تسلیم فشار آمریکا نخواهیم شد

رئیس جمهور برزیل در واکنش به اقدامات خصمانه جدید واشنگتن علیه این کشور اعلام کرد که به آمریکا امتیاز نخواهد داد و به دفاع از حاکمیت اقتصادی و سیاسی خود ادامه خواهد داد.

لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا  رئیس جمهوری برزیل

به گزارش همشهری‌آنلاین، لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا بامداد جمعه در شبکه ایکس نوشت: برزیل بدون هیچ تردیدی برای حاکمیت خود مبارزه خواهد کرد.

این اظهارات پس از آن منتشر شد که نماینده تجاری آمریکا (USTR) پس از یک سال تحقیق درباره آنچه که واشنگتن «رویه‌های تجاری ناعادلانه» برازیلیا عنوان می‌کند، اعلام کرد که از ۲۲ ژوئیه (۳۱ تیر) بر بخشی از واردات برزیل تعرفه ۲۵ درصدی اعمال خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا نیز در شبکه اجتماعی ایکس مدعی شد که لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس‌جمهوری برزیل و دولت وی در مذاکرات با واشنگتن «با حسن نیت» عمل نکرده‌اند.

وی ضمن انتقاد از سیاست‌های اقتصادی برزیل مدعی شد که «سیاست‌های اقتصادی لولا هم به ضرر آمریکایی‌ها و هم به ضرر مردم برزیل است و طی یک سال گذشته منافع مردم برزیل را فدای مواضع شخصی خود کرده و این تعرفه‌ها بهای آن است.»

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا نیز تعرفه ۵۰ درصدی بر کالاهای برزیلی را پیشنهاد کرده بود که بعدا از آن صرف‌نظر شد.

وی همچنین برزیل را به نقض حقوق بشر متهم و تهدید کرده بود در صورت ادامه محاکمه ژائیر بولسونارو رئیس‌ جمهوری سابق برزیل، اقدامات اقتصادی بیشتری علیه این کشور اعمال خواهد کرد.

سی.ان.ان بر اساس آمارهای تجاری آمریکا نوشت که اگرچه ابزار بند ۳۰۱ معمولا علیه کشورهایی با مازاد تجاری قابل توجه با ایالات متحده مانند چین، به‌کار گرفته می‌شود اما واشنگتن در سال گذشته در تجارت کالا با برزیل ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار مازاد تجاری داشته که نسبت به سال قبل ۱۱۲.۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

کد خبر 1052975

  • پاداش خدمات امارات لو رفت | پشت‌پرده کمک به حملات هوایی آمریکا علیه ایران

  • جدیدترین ادعای کاخ سفید درباره مذاکرات ایران و آمریکا

  • نیروهای ارتش آمریکا یک نفتکش ایرانی را تصرف کردند | تصاویر منتشر شده توسط سنتکام را ببینید

  • هدف حمله آمریکا به پل‌ها در ایران چیست؟

  • وزیر جنگ ترامپ عکس سقوط برج مراقبت دریایی چابهار را منتشر کرد

  • خشم ترامپ از افشاگری درباره یک ضعف امنیتی | کاخ سفید به دنبال عامل درز اطلاعات

  • لحظاتی پیش، پیام سنتکام درباره پایان ششمین شب حملات خود به ایران

  • داور فینال جام جهانی معرفی شد | داوری با پیشینه جنجالی

  • ۱۳ تغییر ساده که می‌تواند از مغز شما محافظت کند

  • پاداش خدمات امارات لو رفت | پشت‌پرده کمک به حملات هوایی آمریکا علیه ایران

  • تصاویر این شهر موشکی زیرزمینی برای اولین بار منتشر شد؛ ویدئو | لحظه بازدید شهیدان حاجی‌زاده و محمود باقری

  • تخریب برج مراقبت دریایی چابهار در حمله آمریکا

  • هدف حمله آمریکا به پل‌ها در ایران چیست؟

  • اجتماع بزرگ عزاداران آقای شهید ایران در میدان جمهوری+ تصاویر

  • حمله صاعقه وار ایران ایران به محل هواپیماهای شناسایی و بالگردهای آمریکایی + فیلم

  • پاداش کشتن ترامپ اعلام شد

  • پاداش خدمات امارات لو رفت | پشت‌پرده کمک به حملات هوایی آمریکا علیه ایران

  • فیلم حمله سهمگین ایران به مواضع آمریکا منتشر شد

  • لحظه انهدام رادار و سکوهای پرتاب موشک آمریکا | حجم آتش و انفجار را ببینید

  • درخواست هشدار آمیز از کشورهای همسایه | بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا

  • اولین عکس از پل کهورستان پس از حمله دشمن آمریکایی

  • حمله هوایی به زیرساخت‌ها در جنوب ایران + جزئیات

  • زیبا و پرشور ؛ ایران ۳ آلمان ۲ | بلندقامتان، آلمان را در هم کوبیدند | تیم یازدهم جهان در برابر والیبال ایران سر خم کرد

  • اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات + فیلم