تأکید معاون رئیس‌جمهور بر احیای ۷۰ هزار واحد تولیدی و توسعه روستاها

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، عبدالکریم حسین زاده در چهارمین جلسه شورای اداری استان کردستان با اشاره به اینکه اعتبارات این معاونت به۲۰ هزار میلیارد تومان رسیده است، افزود: رویکرد ما در معاونت توسعه روستایی، تمرکز بر تقویت ظرفیت‌های بومی و محلی استان‌ها است.

وی گفت: این استان ظرفیت‌های بزرگی دارد که باید با نگاه تازه و راهبردی روی آنها سرمایه‌گذاری شود.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: مردم کردستان در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، رفتار نجیبانه و وطن‌دوستانه‌ای از خود نشان دادند و با ایستادگی خود نشان دادند که امنیت، عزت و یکپارچگی کشور برایشان بالاترین ارزش است.

حسین زاده با اشاره به اینکه کردستان دچار عقب‌ماندگی تاریخی شده است، گفت: این عقب‌ماندگی با شعار جبران نمی‌شود، بلکه نیازمند نگاه راهبردی و برنامه اصولی است.

آرش زره تن لهونی هم در این نشست با بیان اینکه شاخص طرح هادی در استان ۲۰ درصد کمتر از متوسط کشوری است، گفت: کاهش جمعیت روستایی استان از ۶۴۸ هزار نفر در سال ۱۳۶۵ به ۴۶۸ هزار نفر در سال ۱۳۹۵ زنگ خطری برای آینده روستاهاست که ریشه در مشکلات معیشتی و اقتصادی دارد.

سالار مرادی نماینده مردم سنندج دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی هم گفت: کردستان برای رسیدن به میانگین کشوری در زمینه آسفالت راه روستایی به ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

محسن فتحی دیگر نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه اظهار کرد: توسعه کردستان با تبیض مثبت بودجه‌ای محقق می‌شود.

ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج نیز گفت: مسئولان استان باید برای رفع موانع توسعه پایدار، تلاش بیشتری داشته باشند.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور از روستای بزلانه سنندج هم بازدید کرد.

حسین زاده در این بازدید گفت: سرمایه‌گذاری براساس توانمندی‌ها یکی از برنامه‌های دولت چهاردهم برای توسعه مناطق روستایی است.

نشست بررسی راهکار‌های توسعه‌ای شهرستان سنندج هم دیگر برنامه‌ای بود که با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهوری در سنندج برگزار شد.

غریب سجادی فرماندار سنندج در این جلسه با ارائه آماری از وضعیت جمعیت و زیرساخت‌های شهرستان، خواستار توجه جدی دولت به توسعه همه‌جانبه روستا‌ها و بازنگری در تخصیص اعتبارات شد.

حسین زاده معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشورنیز با اشاره به ظرفیت روستا‌ها در توسعه کشور از تدوین سند توسعه استان کردستان با حضور نمایندگان، معاونان وزرا و استانداری تا سه هفته آینده خبرداد.

' + '' + '' + '' + '' + ''; const skipForwardButton = player822762.controlBar.addChild('SkipForwardButton', {}); skipForwardButton.addClass('vjs-custom-skip-button'); skipForwardButton.el().innerHTML = '10' + '' + '' + '' + '' + ''; const fullScreenBtn = player822762.controlBar.fullscreenToggle.el(); player822762.controlBar.el().insertBefore(skipBackButton.el(), fullScreenBtn); player822762.controlBar.el().insertBefore(skipForwardButton.el(), fullScreenBtn); }); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player822762.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/55087946',{},function (data) {}); })); دانلود فیلم اصلی