شلیک ۴۰ موشک بالستیک در کمتر از ۵۳ دقیقه به کی‌یف

شلیک ۴۰ موشک بالستیک در کمتر از ۵۳ دقیقه به کی‌یف

روسیه بزرگترین حمله موشکی بالستیک خود را به کی یف از زمان آغاز جنگ آغاز و حدود ۴۰ موشک در کمتر از ۵۳ دقیقه به سمت پایتخت اوکراین شلیک کرد.

به گزارش خبرآنلاین، از یونایتد ۲۴،‌ کانال‌های نظارتی اوکراین تخمین زدند که روسیه بامداد یکشنبه ظرف ۵۳ دقیقه حدود ۴۰ موشک به سمت کی یف شلیک کرده است که احتمالاً بزرگترین حمله موشکی بالستیک به پایتخت اوکراین از زمان آغاز این جنگ تمام عیار است.

به روایت ایرنا؛ نیروی هوایی اوکراین در ابتدا ساعت ۱:۲۱ بامداد یکشنبه هشدار شلیک موشک‌های بالستیک از منطقه بریانسک روسیه و حرکت آنها به سمت پایتخت اوکراین را صادر کرد.

دقایقی بعد صدای انفجارهای مهیبی در کی یف شنیده شد. مقامات اوکراینی از ساکنان خواستند در پناهگاه‌ها بمانند درحالی که امواج دیگری از موشک های روسیه کی یف را هدف قرار دادند.

ویتالی کلیچکو شهردار کی یف از برخاستن دود در نزدیکی یک مرکز خرید در منطقه دسنیانسکی این شهر خبر داد. همچنین در مکانی جداگانه چندین خودرو دچار آتش سوزی شدند، در حالی که بنا به گزارش‌ها، حمله دیگری به یک ساختمان غیرمسکونی رخ داده است.

کلیچکو گفت، تیم‌های فوریت‌های پزشکی به منطقه شوچنکیوسکی اعزام شدند. تاکنون اطلاعاتی در مورد تلفات احتمالی منتشر نشده است.

بنا بر گزارش‌ها، بخشی از سقف ایستگاه متروی لوکیانیوسکای کی یف پس از این حملات فرو ریخت. میزان خسارت و تلفات احتمالی هنوز مشخص نشده است.

در منطقه شوچنکیوسکی، سقوط بقایای موشک به یک ساختمان آپارتمانی آسیب رساند و باعث آتش‌سوزی شد. آتش‌سوزی جداگانه‌ای در یک ساختمان غیرمسکونی رخ داد، در حالی که تیم‌های اورژانس و آتش نشانی به این منطقه اعزام شدند.

بنا بر گزارش‌ها، در منطقه سولومیانسکی یک موشک به یک ساختمان آپارتمانی برخورد کرد.

روز گشذته مقامات روسیه اعلام کردند که در نتیجه حملات پهپادی اوکراین به انبار یک شرکت خرده‌فروشی، هفت کارگر جان خود را از دست دادند و ده‌ها نفر نیز زخمی شدند.

در حالیکه اوکراین در هفته‌های اخیر حملات پهپادی خود به مواضع روسیه را افزایش داده است، نیروهای مسلح روسیه نیز همچنان به پیشروی خود در مناطق درگیر جنگ ادامه می‌دهند؛ وزارت دفاع روسیه پیشتر در بیاینه‌ای جداگانه از پیشروی نیروهای خود در مناطق «دونتسک»، «لسنویه» و «روونویه» در استان زاپوریژیا خبر داده بود.

315

کد مطلب 2248359

    خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاه‌ترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
  • شلیک ۴۰ موشک بالستیک در کمتر از ۵۳ دقیقه به کی‌یف

    شلیک ۴۰ موشک بالستیک در کمتر از ۵۳ دقیقه به کی‌یف

  • شوک رسانه‌های آمریکا از ضربه ایران به پایگاه آمریکا در اردن؛ از تلفات نظامیان تا اعتراف به افزایش دقت موشک‌های تهران/ نیویورک‌تایمز جزئیات را افشا کرد

    شوک رسانه‌های آمریکا از ضربه ایران به پایگاه آمریکا در اردن؛ از تلفات نظامیان تا اعتراف به افزایش دقت موشک‌های تهران/ نیویورک‌تایمز جزئیات را افشا کرد

  • ادعای العربیه درباره واکنش ترامپ به درخواست اسرائیل برای ورود به جنگ علیه ایران

    ادعای العربیه درباره واکنش ترامپ به درخواست اسرائیل برای ورود به جنگ علیه ایران

  • سی‌ان‌ان: چراغ سبز ترامپ به بن سلمان برای غنی‌سازی اورانیوم/ توافق ۱۲۳ چیست؟

    سی‌ان‌ان: چراغ سبز ترامپ به بن سلمان برای غنی‌سازی اورانیوم/ توافق ۱۲۳ چیست؟

  • تقلای واشنگتن برای دور زدن هرمز/احیای خطوط لوله قدیمی، اعترافی به بن‌بست راهبرد نظامی

    تقلای واشنگتن برای دور زدن هرمز/احیای خطوط لوله قدیمی، اعترافی به بن‌بست راهبرد نظامی

  • خط لوله‌ای که شاید معادلات ایران را تغییر دهد؛چرخ حفاری کرکوک به حرکت درآمده / ایران، روسیه، چین، آمریکا و اسرائیل در یک نبرد پنهان؟

    خط لوله‌ای که شاید معادلات ایران را تغییر دهد؛چرخ حفاری کرکوک به حرکت درآمده / ایران، روسیه، چین، آمریکا و اسرائیل در یک نبرد پنهان؟

  • مقاله مهم وتامل برانگیز ایراهیم متقی در باره فاز جدید جنگ امریکا علیه ایران/ ترامپ بدنبال تضعیف ایران برای همیشه است، نه فقط یک پیروزی میدانی

    مقاله مهم وتامل برانگیز ایراهیم متقی در باره فاز جدید جنگ امریکا علیه ایران/ ترامپ بدنبال تضعیف ایران برای همیشه است، نه فقط یک پیروزی میدانی

  • اسرائیل اگر نجنگد می میرد؛ راه رسیدن  اکسیژن به او را باز نکنیم

    اسرائیل اگر نجنگد می میرد؛ راه رسیدن اکسیژن به او را باز نکنیم

  • بیانیه سنتکام در هشتمین شب جنگ علیه ایران

    بیانیه سنتکام در هشتمین شب جنگ علیه ایران

  • واکنش ترامپ به کشته شدن ۲ سرباز آمریکایی در اردن: ما از دیدن آن متنفریم

    واکنش ترامپ به کشته شدن ۲ سرباز آمریکایی در اردن: ما از دیدن آن متنفریم