مهدی طارمی، کاپیتان کنونی تیم ملی ۸ سال قبل طی مصاحبهای متاثرکننده اذعان کرد هرگز موقعیتی که مقابل پرتغال در جام جهانی ۲۰۱۸ از دست داد را فراموش نخواهد کرد.
بازی ایران و پرتغال در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه در حالی با نتیجه مساوی یک بر یک تمام شد و از گردونه مسابقات حذف شدیم که مهدی طارمی در آخرین لحظات آن دیدار موقعیت تکبهتک بسیار خوبی را به دست آورد اما نتوانست آن را گل کند.
طارمی در ۶ تیر ۱۳۹۷ و به فاصله دو روز بعد از آن مسابقه پیرامون جام ۲۰۱۸ و موقعیتی که از دست داد، با خبرورزشی به گفتوگو نشست:
- بعد از بازی با پرتغال داخل رختکن بسیار ناراحت بودم و باور کنید هنوز هم آرام نشدهام. نمیدانم بابت توپی که مقابل یاران کریستیانو رونالدو گل نکردم، با چه زبانی از مردم ایران عذرخواهی کنم! حتی در مسیر بازگشت از ورزشگاه به هتل نیز داخل اتوبوس کلی اشک ریختم.
- دست همه مردم ایران درد نکند که به معنای واقعی کلمه حامی ما بودند.
- قانون باید برای همه یکسان باشد ولی متاسفانه در بازی مقابل ایران هوای رونالدو را داشتند تا اخراج نشود!
- حسرت موقعیت بسیار خوبی که مقابل پرتغال نصیبم شد و نتوانستم آن را گل کنم، تا آخر عمر با من خواهد بود.
بیشتر بخوانید: عابدزاده: به خاطر زانودرد قید جام جهانی را زدم/ سرمربی تیم ملی اصلا اینکاره نبود؛ هنوز نمیدانم چرا ایران را برای جام جهانی به او سپردند!

-
تو کارشناس نیستی، فقط گزارشگری؛ جواد خیابانی از کوره در رفت/ اتهام سنگین به سرمربی تیم ملی +ویدیو
-
گردوخاک وحشتناک کریم باقری در رختکن پرسپولیس: خاک بر سر باشگاه ما…!
-
استایل خاص برد پیت در جام جهانی؛ جلب توجه ساعت کلاسیک و کمیاب بازیگر هالیوود +عکس
-
تأثیر اعتقادات مسلمانان روی جایزه جام جهانی؛ چرا هدیه رامین و بیرو با مسی و رونالدو فرق داشت؟/ اینجا خبری از الکل نیست! +عکس و ویدیو
-
تلاش دوباره تلویزیون برای پایینآوردن سطح توقعات: این تیم ملی پیر است و توان بازی جسورانه مقابل مصر را ندارد +ویدیو
-
ویدیو| بغل کردن زن و مرد در تلویزیون حلال شد!