تشکیل ۱۱ کمیته برای شرکت مردم لرستان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران قم و مشهد

تشکیل ۱۱ کمیته برای شرکت مردم لرستان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران قم و مشهد

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان در جلسه اطلاع رسانی مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی بر ضرورت هم افزایی کمیته‌های ۱۱گانه عضو مراسم تشییع رهبر شهید تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، ناهید پرویزپور اظهارداشت: در آستانه مراسم وداع مردم با رهبر شهید انقلاب، برنامه‌ریزی های ویژه‌ای با محوریت استاندار محترم و نماینده معزز ولی فقیه در استان در قالب شورای راهبردی مراسم تشییع قائد امت در استان صورت گرفته و حوزه معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان نیز در این زمینه به عنوان ستاد اجرایی این رویداد ملی، به ایفای نقش می‌پردازد.

وی ادامه‌داد: در این راستا ۱۱ کمیته تخصصی با مسئولیت دستگاه‌های اجرایی متولی این رویداد تشکیل شده تا اقدامات لازم و برنامه‌های محوری در بخش‌های مختلف، عملیاتی شود.

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان گفت: همچنین هماهنگی‌های لازم جهت حضور حداکثری مردم در استان‌های تهران، قم و مشهد جهت حضور پرشور و گسترده مردم استان در این مراسم بزرگ و ملی در دستور کار قرار گرفته است.

پرویزپور در پایان بر ضرورت محتوی سازی و اطلاع‌رسانی ویژه در این حوزه تاکید کرد و افزود: برگزاری باشکوه آیین تشییع رهبر شهید انقلاب وظیفه‌ای ملی و همگانی است.

48

کد مطلب 2238795

    خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاه‌ترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
  • اجرای بیش از یک‌هزار و ۶۵۰ کیلومتر خط‌کشی در راه‌های استان سمنان طی سه‌ماهه نخست سال جاری

    اجرای بیش از یک‌هزار و ۶۵۰ کیلومتر خط‌کشی در راه‌های استان سمنان طی سه‌ماهه نخست سال جاری

  • پیشرفت کاری ۵۰ درصدی پست برق ۱۳۲ کیلوولتی در بستک

    پیشرفت کاری ۵۰ درصدی پست برق ۱۳۲ کیلوولتی در بستک

  • پیش‌بینی برداشت ۵ هزار تن کلزا در آذربایجان‌غربی

    پیش‌بینی برداشت ۵ هزار تن کلزا در آذربایجان‌غربی

  • آغاز برداشت بیش از ۲۰۰ تن توت در استان آذربایجان‌غربی

    آغاز برداشت بیش از ۲۰۰ تن توت در استان آذربایجان‌غربی

  • استاندار قزوین: مبارزه با موادمخدر نیازمند عزم ملی است

    استاندار قزوین: مبارزه با موادمخدر نیازمند عزم ملی است

  • شعار مراسم بدرقه آقای شهید ایران اعلام شد/ معرفی نرم‌افزار «دیار مرد میدان» برای مدیریت خدمات

    شعار مراسم بدرقه آقای شهید ایران اعلام شد/ معرفی نرم‌افزار «دیار مرد میدان» برای مدیریت خدمات