هشدار می‌دهیم اگر این بار غلطی از شما سر بزند با صحنه‌ای متفاوت روبرو خواهید شد | در جنگ ۱۲ روزه از ایران قوی رونمایی شد

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه از هویت درخشنده‌ای به نام ایران قوی رونمایی شد، گفت: مهم‌ترین دستاورد حماسه بزرگ ما در این جنگ، هویتی تازه، جدید و دوست داشتنی و حقیقی به نام ایران قوی بود.

محمدجواد حاج علی‌اکبری

به گزارش همشهری‌آنلاین، حجت اسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی‌اکبری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران تاکید کرد : در جنگ ۱۲ روزه حماسه با عظمتی را پشت سر گذاشتیم که باید ابعاد گوناگون آن بررسی شود و صدها اثر هنری و فرهنگی درباره آن ساخته شود.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران خاطرنشان کرد :در این دفاع مقدس ظرفیت جمعیتی، وسعت سرزمینی ، تاثیر علم و فناوری و عمق راهبردی مان را به جهان نشان دادیم و چهره‌ای متفاوت از ایران قوی را پیش روی جهانیان به تصویر کشیدیم.

وی با بیان اینکه امروز با پدیده‌ای جذاب از ترکیب هویت ملی ، دینی و انقلابی از ملت ایران مواجه هستیم که به برکت انقلاب کبیر اسلامی ایجاد شده است ، افزود: نهالی که با ریشه ایمان و خون شهدا آبیاری شده است محکم شد و امروز شاهد حسادت کفار نسبت به ملت ایران هستیم.

حاج علی اکبری با بیان اینکه امروز قدرتی جدید در جهان از شرق و به نام ایمان، اسلام، قرآن ،اهل بیت ، علی، حسین و مهدی به میدان آمده است، تصریح کرد: مردمی‌ترین جنگ غرب آسیا را دیدیم و مشاهده کردیم که این استقلال ملی، حاصل استقامت ملی ما در دهه‌های گذشته است.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه دشمنان نابخرد ملت با هدف نابودی و تجزیه ایران به ما حمله کردند، افزود: اما به لطف خدا ملت ایران در این دفاع مقدس با شکوه خود دشمن را له، بیچاره و تحقیر کرد.

وی با تاکید بر اینکه این انسجام وحدت و یکپارچگی ملت هدیه بزرگ الهی است، خاطرنشان کرد :البته زخم خوردیم و داغ دیدیم و بسیار سخت بود. اما استوارتر از همیشه مثل ققنوس از میانه آتش سر بلند کردیم و ملت‌های جهان ایران قوی را دیدند.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه ملت ما بعد از این دفاع مقدس در آغاز مرحله جدیدی از حیات طیبه خود قرار گرفته است، اظهار کرد : پرچم زیبای ما با رنگ سبز، یادآور ولایت امیرالمومنین و غدیر و در رنگ سپیدش یادآور افق‌های روشن پیش رو با حضرت مهدی(عج) و در رنگ سرخش یادآور قیام سالار شهیدان است.

وی افزود: در این نماز جمعه به دشمنان احمق و نابخرد هشدار می‌دهیم اگر این بار غلطی از شما سر بزند، یک ایران دیگر با جوانان و مردمانی دیگر خواهید دید که داغ ۱۱۰۰ شهید را دیده است و با صحنه‌ای متفاوت روبرو خواهید شد.

وی افزود: اگر سودای خطایی دیگر در سر داشته باشید ، دو سوم دیگر تل‌آویو نیز همراه با جنایتکاران احمق و آرزوهای باطلشان به قعر جهنم خواهد رفت.

حاج علی اکبری همچنین خطاب کرد: رئیس احمق ، قمارباز و کله پوک آمریکا! دست شما به خون مظلومان آغشته است و امروز همه منافع شما در بانک ضربه‌های ما در منطقه است و بلایی سرتان خواهیم آورد که با خفت و خواری برای همیشه از منطقه گورتان را گم کنید.

امام جمعه موقت تهران همچنین خطاب به اصحاب رسانه، اهالی قلم و سخن ،مسئولان و مدیران جناح‌های سیاسی انزار داد که باید مثل جانمان از وحدت و انسجام ایجاد شده محافظت کنیم .چون فرصتی استثنایی برای رسیدن به آرزوهای بزرگ ملت ایران است.

