جوجه‌ریزی۵۶۸ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های جهرم فارس

جوجه‌ریزی۵۶۸ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های جهرم فارس

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از تداوم روند تولید در واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان خبر داد و گفت: در تیرماه سال جاری، ۲۴ واحد مرغداری گوشتی با انجام ۵۶۸ هزار و ۷۱۷ قطعه جوجه‌ریزی، گام مهمی در تأمین گوشت مرغ مورد نیاز بازار برداشتند.

به گزارش خبرآنلاین، سجاد قناعتیان با اشاره به استمرار فعالیت واحدهای تولیدی اظهار کرد: بر اساس برآوردهای انجام‌شده، از این میزان جوجه‌ریزی، حدود یک هزار و ۴۲۲ تن گوشت مرغ پس از پایان دوره پرورش تولید و به تدریج وارد بازار مصرف خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم افزود: برنامه‌ریزی مستمر برای جوجه‌ریزی، پشتیبانی از تولیدکنندگان و نظارت بر روند تولید، از عوامل مؤثر در حفظ پایداری تولید و تأمین به‌موقع گوشت مرغ مورد نیاز شهروندان است.

او اضافه کرد: تمامی واحدهای مرغداری فعال شهرستان تحت پایش مستمر کارشناسان این مدیریت قرار دارند و رعایت الزامات امنیت زیستی، اجرای برنامه‌های واکسیناسیون، مدیریت صحیح تغذیه و کنترل شرایط محیطی سالن‌های پرورش، نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش تلفات، افزایش راندمان تولید و دستیابی به گوشت مرغ با کیفیت و مطابق استانداردهای بهداشتی دارد.

فاصله جهرم تا شیراز تقریباً ۱۸۸ کیلومتر است

کد مطلب 2254924

  • طلاین
  • جوجه‌ریزی۵۶۸ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های جهرم فارس

    جوجه‌ریزی۵۶۸ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های جهرم فارس

  • آغاز طرح «جبران یادگیری» در چهارمحال و بختیاری؛ تجلی عدالت اجتماعی در نظام آموزشی

    آغاز طرح «جبران یادگیری» در چهارمحال و بختیاری؛ تجلی عدالت اجتماعی در نظام آموزشی

  • برخورد پراید با شترهای سرگردان در جاسک ۲ مصدوم بر جای گذاشت

    برخورد پراید با شترهای سرگردان در جاسک ۲ مصدوم بر جای گذاشت

  • آمادگی زیرساخت‌ها و روند روان تردد زائران اربعین در مرز خسروی

    آمادگی زیرساخت‌ها و روند روان تردد زائران اربعین در مرز خسروی

  • استاندار در جلسه توسعه صادرات غیر نفتی گیلان:افزایش ۷۰ درصدی واردات از مرزهای گیلان

    استاندار در جلسه توسعه صادرات غیر نفتی گیلان:افزایش ۷۰ درصدی واردات از مرزهای گیلان