هدف‌گذاری۵۰درصدی برای جذب دانش‌آموزان ایلامی در رشته‌های فنی و حرفه ای

هدف‌گذاری۵۰درصدی برای جذب دانش‌آموزان ایلامی در رشته‌های فنی و حرفه ای

ایلام – مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان ایلام از هدف‌گذاری ۵۰ درصدی برای جذب دانش‌آموزان ایلامی در رشته‌های فنی و حرفه ای خبر داد.

ایرج زینی وند در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر ضرورت تحول در نظام آموزشی استان اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های کلان، هدف‌گذاری شده است که ۵۰ درصد از دانش‌آموزان استان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش مشغول به تحصیل شوند تا مسیر ورود آن‌ها به بازار کار هموارتر شود.

وی با اشاره به لزوم استفاده از پتانسیل‌های جانبی برای ارتقای کیفی آموزش‌ها افزود: قصد داریم از ظرفیت‌های گسترده سازمان فنی و حرفه‌ای در قالب طرح «هم‌نوا» و سازوکارهای برون‌سپاری نهایت بهره‌برداری را داشته باشیم. این همکاری‌ها به دانش‌آموزان اجازه می‌دهد تا در محیط‌های واقعی کار، مهارت‌های تخصصی را فرا بگیرند.

مدیرکل آموزش و پرورش ایلام از نهایی شدن «اطلس مهارتی» استان در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: یکی از اقدامات کلیدی ما، اجرای طرح آمایش رشته‌های مهارتی در سطح استان است. این اقدام با هدف شناسایی دقیق نیازهای بازار کار ایلام انجام می‌شود تا رشته‌های تحصیلی دقیقاً متناسب با تقاضای واقعی صنایع و مشاغل بومی طراحی و تدوین شوند.

زینی‌وند همسوسازی آموزش با نیازهای جامعه را ضرورت امروز نظام تعلیم و تربیت دانست و گفت: هدف نهایی ما این است که هیچ دانش‌آموزی پس از فارغ‌التحصیلی دغدغه بیکاری نداشته باشد. با کسب مهارت‌های کاربردی، دانش‌آموزان می‌توانند بلافاصله پس از پایان تحصیلات وارد چرخه تولید و اشتغال شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این اقدامات گامی راهبردی برای ارتقای کیفیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاهش نرخ بیکاری در میان فارغ‌التحصیلان جوان استان است و امیدواریم با هم‌افزایی دستگاه‌های متولی، شاهد تحولی مثبت و پایدار در وضعیت اشتغال و اقتصاد استان باشیم.

کد مطلب 6841289

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • میناب 168، جشن فرهنگی کودکان در بهار کتاب

  • کلید ۳۴۱ واحد مسکن ملی در ایلام به متقاضیان می‌رسد

  • تامین مالی آزادراه قائمشهر – ساری

  • صدور هشدار هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه

  • تردد زائران عرفه در مرز مهران بدون هیچ گونه مشکلی در جریان است

  • تمرکز راهبردی فنی و حرفه‌ای ایلام بر اشتغال‌زایی در نفت و کشاورزی

  • صفحه اول روزنامه‌های اصفهان سه‌شنبه ۵ خرداد ماه

  • سمنان در انتظار عمل؛ پروژه‌های سال‌ها بلاتکلیف تعیین تکلیف می‌شوند

  • هدف‌گذاری۵۰درصدی برای جذب دانش‌آموزان ایلامی در رشته‌های فنی و حرفه ای

  • تحقق ۱۱۴ درصدی منابع مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان ایلام

  • شنیده شدن صدای انفجار در شهر بندرعباس

  • رئیس‌جمهور مصوبه بازگشایی اینترنت بین‌الملل را ابلاغ کرد

  • منشا صدای انفجار شرق بندرعباس بوده است/ اوضاع کاملا عادی است

  • قیمت‌های جدید لبنیات اعلام شد

  • شرط ریاض برای عادی‌سازی روابط با تل‌آویو

  • عاصم منیر: توافق ایران و آمریکا در آستانه دستیابی است

  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • شروع جنگ آسیایی پرسپولیس با سازمان لیگ

  • راشاتودی: ایران یک‌پنجم ناوگان پهپادهای «ریپر» آمریکا را نابود کرد

  • مسکو: عاملان حمله به «لوهانسک» مجازات می‌شوند

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه چهارم خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه چهارم خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه چهارم خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه چهارم خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه چهارم خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح دوشنبه چهارم خرداد ۱۴۰۵

  • پرشین هتل
  • قطعات لباسشویی
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه