رشد ۱۸.۳۹ درصدی ازدواج و کاهش ۳.۵۹ درصدی ولادت در اصفهان

رشد ۱۸.۳۹ درصدی ازدواج و کاهش ۳.۵۹ درصدی ولادت در اصفهان

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان از رشد ۱۸.۳۹ درصدی ازدواج و کاهش ۳.۵۹ درصدی ولادت در سطح استان اصفهان طی آمارهای مقایسه‌ای بهار ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ خبر داد.

‌به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، مجتبی یکتامنش، ضمن اشاره به تحلیل داده‌های آمارهای حیاتی ثبت شده در سه ماهه اول سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ اظهار داشت: بررسی مقایسه‌ای وقایع چهارگانه حیاتی شامل ولادت، فوت، ازدواج و طلاق، تصویر روشنی از روند تحولات جمعیتی در سطح استان و کشور به دست می‌دهد.

وی درباره آمار ولادت در سطح استان گفت: در سال ۱۴۰۴ تعداد ۱۰ هزار و ۶۲۳ واقعه ولادت در استان اصفهان به ثبت رسید که این آمار در سال ۱۴۰۵ به ۱۰ هزار و ۲۵۵ واقعه رسیده که نشان دهنده کاهش ۳.۵۹ درصدی ولادت در استان است.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان در خصوص آمار فوت در استان نیز افزود: میزان متوفیان استان اصفهان از هفت هزار و ۱۷۰ مورد در سال ۱۴۰۴ به هفت هزار و ۹۴ مورد در سال ۱۴۰۵ رسیده است که کاهش ۱.۰۷ درصدی را نشان می‌دهد.

‌جهش ۱۸ درصدی ازدواج و افزایش طلاق در استان

‌یکتامنش با اشاره به آمار ازدواج به‌عنوان یکی از شاخص‌های مهم اجتماعی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۴ تعداد ۶ هزار و ۴۹ واقعه ازدواج در استان اصفهان ثبت شد، اما این آمار در سال ۱۴۰۵ با یک رشد چشمگیر به هفت هزار و ۴۱۲ واقعه رسید که مؤکد افزایش ۱۸.۳۹ درصدی ازدواج در سطح استان است.

‌وی درباره آمار طلاق در استان اصفهان اعلام کرد: آمار طلاق استان نیز از ۲ هزار و ۱۹ واقعه در سال ۱۴۰۴ به ۲ هزار و ۲۷۸ واقعه در سال ۱۴۰۵ تغییر یافته است.

‌مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان در ادامه به تشریح آمار اختصاصی شهر اصفهان پرداخت و گفت:‌ تعداد ولادت‌ها در شهر اصفهان، از ۳ هزار و ۳۹۲ مورد در سال ۱۴۰۴ به ۳ هزار و ۲۲۶ مورد در سال ۱۴۰۵ رسید که نشان دهنده کاهش ۳.۹۳ درصدی است.

‌وی گفت: آمار فوتی‌های شهر اصفهان با کاهش ۸.۰۵ درصدی، از ۲ هزار و ۵۹۷ مورد در سال ۱۴۰۴ به ۲ هزار و ۳۸۸ مورد در سال ۱۴۰۵ کاهش یافته است.

یکتامنش درباره آمار ازدواج بیان کرد: واقعه ازدواج در مرکز استان از ۲ هزار و ۵۸۱ مورد در سال ۱۴۰۴ به ۳ هزار و ۴۲ مورد در سال ۱۴۰۵ افزایش یافت که نشان از رشد ۱۷.۸۶ درصدی ازدواج در شهر اصفهان دارد.

‌وی همچنین اضافه کرد: تعداد طلاق‌های ثبت‌شده در شهر اصفهان نیز از ۸۹۳ مورد در سال ۱۴۰۴ به ۹۹۷ مورد در سال ۱۴۰۵ رسیده است.

48

کد مطلب 2258218

  • طلایین
  • چهار رشته جدید به ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه لرستان اضافه شد

    چهار رشته جدید به ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه لرستان اضافه شد

  • رشد ۱۸.۳۹ درصدی ازدواج و کاهش ۳.۵۹ درصدی ولادت در اصفهان

    رشد ۱۸.۳۹ درصدی ازدواج و کاهش ۳.۵۹ درصدی ولادت در اصفهان

  • ضبط سه هزار کیلوگرم فرآورده دامی غیر قابل مصرف در اربعین

    ضبط سه هزار کیلوگرم فرآورده دامی غیر قابل مصرف در اربعین

  • دستگیری ۴ سارق و کشف ۱۲ فقره سرقت در بروجرد

    دستگیری ۴ سارق و کشف ۱۲ فقره سرقت در بروجرد

  • ارومیه میزبان مسابقات قهرمانی کشوری و انتخابی تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی ناشنوایان

    ارومیه میزبان مسابقات قهرمانی کشوری و انتخابی تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی ناشنوایان

  • عملیات نجات آتش‌نشانی کرمان برای خروج راننده مصدوم از خودروی تصادفی

    عملیات نجات آتش‌نشانی کرمان برای خروج راننده مصدوم از خودروی تصادفی