مخالفت دموکرات‌ها با تحریم روسیه به‌دلیل نگرانی از اختیارات ترامپ

مخالفت دموکرات‌ها با تحریم روسیه به‌دلیل نگرانی از اختیارات ترامپ

رهبر دموکرات‌های آمریکا نسبت به لایحه تحریم‌های جدید علیه خریداران نفت و گاز روسیه، ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حکیم جفریز، رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا، نسبت به لایحه تحریم‌های جدید علیه کشورهایی که از روسیه نفت و گاز خریداری می‌کنند، «نگرانی‌های جدی» ابراز کرد.

بنابر روایت تسنیم، این لایحه که پیش‌تر با رأی 86 به 11 در سنا تصویب شده بود، اختیارات بیشتری در زمینه تحریم و تعرفه به دولت دونالد ترامپ می‌دهد.

جفریز هشدار داد ترامپ و دولتش ممکن است از این اختیارات سوءاستفاده کنند و در نهایت اجرای این سیاست‌ها هزینه زندگی را برای آمریکایی‌ها افزایش دهد.

وی در جمع خبرنگاران افزود: ما تاکنون در این باره هیچ گفتگویی نداشتیم. ریچارد نیل عضو ارشد کمیته امکانات مالی و گرگوری میکس عضو ارشد کمیته امور خارجی کنگره نیز مخالفت قاطع خود را با این لایحه ابراز کردند.

جفریز تصریح کرد از آنجا که این لایحه صلاحیت اعمال تحریم‌ها و تعرفه‌ها را به ترامپ و دولتش می‌دهد، ما معتقدیم که از این لایحه سوء استفاده خواهد کرد. و من نیز به شدت در این باره نگرانم.

لایحه تحریم روسیه با حمایت ولودیمیر زلنسکی و شماری از سناتورهای دموکرات روبه‌رو است، اما هنوز مشخص نیست چه زمانی در مجلس نمایندگان به رأی گذاشته خواهد شد. قانون‌گذاران کنگره پس از یک تعطیلات تابستانی بلندمدت روز گذشته به کنگره بازگشتند اما لایحه تحریم‌های روسیه در تقویم کاری آنان نیست.

۲۱۹

کد مطلب 2268469

  • خشم مردم فنلاند از تمدید مخفیانه توافق نظامی با اسرائیل

    خشم مردم فنلاند از تمدید مخفیانه توافق نظامی با اسرائیل

  • قطر: رایزنی‌ها با عمان و پاکستان برای کاهش تنش در منطقه ادامه دارد

    قطر: رایزنی‌ها با عمان و پاکستان برای کاهش تنش در منطقه ادامه دارد

  • خداحافظی استارمر با سیاست/نخست‌وزیر سابق انگلیس از نمایندگی مجلس استعفا می‌دهد

    خداحافظی استارمر با سیاست/نخست‌وزیر سابق انگلیس از نمایندگی مجلس استعفا می‌دهد

  • مخالفت دموکرات‌ها با تحریم روسیه به‌دلیل نگرانی از اختیارات ترامپ

    مخالفت دموکرات‌ها با تحریم روسیه به‌دلیل نگرانی از اختیارات ترامپ

  • ترامپ و آینده ونزوئلا در اوپک؛ تصمیمی که به کاراکاس واگذار شد

    ترامپ و آینده ونزوئلا در اوپک؛ تصمیمی که به کاراکاس واگذار شد

  • تحلیل تریتا پارسی از تصمیم آمریکا علیه ایران: اشتباه نکنید؛ بمباران دوره‌ای یک کشور، یعنی وارد شدن به یک جنگ بی‌پایان..../ هگست در پی غزه کردن ایران

    تحلیل تریتا پارسی از تصمیم آمریکا علیه ایران: اشتباه نکنید؛ بمباران دوره‌ای یک کشور، یعنی وارد شدن به یک جنگ بی‌پایان…./ هگست در پی غزه کردن ایران

  • ادعاهای جدید و عجیب نتانیاهو درباره حمله ۷ اکتبر در آستانه انتخابات

    ادعاهای جدید و عجیب نتانیاهو درباره حمله ۷ اکتبر در آستانه انتخابات

  • شهباز شریف: تجاوز علیه ایران عامل اصلی بحران در منطقه است/ تنها راهکار، «دیپلماسی» است

    شهباز شریف: تجاوز علیه ایران عامل اصلی بحران در منطقه است/ تنها راهکار، «دیپلماسی» است