دمای هوای ۴۸ درجه ای در این مناطق

در روز چهارشنبه ۱۰ تیر دمای هوا در ۵ شهر کشور به ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید.

گرما

به گزارش همشهری آنلاین، در این روز نرماشیر و شهداد در استان کرمان، بستک در استان هرمزگان، شوش در استان خوزستان و لامرد در استان خوزستان هر کدام با ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر جزو گرمترین نقاط جهان بودند.

در استان کرمان عنبرآباد با دمای ۴۷ درجه، جیرفت با دمای ۴۶ درجه، بم و کهنوج با دمای ۴۴ درجه و انار و راور با دمای ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر از دیگر گرمترین نقاط گرم این استان در کشور بودند.

در استان هرمزگان نیز دمای هوا در پارسیان به ۴۵ درجه، حاجی آباد به ۴۴ درجه، سردشت بشاگرد به ۴۳ درجه، رودان به ۴۲ درجه و بندر خمیر به ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید.

در این روز خوزستان نشان داد که همچنان یکی از گرمترین استان های کشور است. بدین ترتیب، دمای هوا در آغاجاری، امیدیه و اهواز به ۴۷ درجه، رامهرمز، آبادان، شوشتر و بستان به ۴۶ درجه، هندیجان، بندر ماهشهر، حسینیه، گتوند، صفی آباد دزفول و بهبهان به ۴۵ درجه، شادگان، لالی و مسجدسلیمان به ۴۴ درجه و ایذه به ۴۳ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید.

در استان فارس قیروکارزین با دمای ۴۵ درجه، لار و زرین دشت با دمای ۴۴ درجه، فراشبند و کازرون با دمای ۴۳ درجه، حسن آباد داراب با دمای ۴۲ درجه و نورآباد ممسنی، جهرم و فسا با دمای ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر جزو گرمترین نقاط کشور بودند.

در استان ایلام دهلران با دمای ۴۷ درجه، مهران با دمای ۴۵ درجه، لومار و دره شهر با دمای ۴۴ درجه و آبدانان با دمای ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر از جمله گرمترین نقاط کشور بودند.

در استان سیستان و بلوچستان دمای هوا در دلگان و بمپور به ۴۷ درجه، ایرانشهر به ۴۶ درجه، میرجاوه و سراوان به ۴۴ درجه، زابلی به ۴۳ درجه و زابل، خاش و زهک به ۴۲ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید.

در استان بوشهر دمای هوا در برازجان به ۴۵ درجه، جم توحید به ۴۴ درجه، عسلویه به ۴۲ درجه و بهرگان، بندر دیلم و بدره به ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید.

همچنین طبس با دمای ۴۴ درجه و نهبندان با دمای ۴۱ درجه در استان خراسان جنوبی، بافق با دمای ۴۴ درجه و ابرکوه، اردکان و مروست با دمای ۴۱ درجه در استان یزد، قصرشیرین با دمای ۴۴ درجه، سرپل ذهاب با دمای ۴۲ درجه و گیلانغرب با دمای ۴۱ درجه در استان کرمانشاه، امامزاده جعفر و دوگنبدان با دمای ۴۳ درجه و لیکک و دهدشت با دمای ۴۲ درجه در استان کهگیلویه و بویراحمد، پل دختر با دمای ۴۲ درجه و سپیددشت با دمای ۴۱ درجه در استان لرستان و جمکران، کوه سفید و فدک با دمای ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر در استان قم از دیگر گرمترین نقاط کشور در این روز بودند.

کد خبر 1048717 منبع: روزنامه همشهری

  • دمای هوای ۴۸ درجه ای در این مناطق

  • ساعاتی قبل یک پلیس ترور شد + جزئیات

  • وزیر خزانه‌داری مدعی شد؛ تنها یک مشتری برای نفت ایران باقی مانده است

  • اولین تصویر از تابوت رهبر شهید و خانواده ایشان

  • پرسپولیس پیشنهاد داد اما نمی روم | تیم فصل بعدم مشخص است

  • ۳ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران تا پایان هفته آزاد می‌شود | مذاکرات غیرمستقیم چهارشنبه برگزار خواهد شد

  • فوری؛ تصمیم جدید دولت درباره تعطیلی‌های هفته آینده

  • ترس و وحشت آمریکا و اسرائیل از یک اتفاق بزرگ | سیگنال ایران؛ نگاه کن عراق در دست من است

  • خوشحالی ترامپ در پست جدیدش: پیروزی بزرگ ؛ آن وضعیت مضحک منتفی شد

  • ساعاتی قبل یک پلیس ترور شد + جزئیات

  • فوری؛ تصمیم جدید دولت درباره تعطیلی‌های هفته آینده

  • ترس و وحشت آمریکا و اسرائیل از یک اتفاق بزرگ | سیگنال ایران؛ نگاه کن عراق در دست من است

  • قیمت مرغ کاهش یافت؛ هر کیلو مرغ گرم چند شد؟

  • تصاویر ماندگار جام جهانی؛ تعظیم دیدنی دشان برابر امباپه + عکس

  • دومین خرید پرسپولیس لو رفت +‌عکس

  • اسپانیایی‌ها به این آهنگ محسن چاوشی جایزه دادند | بشنوید

  • قلعه‌نویی و بیرانوند در راه استقلال؟ | پاسخ مشکوک تاجرنیا در خصوص انتقال بزرگ

  • تصاویر آماده سازی مصلی برای وداع تاریخی | جایگاه اختصاصی برای پیکر مطهر رهبر شهید و خانواده گرامی‌شان