه! | من استعفا دادم و رفتم…| ببینید

  • فوری | تصویر پیکر کودک شهید حمله آمریکا به سیریک

  • اولین تصاویر از ضرب‌وشتم یک راننده و تخریب خودرو در اتوبان ارتش | ویدئو

  • این جمله‌ها را به فرد مضطرب نگویید؛ حالش را بدتر می‌کند