جلسه کمیته رصد تجهیزات پزشکی برگزار شد

جلسه کمیته رصد تجهیزات پزشکی برگزار شد

مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت ثبت دقیق مصادیق کمبود و توسعه سامانه‌های رصد و پایش برای تسریع در رفع مشکلات مراکز درمانی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، جلسه کمیته رصد کالاهای سلامت با حضور وزیر بهداشت و مدیران سازمان غذا و دارو در اتاق آبی وزارت بهداشت برگزار شد.

در این نشست، آخرین وضعیت تأمین و چالش‌های حوزه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی، شیرخشک و سایر فرآورده‌های سلامت‌محور مورد بررسی قرار گرفت.

علی علیزاده، مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، گزارشی از وضعیت تأمین تجهیزات و ملزومات پزشکی و چالش‌های موجود در این حوزه ارائه کرد.

وی با تشریح روند تأمین تجهیزات پزشکی در کشور و موانع موجود در زنجیره تأمین، بر لزوم پایش مستمر وضعیت اقلام مورد نیاز مراکز درمانی تأکید کرد و گفت: هدف اصلی، جلوگیری از ایجاد اختلال در دسترسی بیماران به تجهیزات مورد نیاز با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی، شرکت‌های تأمین‌کننده و سایر بخش‌های مرتبط است.

علیزاده با تأکید بر ضرورت شناسایی دقیق علل کمبودها اظهار کرد: لازم است دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز درمانی مصادیق کمبود را به‌صورت دقیق و جزئی اعلام کنند تا امکان بررسی و پیگیری مؤثر فراهم شود؛ چرا که اعلام کلی کمبودها نمی‌تواند مبنای مناسبی برای تصمیم‌گیری‌های اجرایی باشد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه سامانه‌های ثبت و پایش کمبودها افزود: در بسیاری از موارد مشکلات مراکز درمانی ناشی از کمبود قطعات تجهیزات است و باید امکان ثبت این موارد در سامانه به‌صورت کامل فراهم شود تا فرآیند پیگیری و تأمین توسط شرکت‌های مسئول و اداره کل تجهیزات پزشکی با سرعت بیشتری انجام گیرد.

مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: هر گزارش کمبود، حتی در صورت محدود بودن، باید مورد بررسی قرار گیرد و نباید اجازه داد مشکلات کوچک به بحران‌های بزرگ تبدیل شوند؛ چرا که هزینه پیشگیری به‌مراتب کمتر از هزینه رفع بحران است.

وی در پایان بر ضرورت تقویت هماهنگی میان مراکز درمانی، دانشگاه‌های علوم پزشکی، تأمین‌کنندگان و نهادهای نظارتی تأکید کرد و افزود: مدیریت دقیق اطلاعات و انتقال به‌موقع مشکلات، نقش مهمی در پایداری تأمین تجهیزات پزشکی و ارتقای کیفیت خدمات درمانی دارد.

کد مطلب 6867923 حبیب احسنی پور

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • لرستان در سوگ «محمد حسین» ۱۴ ساله؛ روایت مداح کوچک و شهید بزرگ

  • تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور

  • جلسه کمیته رصد تجهیزات پزشکی برگزار شد

  • شبکه بانوان مبلغ چهارمحال و بختیاری تشکیل می‌شود

  • توقیف کامیون حامل ۲۵ تن سنگ سیلیس قاچاق در بانه

  • امام جمعه کرمان: حق‌شناسی و حق‌گویی، مأموریت اصلی قضات است

  • برگزاری ۲ نمایشگاه نقاشی و اتودهای عاشورایی حسن روح‌الامین

  • انبار قطعات قاچاق در شهریار شناسایی شد؛ کشف محموله ۳۰۰ میلیارد ریالی

  • تجدید میثاق با شهدا آغازگر هفته قوه قضائیه در گلپایگان

  • روایت انداختن ۷بمب شیمیایی بر سر ۱۲ هزار نفر بی‌پناه

  • تیم ملی فوتبال ایران در چه صورتی به دور بعدی جام‌جهانی صعود خواهد کرد؟

  • ایران در صورت صعود به دور حذفی با چه تیمی بازی می‌کند؟

  • جدیدترین جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا از زبان وزیر خارجه پاکستان

  • دادستان بجنورد: بدهی طلافروشان بازداشتی در بجنورد به ۵ همت می‌رسد

  • انفجار کنترل شده مهمات دشمن در سیریک امروز انجام می‌شود

  • «جونمون» با اجرای زوج بازیگر ضبط شد؛ این رئالیتی شو نمونه خارجی ندارد

  • هفته سرنوشت‌ساز برای کاپیتان ایران/ چشم امید پیاتزا به بازگشت شریفی

  • تعداد شهدای دانش‌آموز لرستان در جنگ رمضان به ۹ نفر رسید

  • گل‌محمدزاده: کماندار شب‌های بجنورد دستگیر شد

  • بیانیه مشترک قطر و پاکستان در مورد پایان مذاکرات بورگن اشتوک

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه یکم تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه یکم تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه یکم تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه یکم تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه یکم تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح دوشنبه یکم تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵

  • آموزشگاه تیزهوشان
  • خرید ادکلن
  • تور کربلا ایلیا گشت
  • رنگ پلی اورتان
  • استند تسلیت
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • قطعات لباسشویی
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه