تقویت نواحی شهرداری برای خدمت به شهروندان

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته در سال جاری از نواحی ۱۲۴ گانه شهر تهران بازدید به عمل آورد و در طی این بازدید ها بر ضرورت نقش کلیدی نواحی در کسب رضایت عمومی شهروندان و ارتقاء کیفیت خدمت رسانی، انسجام ملی و تقویت سرمایه اجتماعی تأکید کرد.

فروزنده

همشهری آنلاین: لطف‌الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در بازدیدهای میدانی از نواحی مناطق ۲۱ و ۲۲، در آخرین روز از دوره اول نظارت های میدانی و ستادی نواحی ۱۲۴ گانه با اشاره به همبستگی و ایستادگی مردم ایران در جنگ ۱۲ روزه اخیر گفت: رویکرد مردم و همچنین اقدامات شما عزیزان در خط مقدم خدمت‌رسانی به شهروندان نشان‌دهنده هویت ملی ماست هویتی که بر پایه استقلال و میهن‌دوستی استوار است و در این بحران بار دیگر بازیابی شد.

معاون هماهنگی و امور مناطق در بازدید از نواحی ۳ گانه منطقه ۲۱ با همراهی محسن امیدیان، شهردار این منطقه گفت:خدمت‌رسانی پرسنل خدوم مدیریت شهری در نواحی امروز معیار قضاوت شهروندان نسبت به عملکرد شهرداری شده و ما باید این سرمایه اجتماعی ارزشمند را حفظ و تقویت کنیم.

معاون شهردار تهران در ادامه بازدید از نواحی منطقه ۲۲ شهرداری تهران با همراهی محمدجواد خسروی، شهردار این منطقه، ضمن اشاره به لزوم نتیجه‌محور بودن اقدامات مدیریت شهری اضافه کرد: اگر مردم احساس رضایت کردند و شهرداری را در حال خدمت‌رسانی آن‌گاه باید به خودمان نمره قبولی بدهیم. مدیریت واقعی یعنی دستیابی به خروجی مشخص و در همین راستا باید بتوانیم مأموریت‌ها را با اولویت‌بندی، زمان‌بندی، سازماندهی و پیگیری مؤثر به سرانجام برسانیم.

معاون هماهنگی و امور مناطق با اشاره به پایان اولین دور از نظارت های میدانی نواحی ۱۲۴ گانه شهر تهران یک بازه زمانی کمتر از یک ماه گفت: در راستای تقویت کارکنان نواحی، فوق‌العاده‌هایی برای این مجموعه خدمت رسان در شهر در نظر گرفته شده که در یک بازه زمانی سه‌ ماهه و با بررسی و ارزیابی عملکرد در چارچوب یک نظام تشویقی مشخص از نیروهای موفق نواحی قدردانی خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد :نحوه تعامل شهرداران نواحی با مردم نقشی تعیین‌کننده ای در شکل‌گیری اعتماد عمومی دارد و این وظیفه ماست که با روحیه جهادی و نگاه دقیق به نیازهای مردم مسیر خدمت را پرشتاب ادامه دهیم و این مهم از نتایج رویکرد تحول‌گرای دوره ششم مدیریت شهری مبتنی بر شایسته‌سالاری و تقویت بدنه میانی مدیریت شهری است.

کد خبر 962182 منبع: همشهری آنلاین

  • مدیریت تامین غذای شهروندان در شرایط بحران

  • زمان تحویل نخستین رام قطار وارداتی مشخص شد

  • زمان تعمیر و بازسازی املاک مسکونی جنگ‌زده اعلام شد+جزئیات

  • ورود ۸۰دستگاه خودروی آتش‌نشان در نیمه دوم سال

  • ایجاد زیرساخت شارژ خودروی برقی در منزل

  • خدمت در روزهای سخت

  • با همدلی خادمان و شهروندان، دوباره می‌سازیمت وطن

  • شکدم : نه جاسوس بودم، نه با مقامات ایرانی رابطه داشتم

  • نامه وزیردفاع سابق اسرائیل به رهبر انقلاب؛ محتوای نامه چیست؟ | خواستی خوار کنی، اما ستودی!

  • مسعود فراستی: مهران غفوریان بازیگر نقش جدی نیست |‌ نامش هم لوس و بی‌مزه است

  • واکنش رسانه ملی به ادعاهای مطرح شده مهمان برنامه میزگرد | ویدئو

  • خوزستان رکود گرمای جهان را شکست | آبادان گرمترین شهر جهان شد

  • ۳ شهر خوزستان در فهرست گرمترین های جهان

  • اجازه مهاجرت به معصومی را نمی‌دهیم ،هیچ جایی وطن نمی‌شود | واکنش به حواشی مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی | آخرین وضعت حسن یزدانی برای مسابقات سال ۲۰۲۶

  • نامه وزیردفاع سابق اسرائیل به رهبر انقلاب؛ محتوای نامه چیست؟ | خواستی خوار کنی، اما ستودی!

  • بازیکن پرتوقع به اردوی پرسپولیس نرفت؛ پیغامی برای فسخ قرارداد؟

  • خوزستان رکود گرمای جهان را شکست | آبادان گرمترین شهر جهان شد

  • پنتاگون اعتراف کرد؛ موشک ایران برخورد کرد

  • دو بازیکن هم پست به دنبال فسخ قرارداد با پرسپولیس | بند فورس‌ماژور فعال می‌شود

  • چراغ سبز یک بازیکن برای بازگشت به پرسپولیس | سرخ ها به دنبال تخفیف

  • تاکید رئیس ستادکل نیروهای مسلح بر آمادگی بالای نیروهای مسلح

  • رابطه گروه خونی والدین و فرزند چیست؟

  • خواص شگفت‌انگیز هسته زیتون که نمی‌دانید

  • هیولای دریای بوهای | چین درحال احیای فناوری پرنده‌های شوروی سابق است؟

  • فروزنده: بزرگترین دستاورد این جنگ همدلی و انسجام مردم بود