لاپید: کابینه نتانیاهو دیگر هیچ قدرتی ندارد

رئیس اپوزیسیون اسراییل در واکنش به خروج فوری حزب «شاس» از کابینه نتانیاهو و ائتلاف پوشالی آن تصریح کرد: کابینه نتانیاهو در اقلیت و غیرقانونی است و هیچ قدرتی ندارد.

لاپید: کابینه نتانیاهو دیگر هیچ قدرتی ندارد کد خبر: 724478 | ۱۴۰۴/۰۴/۲۵ ۱۹:۳۵:۵۲ اعتمادآنلاین |

الجزیره به نقل از شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم اسرائیل اعلام کرد که یائیر لاپید رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، نخستین واکنش به خروج فوری حزب «شاس» از کابینه نتانیاهو و ائتلاف پوشالی آن را رسانه‌ای کرد.

به گزارش ایسنا، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد، رئیس اپوزیسیون این رژیم اعلام کرد: از امروز، یک کابینه اقلیت غیرقانونی وجود دارد که هیچ قدرتی ندارد.

مرجعیت دینی حزب شاس پیشتر در واکنش به «عدم تصویب قانون معافیت حریدی‌ها از خدمت نظامی اجباری» خروج فوری خود را از کابینه نتانیاهو و ائتلاف اعلام کرد.

حزب شاس، یکی از احزاب اصلی مذهبی حاضر در ائتلاف کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به شمار می‌رفت که خروج آن از کابینه می‌تواند تعداد کرسی‌های کابینه را از ۶۱ به ۵۰ کاهش داده و باعث تضعیف شدید ائتلاف شده، کابینه نتانیاهو کنترل خود بر کنست را از دست بدهد. احزاب مذهبی رژیم صهیونیستی معتقدند که اگر ائتلاف نتانیاهو از بین برود، کابینه جنگی هم در کار نخواهد بود و اگر کابینه جنگ نباشد، جنگ هم متوقف خواهد شد و جایی که جنگ متوقف شود، سربازی اجباری حریدی ها هم منتفی می‌شود.

  • لاپید: نتانیاهو از یک سال و نیم پیش با حماس می‌جنگند اما پیروز نشده است
  • لاپید: نتانیاهو بنا به دلایل سیاسی خواهان حصول توافق تبادل اسرا نیست
  • لاپید : نتانیاهو خون نظامیان اسرائیلی را ارزان به حراج گذاشته است
  • لاپید: این ادعا که حماس توافقات تبادل اسرا را بر هم می‌زند، داستانی است که کابینه نتانیاهو می‌بافد
  • آیا امضای توافق ترسیم مرزها می‌تواند از بحران اسرائیل بکاهد؟