سامانه بارشی جدید وارد کشور شد + جزئیات فعالیت

امروز یکشنبه (۲۴ خرداد) با ورود سامانه بارشی از شمال غرب کشور، استان های واقع در شمال غرب و نوار شمالی کشور بارش رگبار همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقتی را تجربه می‌کنند. بارش تا اواسط هفته در این مناطق ادامه دارد.

بارندگی

کارشناس سازمان هواشناسی کشور به همشهری ‌آنلاین گفت: «امروز در نیمه شمالی اردبیل، آذربایجان‌ غربی، آذربایجان شرقی و ارتفاعات مازندران بارش رگبار باران، رعد و برق، در برخی نقاط خیزش گرد و خاک و در مناطق مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود. شدت بارش امروز در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی با صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی همراه است و احتمال جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر، اختلال در ناوگان حمل و نقل و لغزندگی محورهای مواصلاتی وجود دارد.»

  • بیشتر بخوانید: سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می‌شود | این مناطق تا اواسط هفته بارانی است | توفان گرد و خاک در ۲۰ استان

امین حسین نقشینه افزود: «در ارتفاعات جنوبی سیستان و بلوچستان هم بارش رگبارهای پراکنده را انتظار داریم که گاهی با رعد و برق و باد شدید موقتی نیز همراه است.»
امروز همچنین در برخی مناطق نیمه شمالی آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات مازندران هشدار هواشناسی سطح زرد صادر شده است و احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌ها و آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، صاعقه و احتمال شکستن درختان کهنسال و فرسوده وجود دارد.
نقشینه با اشاره به اینکه فعالیت سامانه بارشی تا اواسط هفته ادامه دارد، افزود: «دوشنبه و سه شنبه هم در شمال غرب، شمال شرق و سواحل دریای خزر و چهارشنبه در سواحل شرقی خزر، ارتفاعات سمنان و شمال شرق کشور بارش رگبار پراکنده و وزش باد شدید موقتی مورد انتظار است.»

تداوم توفان گرد و خاک تا ۵ روز آینده

پدیده وزش باد شدید موقتی تا ۵ روز آینده در شمال شرق، شرق، بخش هایی از مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شرقی پیش بینی می شود. نقشینه ادامه داد: «امروز این پدیده در شمال غرب، غرب، جنوب، جنوب شرق و شمال شرق و روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در جنوب غرب مورد انتظار است.»
امروز وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد همراه با خیزش گرد و خاک در تهران، البرز، سمنان، قم، مرکزی، اصفهان، یزد، ایلام، خوزستان، بوشهر، فارس، کرمان، خراسان رضوی و خراسان جنوبی با هشدار هواشناسی سطح زرد همراه است. در این مناطق احتمال مخاطراتی از جمله سقوط اشیاء از ارتفاعات، خسارت به سازه‌های موقت، شکستن شاخه درختان فرسوده، کاهش دید و اختلال در ترددهای جاده‌ای به‌ویژه در محورهای کویری و برون ‌شهری و خسارت به محصولات کشاورزی انتظار می‌رود. به شهروندان این مناطق احتیاط در عبور از نواحی کوهستانی، احتیاط در ترددهای جاده‌ای و استفاده از ماسک در نواحی کویری و بیابانی به ‌ویژه گروه‌های حساس توصیه می‌شود.

تهران به ۳۶ درجه رسید

خلیج فارس و دریای عمان در ۳ روز آینده مواج و متلاطم خواهد شد.
آسمان استان تهران صاف تا کمی ابری است و در برخی ساعات افزایش ابر و افزایش وزش باد در نیمه جنوبی و مناطق غربی انتظار می رود. نوسانات دمایی پایتخت ۲۴ و ۳۶درجه است. بیشینه دما در روز دوشنبه و سه شنبه به ترتیب به ۳۵ و ۳۴ درجه می رسد.
گزارش سازمان هواشناسی کشور همچنین نشان می‌دهد دمای میانگین کشور در یک هفته اخیر نسبت به مقایسه بلند مدت ۰.۸ درجه شده‌ است. در این مقایسه استان کردستان هیچ تغییرت دمایی نداشته‌است. بیشترین افزایش دما برای استان سیستان و بلوچستان با افزایش ۱.۸درجه‌ای و بوشهر با افزایش ۱.۲ درجه‌ای ثبت شده‌است. استان کهگیلویه و بویراحمد کاهش دمای ۰.۱ درجه زیر صفر داشته‌است. استان تهران نیز در این مقایسه ۱.۱ درجه افزایش دما داشته است.

