موضع قاطع پرسپولیس درباره پیشنهاد سپاهان برای انتقال حسین ابرقویینژاد مشخص شد.
در روزهای گذشته اخباری درباره پیشنهاد باشگاه سپاهان برای جذب حسین ابرقویینژاد، مدافع پرسپولیس و همچنین تمایل این بازیکن برای جدایی از جمع سرخپوشان منتشر شده بود.
طبق پیگیریها از باشگاه پرسپولیس، این باشگاه هیچ تمایلی به جدایی این مدافع ندارد و با انتقال او به سپاهان بهطور قاطع مخالف است. مدیران پرسپولیس حاضر نیستند ابرقوینژاد را به سپاهان واگذار کنند و برنامهای برای فروش این بازیکن ندارند.
مهدی تارتار و اعضای کادرفنی پرسپولیس نیز خواهان حفظ این مدافع هستند و روی ادامه حضور او در جمع سرخپوشان حساب باز کردهاند.
بیشتر بخوانید: سپاهان دستبردار مدافع پرسپولیس نیست
-
طعنه سنگین شهاب زاهدی به دویدنهای رامین رضاییان در کوچه و خیابان: اصلا قفل است!
-
رامین رضاییان در تلویزیون ارشاد شد؛ دکمهاش را بست +عکس
-
آقای خلیلی! چرا جرات نداری به مردم بگویی برای چه از پرسپولیس اخراجت کردند؟/ اگر قرارداد این آقا زیر ۲۰میلیارد باشد من سبیلهایم را میتراشم
-
پیگیری برای آزادی ستاره پیشین پرسپولیس از زندان؛ چند طلبکار رضایت دادند
-
از تهدید رئال تا قرارداد روی دستمال؛ خورخه مسی پدری که پشت افسانه لیونل مسی ایستاد
-
اگر لازم باشد پیشکسوتان پرسپولیس را مقابل باشگاه جمع میکنم تا خلیلی اخراج شود/ تو چهکاره هستی که درب اتاقت را روی ما باز نمیکنی؟