جذب قضات بومی در استان بوشهر

جذب قضات بومی در استان بوشهر

بوشهر- رئیس کل دادگستری استان بوشهر گفت: با هماهنگی ریاست قوه قضائیه، فراخوانی برای جذب قضات از میان طلاب و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بوشهر منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، مهدی مهرانگیز در نشست شورای اداری استان بوشهر با اشاره به حجم بالای پرونده‌های ورودی به دستگاه قضائی استان، اظهار داشت: ماهانه حدود ۲۸ هزار پرونده به دادگستری استان ارجاع می‌شود که با تعداد محدود قضات، رسیدگی به این پرونده‌ها با دشواری‌هایی همراه است.

وی افزود: در برخی شعب قضائی استان بوشهر، روزانه بیش از ۲۰۰ پرونده بررسی می‌شود که این امر دقت در رسیدگی را کاهش می‌دهد.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر از برنامه‌ریزی برای جذب قضات بومی خبر داد و اعلام کرد: با هماهنگی ریاست قوه قضائیه، فراخوانی برای جذب قضات از میان طلاب و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بوشهر منتشر شده است.

وی ادامه داد: در صورت تأیید نهایی، نزدیک به ۵۰ قاضی جدید به جمع قضات استان اضافه خواهند شد که این امر به تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها کمک می‌کند.

مهرانگیز با بیان اینکه استان بوشهر در زمینه احیای حقوق عامه رتبه ممتاز کشور را کسب کرده است تصریح کرد: دستگاه قضائی استان در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست، آب، راه‌ها و حقوق مردم ورود جدی داشته و از تضییع حقوق عمومی جلوگیری کرده است.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با بیان اینکه در دوره جنگ تحمیلی دوازده روزه و پس از آن خدمات دولت و دستگاه‌های اجرایی و قضائی به مردم دچار وقفه و کاستی نشد، از مدیریت شایسته استان تشکر کرد.

کد خبر 6526212

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • جذب قضات بومی در استان بوشهر

  • اجرای آسفالت محور ناصری – شنبه

  • تکذیب درگیری با عوامل موساد در آزادراه کرج-قزوین

  • حمله موشکی مجدد یمن به اسرائیل

  • ماموریت‌های تنفسی اورژانس تهران ۱۷ درصد افزایش یافت

  • تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش

  • تسریع در ترخیص کالاهای تجاری در بوشهر

  • هشدار مدیریت بحران به تهرانی‌ها؛ از حضور در حریم رودخانه‌ها بپرهیزید

  • مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ایران در حرم امام رضا(ع) برگزار شد

  • ورود اوستون ارونوف به اردوی پیش فصل پرسپولیس

  • انفجار گاز در محله چیتگر تهران

  • حمله موشکی نیروهای مسلح یمن به فرودگاه بن گوریون

  • ضربه کاری سپاه پاسداران به گروهک‌های تروریستی صهیونیستی

  • از جزئیات ماجرای انفجار پیجرها تا نقش امام خامنه ای در تحولات منطقه

  • فرزاد فرزین برای وطن خواند؛ پای تو می‌مانم «ایران»

  • قالیباف: فرمانده‌ کل‌ قوا در چندساعت، نیروی نظامی را از شوک خارج کردند

  • رئیس عشیره «هرکی» خود را تسلیم نیروهای بارزانی کرد

  • روایت تنها بازمانده خانواده شهید صدیقی؛محمدرضا زندگی‌اش را وقف وطن کرد

  • پزشکیان: تکرار هرگونه تجاوزی با پاسخی قاطع‌تر مواجه خواهد شد

  • جزئیات جدید از انفجار یک واحد برج ۲۰ طبقه در بزرگراه همدانی تهران