رایزنی تلفنی جولانی با بن سلمان
در پی تحولات پرشتاب در سوریه، سرکرده هیئت تحریرالشام که خود را رئیس دولت موقت سوریه میخواند در تماسی تلفنی با ولیعهد عربستان سعودی درباره آخرین تحولات سیاسی و امنیتی این کشور گفتوگو کرد.
کد خبر: 724624 | ۱۴۰۴/۰۴/۲۶ ۲۳:۴۷:۳۰ اعتمادآنلاین |
در این تماس، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی با استقبال از اقدامات و ترتیبات اعلامشده از سوی دمشق برای مهار تنشهای داخلی، بر اعتماد عربستان به توان دولت سوریه در بازگرداندن ثبات، حفظ وحدت ملی و مقابله با فتنههای داخلی تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، محمد بن سلمان ضمن تمجید از تلاشهای ابومحمد الجولانی برای ادامه روند اصلاحات و بازسازی در سوریه، اظهار داشت: حفظ تمامیت ارضی، انسجام ملی، و ایستادگی در برابر هرگونه فتنهافکنی داخلی اولویت ما در حمایت از سوریه است.
وی همچنین بر پایبندی ریاض به حمایت از سوریه در مسیر توسعه، ثبات و بازسازی تأکید کرده و بار دیگر حملات مکرر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را به شدت محکوم کرد.
ولیعهد عربستان در ادامه خواستار مقابله جامعه جهانی با هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی سوریه شد.
از سوی دیگر، الجولانی با ابراز قدردانی از مواضع حمایتی عربستان سعودی، از نقش ولیعهد این کشور در حمایت از صلح، ثبات و وحدت در سوریه و منطقه تجلیل کرد.
- اردوغان به الجولانی: حملات اسرائیل به سوریه غیر قابل قبول و تهدیدی برای کل منطقه است
- رایزنی تلفنی اردوغان و الجولانی در پی حملات اسرائیل
- رسانه اسرائیلی: الجولانی به مذاکره با ما ادامه خواهد داد
- ببینید| نطق آتشین جولانی بعد از حمله اسرائیل به سوریه
- بن گویر: تنها کاری که باید با الجولانی کرد، ترور او است