دستگیری اعضای باند کلاهبرداری شبکه‌ای فروش خودرو

دستگیری اعضای باند کلاهبرداری شبکه‌ای فروش خودرو

سرپرست معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی از انهدام یک باند سازمان‌یافته کلاهبرداری در حوزه پیش‌فروش خودرو خبر داد که با استفاده از جلب اعتماد عمومی و ارتباطات اجتماعی، اقدام به دریافت وجوه کلان از شهروندان کرده بودند.

به گزارش خبرآنلاین،سرپرست معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی از انهدام یک باند سازمان‌یافته کلاهبرداری در حوزه پیش‌فروش خودرو خبر داد که با استفاده از جلب اعتماد عمومی و ارتباطات اجتماعی، اقدام به دریافت وجوه کلان از شهروندان کرده بودند.

سایت جنایی در خبری نوشت: سرهنگ کارآگاه مسلم میر احمدی، سرپرست معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی، از دستگیری اعضای یک باند کلاهبرداری شبکه‌ای در حوزه فروش و پیش‌فروش خودرو خبر داد.

وی در تشریح این پرونده اظهار داشت: در پی وصول چندین شکایت از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری در قالب پیش‌فروش خودروهای داخلی، مونتاژی و خارجی، موضوع با دستور مقام قضایی به‌صورت ویژه در دستور کار اداره چهاردهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

سرهنگ میر احمدی افزود: بررسی‌های اولیه نشان داد متهم اصلی به همراه چند همدست، بدون داشتن نمایندگی رسمی از شرکت‌های خودروسازی و بدون مجوز از اتحادیه‌های مربوطه، اقدام به فعالیت در حوزه خرید و فروش خودرو می‌کرده است. این افراد با بهره‌گیری از جایگاه اجتماعی، ارتباط با برخی چهره‌ها و معرفی خود به عنوان افراد دارای نفوذ در بازار خودرو، اعتماد مالباختگان را جلب کرده و آنان را به پرداخت مبالغ سنگین ترغیب می‌کردند.

وی ادامه داد: متهمان با وعده تأمین خودرو با قیمت پایین‌تر از بازار و در سطح قیمت کارخانه، مبالغی را تحت عنوان پیش‌پرداخت از شکات دریافت کرده و آن را به حساب‌های مختلف از جمله نزدیکان و کارکنان خود منتقل می‌کردند. در ادامه نیز با بهانه‌های مختلف از تحویل خودرو خودداری کرده و پس از مدتی متواری می‌شدند.

سرپرست معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی، رصدهای فنی و جمع‌آوری مستندات، ۶ نفر از اعضای این باند شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی دستگیر شدند. همچنین سرکرده اصلی پرونده که متواری بود، در یکی از استان‌های شرقی کشور شناسایی و طی عملیات پلیسی بازداشت شد.

وی خاطرنشان کرد: با انهدام این شبکه کلاهبرداری، تحقیقات تکمیلی برای شناسایی سایر جرائم احتمالی و بررسی ابعاد کامل فعالیت مجرمانه متهمان همچنان ادامه دارد و نتیجه متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2238833

    خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاه‌ترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
  • دستگیری اعضای باند کلاهبرداری شبکه‌ای فروش خودرو

    دستگیری اعضای باند کلاهبرداری شبکه‌ای فروش خودرو

  • مرگ کودک ۳ ساله به خاطر نبود یک دارو

    مرگ کودک ۳ ساله به خاطر نبود یک دارو

  • دانشمندان هشدار دادند؛ احتمال وقوع یکی از قوی‌ترین ال‌نینوهای یک قرن اخیر

    دانشمندان هشدار دادند؛ احتمال وقوع یکی از قوی‌ترین ال‌نینوهای یک قرن اخیر

  • تکذیب آتش‌سوزی شناور حامل خودرو در آبهای قشم

    تکذیب آتش‌سوزی شناور حامل خودرو در آبهای قشم

  • تکذیب خبر ممنوعیت ورود خودروها به تهران از روز جمعه

    تکذیب خبر ممنوعیت ورود خودروها به تهران از روز جمعه

  • بسته‌شدن کامل تمامی ورودی‌های تهران از این تاریخ

    بسته‌شدن کامل تمامی ورودی‌های تهران از این تاریخ

  • رئیس کل دادگستری تهران: صدور حکم ضبط اموالی به ارزش بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در پرونده مؤسسه «مولی‌ الموحدین»

    رئیس کل دادگستری تهران: صدور حکم ضبط اموالی به ارزش بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در پرونده مؤسسه «مولی‌ الموحدین»

  • هواشناسی استان تهران هشدار داد

    هواشناسی استان تهران هشدار داد

  • تکذیب خبر ممنوعیت ورود خودروها به تهران از روز جمعه

    تکذیب خبر ممنوعیت ورود خودروها به تهران از روز جمعه