خبرورزشی‌گردی| به‌خاطر قلعه‌نویی ستاره پرسپولیس را کتک زدم و طومار جمع کردم/ امیر پاچه‌خواری زبانی را بیش‌تر دوست دارد!‍

محمود فکری

محمود فکری، سرمربی اسبق استقلال ۱۴ سال قبل مدعی بود امیر قلعه‌نویی خیلی دوست دارد برایش پاچه‌خواری کنند.

امیر قلعه‌نویی در روزهای پایانی خرداد سال ۱۳۹۱ سرمربی استقلال شد و کادر فنی خود جهت حضور در دوازدهمین دوره لیگ برتر را نیز تا قبل از پایان دهه اول تیر ماه همان سال تکمیل کرد.

در آن مقطع شایعه شده بود که محمود فکری هم یکی از دستیاران امیر خواهد بود اما چنین اتفاقی رخ نداد و او در روز ۱۴ تیر سال ۱۳۹۱ مصاحبه بسیار تندی علیه قلعه‌نویی انجام داد! بدون هیچ قضاوتی نظر شما را خلاصه حرف‌های فکری جلب می‌کنیم:

  • در رابطه با حضورم به عنوان یکی از مربیان استقلال، حرف زیاد بود ولی کسی با خودم صحبتی نکرد و نهایتا هم چنین اتفاقی رخ نداد.
  • رابطه خوبی با امیر قلعه‌نویی داشتم ولی او رابطه بهتری می‌خواست! واقعا از خیلی کارها که برای او انجام داده‌ام پشیمانم. من زمستان سال ۷۳ به خاطر امیر قلعه‌نویی مجتبی محرمی را کتک زدم و تا سال ۸۶ به پای رفاقت با او ایستادم.
  • محمود فکری رفاقت خود را در عمل نشان داد نه مثل بعضی‌ها که با پاچه‌خواری زبانی رفاقت می‌کنند. البته فکر می‌کنم امیر پاچه‌خواری را بیشتر دوست دارد. من با او رفاقت قلبی کردم ولی قلعه‌نویی به پای محمود فکری نایستاد.
  • از امیر دلخور هستم ولی نمی‌توانم منکر کارنامه خوبش بشوم. او به خاطر ناهار و شام خوردن با مدیران سرمربی نشد بلکه به واسطه کارنامه خوبی که داشت، به این سمت رسید.
  • همه ایران انتظار داشتند من با امیر به استقلال برگردم چون به خاطر او و بعد از همان دربی معروف سال ۷۳ به مدت ۶ ماه محروم شدم. ناصر حجازی بعد از ۱۴ سال حضور در استقلال، من را به خاطر قلعه‌نویی از این تیم کنار گذاشت، سال ۸۸ به احترام امیر، دستیاری صمد مرفاوی را قبول نکردم و حتی بعد از این‌که کمک پرویز مظلومی شدم، از جمع نفرات کادر فنی کنار کشیدم چون بک عده می‌گفتند با قلعه‌نویی رابطه دارم.
  • سال ۱۳۸۵ کاپیتان استقلال بودم و در تیم ملی هم حضور داشتم. در آن مقطع امیر علاوه بر سرمربیگری تیم ملی، ریاست سازمان فوتبال باشگاه استقلال را هم بر عهده داشت. شرایط به گونه‌ای شد که آقای بهمنی را سرپرست باشگاه استقلال کردند اما سازمان ورزش می‌خواست علی فتح‌الله‌زاده را به عنوان مدیرعامل انتخاب کند. در همان زمان قلعه‌نویی به من گفت برو یک طومار بنویس و از بازیکنان امضا بگیر که شرایط استقلال خوب است و دلیلی ندارد مدیرعامل انتخاب شود. این کار در آن مقطع انجام شد و جواب هم داد ولی سال ۸۶ که فتح‌الله‌زاده و حجازی آمدند، دقیقا به خاطر همان طومار که برای امیر قلعه‌نویی جمع کرده بودم، از استقلال کنارم گذاشتند. البته ناصر حجازی ۶ ماه بعد از این‌که از استقلال کنارم گذاشته بود، من را دید و خیلی تشکر کرد که علیه او هیچ مصاحبه‌ای انجام ندادم. حجازی بزرگتر بود و علاوه بر آن، محمود فکری هم ثابت کرده بود که استقلال را از صمیم قلب دوست دارد اما الان، همه استقلال برای خودشان می‌خواهند.

بیشتر بخوانید: به خاطر چهره زیبایم فوتبالم در استقلال نابود شد/ از ایران رفتم چون خسته شدم از بس می‌گفتند هرشب به پارتی می‌رود!

خبرورزشی‌گردی| به‌خاطر قلعه‌نویی ستاره پرسپولیس را کتک زدم و طومار جمع کردم/ امیر پاچه‌خواری زبانی را بیش‌تر دوست دارد!‍

  • چرا با تیم ایران آن رفتارها را کردید؟ مجری‌ها مسئول کاخ سفید را گوشه رینگ بردند/ عصبانیت مقام آمریکایی: بگذارید حرفم را بزنم!

  • پنالتی در عصر داده‌ها؛ جایی که سرنوشت مهندسی می‌شود/ دیتاهایی خواندنی درباره ضربات بی‌رحم و بدون گذشت در فوتبال

  • Forever 20؛ یادبودی جاودان برای دیوگو ژوتا و برادرش در قلب آنفیلد +تصاویر

  • داور آن‌قدر تابلو پرسپولیسی بود که وقتی گل زدیم از خوشحالی پرید بالا +ویدیو

  • قلعه‌نویی همه یک میلیون دلار پاداشش را قبل از جام گرفت/ حمایت عجیب از یک کادر فنی ناکام!

  • یادآوری مهم قبل از هرگونه مظلوم‌نمایی/ آقایان! شرایط برای تیم ملی آن‌قدرها هم بد نبود!