سلیمانی: ۲ اکیپ شکارچی غیرمجاز در اسلام‌آبادغرب دستگیر شدند

سلیمانی: ۲ اکیپ شکارچی غیرمجاز در اسلام‌آبادغرب دستگیر شدند

کرمانشاه- رئیس محیط زیست اسلام‌آبادغرب گفت: در پی پایش شبانه‌روزی مناطق تحت مدیریت، ۲ اکیپ شکارچی غیرمجاز پیش از هرگونه اقدام به شکار در این شهرستان دستگیر شدند.

طهمورث سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، از برخورد قاطع با متخلفان زیست‌محیطی خبر داد و اظهار کرد: در پی پایش‌های دقیق و شبانه‌روزی مناطق تحت مدیریت محیط زیست در شهرستان، نیروهای یگان حفاظت موفق به گشت‌زنی و شناسایی افراد متخلف شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسلام‌آبادغرب افزود: بر این اساس، دو اکیپ از شکارچیان غیرمجاز که قصد تعرض به حیات وحش منطقه را داشتند، خوشبختانه پیش از شروع به انجام هرگونه شکار، توسط محیط‌بانان وظیفه‌شناس شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند.

وی در تشریح جزئیات اقلام کشف‌شده از این گروه‌های متخلف بیان کرد: در جریان بازرسی از این افراد، یک قبضه سلاح شکاری پران، ۱۲ عدد فشنگ، یک دستگاه دوربین شکاری، یک عدد بلندگو، ۵ رشته تور و دام مخصوص زنده‌گیری پرندگان، چندین قفس چوبی و همچنین سایر ادوات مربوط به شکار کشف و ضبط گردید.

سلیمانی با اشاره به روند پیگیری قانونی این تخلف تصریح کرد: پس از تنظیم صورت‌جلسه تخلف و توقیف ادوات کشف‌شده، پرونده این متخلفین جهت سیر مراحل دقیق قانونی و برخورد بازدارنده تحویل مقامات محترم قضائی گردید تا تصمیمات لازم در خصوص آن‌ها اتخاذ شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسلام‌آبادغرب در ادامه با تأکید بر حضور پررنگ و حفاظت شبانه‌روزی محیط‌بانان از مناطق تحت مدیریت محیط زیست خاطرنشان کرد: در صورت برخورد با هرگونه تخلف زیست‌محیطی و دست‌اندازی به طبیعت، مأمورین یگان حفاظت این اداره بدون هیچ‌گونه مماشات و چشم‌پوشی، با متخلفین برخورد قاطع و قانونی خواهند نمود.

وی در پایان با دعوت از آحاد مردم برای مشارکت در حفظ محیط زیست، از تمامی دوستداران و حامیان طبیعت درخواست کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست‌محیطی اعم از شکار، صید غیرمجاز و یا تخریب طبیعت، مراتب را در اسرع وقت به ادارات محیط زیست شهرستان اطلاع داده و یا از طریق تماس با سامانه تلفنی رایگان و شبانه‌روزی ۱۵۴۰ گزارش دهند تا پیگیری‌های عملیاتی و لازم به‌سرعت انجام پذیرد.

کد مطلب 6834769

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • امتحانات در البرز غیرحضوری شد

  • خانه‌های خلاق ساماندهی شدند؛ تدوین نظام ارزیابی جدید صنایع خلاق

  • فرهنگ فرزندآوری بازسازی شود؛ کمبود بهورز در غرب مازندران

  • نظارت مستمر بر نرخ‌ها و اطلاع‌رسانی دقیق به مردم ضروری است

  • مثبت‌ دور از انتظار شاخص کل بورس تهران؛ بازار سهام متعادل معامله شد

  • گفتگوی صادق و عراقچی درباره توسعه همکاری‌های مشترک دو وزارتخانه

  • کتاب‌های منتشر شده از ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ نیز در نمایشگاه عرضه می‌شوند

  • عقب‌ماندگی‌ها در پروژه‌های مسکن مهر فارس جبران می‌شود

  • پیش‌بینی رکوردشکنی تولید برنج در استان گیلان

  • مدرسه هلال یک جهاد علمی برای دانش‌آموزان است

  • پدافند جزیره کیش فعال می‌شود؛ مردم نگران نباشند

  • صدای انفجار در شمال و جنوب اصفهان ناشی از عملیات خنثی‌سازی مهمات است

  • جشن ازدواج در بابلسر

  • برگزاری آیین نمادین ازدواج جوانان اراکی در اجتماع شبانه حسینیه شهدا

  • حقوق «اردیبهشت» بازنشستگان علی‌الحساب واریز می شود

  • صدای شنیده شده در دزفول مربوط به تست سامانه پدافند بود

  • شاخص هوای اصفهان بنفش شد

  • جشن هلهله فرشته‌ها در قم

  • هفتاد و نهمین شب از تجمع مردم گرگان

  • تشرف وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر امام رضا(ع)

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵

  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه