فروش آنلاین دارو در دست بررسی است

فروش آنلاین دارو در دست بررسی است

سرپرست دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو، با تاکید بر خطرات تهیه فرآورده‌های سلامت‌محور از پلتفرم‌های غیرمجاز، ضوابط و محدودیت‌های فروش اینترنتی دارو را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، سعید مهرزادی، با اشاره به پایش مستمر فضای مجازی و سکوهای اینترنتی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو تا این لحظه به هیچ وب‌سایت یا پلتفرم اینترنتی عمومی، مجوز فروش دارو و مکمل را نداده است. بر اساس قوانین جاری، عرضه هرگونه محصول سلامت‌محور که خارج از زنجیره رسمی داروخانه‌ها صورت گیرد، به عنوان کالای قاچاق تلقی شده و با متخلفان برخورد قانونی قاطع صورت می‌گیرد.

وی ضمن توصیه اکید به عموم مردم برای حفظ سلامت خود، تصریح کرد: مردم عزیز به هیچ عنوان نباید دارو و مکمل‌های مورد نیاز خود را از سایت‌های اینترنتی خریداری کنند. تنها مرجع رسمی و ایمن برای تهیه این اقلام، مراجعه حضوری به داروخانه‌هاست تا اصالت و سلامت کالا تحت نظارت مسئول فنی تضمین شود.

سرپرست دفتر بازرسی سازمان غذا و دارو در خصوص فعالیت وب‌سایت‌های دارای مجوز متعلق به داروخانه‌ها تبیین کرد که در حال حاضر برخی از داروخانه‌ها صرفاً برای فروش محصولات آرایشی، بهداشتی و مکمل‌های تولید داخل که دارای مجوزهای لازم هستند، تاییدیه فعالیت در فضای مجازی را دریافت کرده‌اند. اما این مجوز به هیچ وجه شامل دارو نمی‌شود.

مهرزادی خاطرنشان کرد: موضوع فروش آنلاین دارو به دلیل حساسیت‌های بالای ایمنی و سلامت، در دست بررسی کارشناسی است. ما در حال تدوین و بررسی ضوابط دقیقی هستیم تا در صورت رسیدن به نتایج مثبت و اطمینان از حفظ سلامت مصرف‌کننده، شرایط فروش اینترنتی دارو از طریق داروخانه‌ها را فراهم و دستورالعمل‌های لازم را به سراسر کشور ابلاغ کنیم. تا آن زمان، هرگونه فروش دارو در بستر اینترنت غیرقانونی است.

کد مطلب 6858380 حبیب احسنی پور

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اینفوگرافیک؛ عملکرد حمل‌ونقل جاده‌ای کالا در کرمانشاه

  • فروش آنلاین دارو در دست بررسی است

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵

  • گروسی: می‌خواهم دبیرکل سازمان ملل شوم

  • نصب موقعیت‌یاب در ناوگان مسافربری خراسان جنوبی الزامی شد

  • روانبخش: راه پیروزی ایران در برابر دشمن، مقاومت و افزایش تاب‌آوری است

  • برگزاری اجلاسیه ۲۴۸ شهید سنگرساز بی‌سنگر بخش کشاورزی خراسان جنوبی

  • رشد ۷۷ درصدی صادرات در سربیشه؛ اتصال ۳۴ مگاوات انرژی تجدیدپذیر

  • روند استانداردسازی مراکز سالمندان در مرکزی دستور کار ویژه است

  • عملیات مقاوم سازی ۸۵۹ واحد آسیب‌دیده در اراک به پایان رسید

  • برگزاری بزرگ‌ترین اجتماع مردمی برای رهبر شهید در برج تاریخی پاکستان

  • ایران با درخشش والیبالیست فاروجی نخستین پیروزی را کسب کرد

  • امارات با آزادسازی ۱۰ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران موافقت کرد

  • ۱۷ نفر در آتش‌سوزی مرکز توانبخشی مسجدسلیمان مصدوم شدند

  • مقامات اسرائیلی: ترامپ ما را فریب داد/توافق احتمالی با ایران فاجعه است

  • عراقچی: دارایی های مسدود شده ایران آزاد خواهد شد

  • آمریکا در نیمه اول کار پاراگوئه را یکسره کرد

  • میزبان بازی نخست را برد/ از گل به خودی پاراگوئه تا گل وقت اضافه آمریکا

  • پیاتزا: خوب بازی کردیم اما هنوز بی‌نقص نیستیم/بازی با بلژیک سخت است

  • ترامپ: پیام وزیر خارجه ایران درباره توافق مثبت بود

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵

  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • قطعات لباسشویی
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه