خانه ستاره جوان تیم ملی فوتبال اسپانیا، هدف سارقان قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ لامین یامال که شب گذشته (سهشنبه – به وقت تهران) در دیدار نیمهنهایی جام جهانی 2026، در ترکیب اصلی تیم ملی فوتبال اسپانیا به میدان رفت و به این تیم برای کسب پیروزی 2 بر صفر مقابل فرانسه کمک کرد، خانهاش هدف سارقان قرار گرفت.
رسانه «الاسپانیول» در این خصوص خبر داد؛ پس از بازی اسپانیا و فرانسه در مرحله نیمهنهایی جام جهانی 2026، تلاشی برای سرقت از خانه لامین یامال در شهر بارسلونا صورت گرفت، اما نگهبانان خانه این ستاره اسپانیایی جلوی دو نفری را که سعی داشتند از دیوار خانه بالا بروند، گرفتند.
یامال 19 ساله که در بازی شب گذشته تا سوت پایان بازی در زمین بود و در دقیقه 61 هم موفق به گلزنی شد، اما داور السالواردوری گل او را به دلیل در آفساید، مردود اعلام کرد.
ستاره بارسلونا در اولین حضورش در رقابتهای جام جهانی، در هفت بازی برای اسپانیا به میدان رفته که در شش بازی در ترکیب اصلی بوده و موفق به ثمر رساندن یک گل هم شده است.
اسپانیا، ساعت 22:30 یکشنبه 28 تیر ماه در ورزشگاه نیویورک در دیدار فینال به مصاف برنده بازی آرژانتین-انگلیس خواهد رفت.
251251
کد مطلب 2246976
- خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاهترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
-
گزارش تصویری از بازی ایران و اوکراین در لیگ ملت های والیبال 2026
-
خانه یامال هدف سارقان
-
با ساپینتو فقط وقت هدر دادیم؛ استقلال نباید به چیزی جز قهرمانی فکر کند
-
عکس | واکنش مهدی طارمی به حملات آمریکا به جنوب ایران
-
حضور یک زن در بازیهای آسیایی اولین بار بعد از انقلاب
-
عکس | هالند پس از جام جهانی مدل شد!
-
عکس | واکنش مهدی طارمی به حملات آمریکا به جنوب ایران
-
عکس | ۳ بازیکن تراکتور جدا شدند
-
با ساپینتو فقط وقت هدر دادیم؛ استقلال نباید به چیزی جز قهرمانی فکر کند
-
حضور یک زن در بازیهای آسیایی اولین بار بعد از انقلاب