تأکید رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بر اجرای دقیق ضوابط پدافند غیرعامل

تأکید رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بر اجرای دقیق ضوابط پدافند غیرعامل

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در نشست کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور بر لزوم اجرای دقیق ضوابط پدافند غیرعامل توسط دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ایران در نشست کارگروه دائمی پدافند غیرعامل ایران بر ضرورت پایبندی جدی دستگاه‌های اجرایی به الزامات و ضوابط پدافند غیرعامل تأکید و اظهار کرد: رعایت این موضوع می‌تواند پایداری خدمات به مردم را تقویت کند.

سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز در این نشست، گزارشی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی در حوزه پدافند غیرعامل به‌ویژه حفظ و پایداری خدمات‌رسانی به مردم در شرایط بحران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه و تأکید کرد: مجاهدت کارکنان و مسئولان دستگاه‌های اجرایی برای حفظ پایداری خدمات به مردم چیزی کم از مجاهدت نیروهای مسلح در جنگ اخیر ندارد.

براساس این گزارش، کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور، برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست.

طبق قانون، مسئولیت اجرای پدافند غیرعامل در سطح ملی با رؤسای دستگاه‌های ذی‌ربط و در سطح استان‌ها با استانداران است و سازمان پدافند غیرعامل کشور «نظارت عالی، هدایت و راهبری سیاست‌ها، برنامه‌ها و مصوبات کارگروه دائمی پدافند غیرعامل» را در دستگاه‌های موضوع این قانون بر عهده دارد.

پیش از این، سپهبد شهید محمد باقری، رئیس فقید ستاد کل نیروهای مسلح ریاست کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور را بر عهده داشت که پس از شهادت او، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی ریاست این کمیته را عهده‌دار شده است.

کد خبر 6527532 اكرم سادات حسيني شبستري

  • ارائه گزارش عملکرد پدافند غیرعامل در جنگ ۱۲ روزه به امیر موسوی

  • آمادگی پدافند غیرعامل دستگاه‌های اجرایی زیر ذره‌بین کمیته دائمی

  • اهداف و راهبردهای ۵ سال آتی پدافند غیرعامل کشور تصویب شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سه قانون کلیدی برای پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی تصویب شد

  • شهدا را خدا گلچین می‌کند؛ باید زانوی ادب در برابر خانواده‌هایشان زد

  • «کنفرانس بین‌المللی فلسطین» در مقر سازمان ملل برگزار می‌شود

  • جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا برگزار شد

  • اعزام خانواده‌های رزمندگان شهرستان گرمه به مشهد مقدس

  • برگه‌های سرشماری اتباع خارجی از درجه اعتبار ساقط است

  • تأکید رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بر اجرای دقیق ضوابط پدافند غیرعامل

  • رحمتی در خیبر استارت زد؛ شروع دوباره تمرینات

  • صحبت‌های مالک خیبر پیرامون فصل آینده لیگ برتر

  • توضیحات آموزش و پرورش بابلسر درباره ثبت نام دانش آموزان

  • انتقاد سرمربی تیم والیبال جوانان ایران از برنامه‌ریزی ناعادلانه FIVB

  • خط و نشان وحید هاشمیان برای رختکن پرسپولیس با ارونوف

  • مستند «آستانه اشرفیه ایستاده در غبار»

  • هشدار نارنجی هواشناسی برای فارس؛ بارش های موسمی تشدید می شود

  • کشف کارگاه تولید پهپادهای انتحاری صهیونیستی در تهران

  • تولید و پرورش ۱۸ میلیون قطعه ماهی زینتی در آذربایجان شرقی

  • آخرین یادگار شهید طهرانچی برای دانشگاه آزاد؛ ابتکار در جذب نخبگان صنعت

  • موشک‌های ایرانی گنبد ارتباط امن آمریکا در قطر را محو کردند+ تصاویر

  • روایت معاون رییس‌جمهور از خروج اتباع افغان

  • کمک میلیاردی پدر شهید برای ساخت موشک

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