کد خبر 1043814

  • رامبد جوان: نگار باید به کانادا می‌رفت و رفت! | من هیچ‌وقت نگفتم ایران بهترین جای زندگی ست |‌ ببینید

  • ۴ بانک دولتی کشور هک شد؟ + اسامی

  • افشای بیماری ترامپ؛ او در حال از دست دادن کنترل بدنش است

  • قطعا تفاهم‌نامه فردا به امضا نمی‌رسد | در مرحله تفاهم هستیم نه توافق | باید هزینه خدمات تنگه هرمز را دریافت کنیم

  • ببینید | شهربانو منصوریان: پی زندان را هم به تنم مالیدم | بازیگر مرد الگوی چهره پرحاشیه

  • فوری؛ زمان و جزئیات مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب اعلام شد

  • اصرار عجیب ترامپ بر امضای تفاهم با ایران در این روز ، ماجرا چیست؟

  • اصرار عجیب ترامپ بر امضای تفاهم با ایران در این روز ، ماجرا چیست؟

  • افشای بیماری ترامپ؛ او در حال از دست دادن کنترل بدنش است

  • آخرین جزئیات اختلال در ۴ بانک | زمان واریز وجوه پذیرندگان اعلام شد

  • خواهر رضا عطاران: برادرم عاشق این غذاست و وقتی به دیدن ما می‌آید برایش درست می‌کنم

  • گل رویایی قطر در دقیقه ۹۶ | فرار نماینده آسیا از شکست برابر سوییس

  • قطعا تفاهم‌نامه فردا به امضا نمی‌رسد | در مرحله تفاهم هستیم نه توافق | باید هزینه خدمات تنگه هرمز را دریافت کنیم

  • صبحانه جان سینا؛ ساده اما سرشار از پروتئین | ساندویچ محبوب جان سینا چیست؟

  • واکنش فوری فدراسیون به ماجرای پاداش درخواستی قلعه نویی

  • فوری؛ سقوط یک جنگنده آمریکا+ عکس | ماجرا چیست؟

  • ترامپ میگه برا تفریح ناو دنا رو زدیم! ؛ واکنش دیدنی امیر سیاری را ببینید

  • هشدار بارش برای این منطقه کشور | فردا و پسفردا این استانها منتظر باشند

  • پیش بینی وضعیت دما و بارش کشور تا پایان تیر |‌بارش‌ها عمدتا در این منطقه کشور رخ می دهد

  • هشدار برای تهرانی ها؛ وزش باد شدید در پایتخت در این روزها

  • سامانه بارشی جدید در راه ایران ؛ هفته آینده منتظر باشید | این مناطق بارانی می شوند

  • سوپر ال‌نینو امسال برای ایران خشکسالی می‌آورد یا باران؟

  • بازگشت ال‌نینو؛ آژیر قرمز به صدا درآمد | هشدار جدی سازمان ملل؛ جهان باید آماده شود | چرا ال نینو این بار متفاوت است؟

  • رگبار باران و رعد و برق مهمان امروز و فردا در این استان‌ها | آخرین وضعیت آب و هوای پایتخت

  • احتمال خسارت به محصولات کشاورزی در ۱۲ استان به دلیل شدت رگبار باران | تداوم وزش بادهای ۱۲۰ روزه و خیزش گرد و خاک در شرق کشور

  • هشدار سیل در این مناطق | دما در شمال کشور افزایش می‌یابد