​​​​​​​راز سقوط یک وزیر در «کلاف سر در گم» به کارگردانی بهزاد فراهانی

​​​​​​​راز سقوط یک وزیر در «کلاف سر در گم» به کارگردانی بهزاد فراهانی

نمایش رادیویی «کلاف سر در گم» به کارگردانی بهزاد فراهانی، داستانی پرتعلیق از روزهای پرالتهاب تاریخ معاصر و سرنوشت میرزا قلی‌خان دالکی، وزیر مالیه، را این روزها از رادیو نمایش روایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایش رادیویی «کلاف سر در گم» به نویسندگی مجید نظری‌نسب و کارگردانی بهزاد فراهانی، با روایتی تاریخی و معمایی، مخاطبان را با سرنوشت میرزا قلی‌خان دالکی، وزیر مالیه، همراه می‌کند؛ مردی که ناگهان خود را در سایه خشم رضاخان می‌بیند و زندگی‌اش با مجموعه‌ای از رخدادهای مشکوک دگرگون می‌شود.

در این نمایش، خانه میرزا قلی‌خان دالکی تحت مراقبت مأموران قرار می‌گیرد، یکی از نوکرانش بی‌خبر ناپدید می‌شود و داماد خانواده نیز می‌گریزد. در میان این اتفاقات، گذشته‌ای پنهان به‌تدریج آشکار می‌شود؛ گذشته‌ای که اکنون بهای سنگینی را به وزیر مالیه تحمیل می‌کند و سرنوشت او را در مسیری پرتعلیق رقم می‌زند.

«کلاف سر در گم» به تهیه‌کنندگی ماهداد توکلی تولید شده است. محمدرضا قبادی‌فر افکتور و رضا طاهری صدابردار این نمایش هستند.

در این نمایش رادیویی، شمسی صادقی، صفا آقاجانی، بیوک میرزایی، نورالدین جوادیان، بهزاد فراهانی، مجید سهرابی، عباس شادروان، رحمان باقریان، امیرعباس توفیقی، فریبا متخصص، محمد یگانه، علی میلانی و فریدون محرابی ایفای نقش می‌کنند.

نمایش رادیویی «کلاف سر در گم» هر روز ساعت ۱ بامداد از رادیو نمایش پخش می‌شود و تکرار آن همان روز ساعت ۸ صبح روی آنتن می‌رود. علاقه‌مندان می‌توانند این نمایش را از رادیو نمایش روی موج اف‌ام ردیف ۱۰۷.۵ مگاهرتز دنبال کنند.

59243

کد مطلب 2248408

    خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاه‌ترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
  • ​​​​​​​راز سقوط یک وزیر در «کلاف سر در گم» به کارگردانی بهزاد فراهانی

    ​​​​​​​راز سقوط یک وزیر در «کلاف سر در گم» به کارگردانی بهزاد فراهانی

  • بحران خاموش در کتاب‌فروشی‌ها؛ جدال برای بقا

    بحران خاموش در کتاب‌فروشی‌ها؛ جدال برای بقا

  • دوبله تله‌تئاتر پس از سال‌ها از سر گرفته شد/ از «جنون شاه جرج» تا «اسب جنگی»

    دوبله تله‌تئاتر پس از سال‌ها از سر گرفته شد/ از «جنون شاه جرج» تا «اسب جنگی»

  • فیلم «هاوار» به لیسبون رفت

    فیلم «هاوار» به لیسبون رفت

  • «سوگ خورشید» با صدای علیرضا افتخاری منتشر شد+فیلم

    «سوگ خورشید» با صدای علیرضا افتخاری منتشر شد+فیلم

  • جست‌وجو برای جیمز باند جدید ادامه دارد؛ دیکینسون کنار رفت

    جست‌وجو برای جیمز باند جدید ادامه دارد؛ دیکینسون کنار رفت

  • وزیر فرهنگ: مردم ایران با موشک و بمباران زمین‌گیر نمی‌شوند

    وزیر فرهنگ: مردم ایران با موشک و بمباران زمین‌گیر نمی‌شوند