وی ادامه داد :مبادا با فرصت طلبی‌های سیاسی ، انتقام جویی‌های جناحی و دو قطب‌ سازی‌های فرصت سوز با عناوینی مثل (مقاومت_مذاکرات) یا (مقاومت_معیشت) در این وحدت بزرگ خللی ایجاد شود.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر اینکه ما در یک جنگ ترکیبی و چند ضلعی هستیم و دشمن لحظه‌ای از ما غافل نمی‌شود، تصریح کرد : اجازه دهیم سرداران میدان جنگ نظامی و عرصه جنگ دیپلماسی تمرکز داشته باشند و مسئله اصلی را با موضوعات فرعی به حاشیه نکشانیم.

حاج علی اکبری با تاکید بر اینکه مسئله اصلی مقابله با توطئه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی رژیم جعلی و آمریکا است، خاطرنشان کرد: باید همه نگاه‌ها به سمت دشمن باشد و هر صدا و اقدامی که در صف متحد ملت و مسئولان رخنه بیندازد صدای شیطان است حتی اگر خودش نداند.

وی همچنین از مسئولان قوای سه گانه به خصوص دولت خواست تا با تلاش بیش از پیش قدر ملت عزیز را بدانند و در خدمت رسانی به ملت مسابقه دهند.

امام جمعه موقت تهران در بخشی از خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته تهران نیز در سخنانی به زبان عربی از ملت یمن تشکر کرد.

حاج علی اکبری همچنین به سالروز قیام مردم مشهد در اعتراض به کشف حجاب رضاخانی اشاره کرد و گفت: بیست و یکم تیر روز عفاف و حجاب نام گرفته است و نشان دهنده اهتمام ملت ایران به این اصل اسلامی عمیق و ریشه‌دار و تاریخی است . پوشش مطلوب اسلام نشانه هویت ، آزادگی و مسئولیت پذیری زن مسلمان و وفاداری به خانواده و رعایت تقوای اجتماعی است. اما امروز با واقعیتی تلخ در سطح جامعه روبرو هستیم که بعضا در شأن جامعه اسلامی با فرهنگ و تمدن ملت ایران نیست و باید در این زمینه برای تبیین اهمیت حیاتی این ارزش بزرگ انسانی اسلامی گم‌های موثر برداشته شود.

کد خبر 961963 منبع: ایسنا

  • ادعای ارتباط نامتعارف کاترین شکدم با ۱۲۰ نفر ! | واکنش نهادهای امنیتی به ادعاهای جنجالی درباره کاترین شکدم در ایران

  • تهدید رهبر معظم انقلاب، اعلام جنگ علیه جهان اسلام است | قطعاً مردم پاسخ این تهدیدها را خواهد داد

  • هشدار می‌دهیم اگر این بار غلطی از شما سر بزند با صحنه‌ای متفاوت روبرو خواهید شد | در جنگ ۱۲ روزه از ایران قوی رونمایی شد

  • حکم محاربه برای سران کفر بر اساس قرآن | عضو خبرگان: خون ترامپ ملعون ارزشی ندارد

  • معرفی ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان

  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در این شهر + ویدئو

  • توسعه با الگوهای غربی! | نقد نامه ۱۸۰ استاد دانشگاه

  • اعلام جرم علیه نماینده پیشین مجلس به دلیل ادعای مجهول درباره شخصیت‌های سیاسی کشور

  • هلاکت فرمانده یگان شناساییِ تیپ گولانی اسرائیل + عکس

  • چرا قانون «۸ لیوان آب در روز» برای همه مناسب نیست؟

  • آتش زدن آدمک ترامپ در برزیل ! + فیلم | واکنش و حرف جالب رئیس جمهور برزیل به ترامپ

  • انتشار اولین تصاویر از انفجار گاز در چیتگر؛ ببینید | شدت و میزان تخریب را ببینید

  • لزوم تمدید آتش‌بس بین ایران و اسرائیل | انتقاد شدید لاوروف از حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران

  • واکنش سپاه به داستان درگیری با عوامل موساد در آزادراه کرج-قزوین؛ ماجرا چیست؟

  • آشتی خاص ساپینتو؛ نیمکت استقلال در آستانه یک تغییر بزرگ

  • ادعای ارتباط نامتعارف کاترین شکدم با ۱۲۰ نفر ! | واکنش نهادهای امنیتی به ادعاهای جنجالی درباره کاترین شکدم در ایران

  • مأموریت محال هاشمیان در پرسپولیس؛ اشکال از فرستنده است، نه گیرندگان!

  • موج گرمای شدید ۵۰ درجه در راه است

  • غنیمت بزرگ برای پرسپولیس | او همیشه اینجاست بدون سر و صدا!

  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در این شهر + ویدئو

  • موشک‌ جدیدی که قوانین فیزیک را به چالش کشید + فیلم | تغییر جهت یکباره موشک چینی با سرعت ۳۰۰۰ کیلومتر بر ساعت

  • نحوه انتخاب رنگ مبل برای خانه