بازگشت شبانه تیم ملی ایران به تیخوانا پس از تساوی با نیوزیلند؛ استقبال مقامات فدراسیون در فرودگاه انجام شد.
اعضای تیم ملی فوتبال ایران پس از تساوی ۲-۲ مقابل نیوزیلند در دور اول مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ و در شرایطی که به دلیل تاخیر غیر موجه در فرآیند خروج مهدی طارمی و سعید الهویی در فرودگاه لس آنجلس با تاخیر به سمت تیخوانا پرواز کردند، ساعت ۱:۳۰ به وقت محلی وارد فرودگاه این شهر شدند.
در زمان بازگشت ملیپوشان به تیخوانا، مهدی تاج، رئیس فدراسیون، مهدی محمد نبی، سرپرست تیم ملی، هدایت ممبنی، دبیرکل فدراسیون و سفیر ایران در مکزیک در فرودگاه به استقبال ملیپوشان رفته و ضمن خسته نباشید به آنها خوشآمد گفتند.
بیشتر بخوانید: مسائل سیاسی روی اعصاب طارمی: از این وضعیت خسته شدهایم/ در این باره از رئیس فدراسیون سوال کنید؛ اینجا نیست!
-
راوی ماندگار مستند ناصر حجازی درگذشت
-
بعد از ساعت قلعهنویی حالا دستبند رامین رضاییان سوژه شد؛ از چشم کردن بنده جدا خودداری فرمایید! +عکس
-
دیس شایع به میثاقی در حمایت از فردوسیپور؛ به شماها نمیرسه از مفتبری حرف بزنید! +عکس
-
ترامپ با پیراهن تیم ملی ایران در ورزشگاه لسآنجلس؛ عقبنشینی آمریکا سوژه شد +عکس
-
ویدیو| جواب دندانشکن ابوطالب حسینی به مجری تلویزیون: سلیقه موسیقایی ما «جای خالی» نیست!
-
هتل تیم ملی ایران در لسآنجلس؛ یوزها به «منهتن بیچ» میروند +تصاویر