همه‌چیز درباره گوشی تاشو آیفون

همه‌چیز درباره گوشی تاشو آیفون

تنها چند ماه مانده به رونمایی احتمالی از اولین گوشی هوشمند تاشو اپل که گفته می‌شود با نام «آیفون اولترا» (iPhone Ultra) به بازار عرضه خواهد شد، یک افشاگر زنجیره تأمین در شبکه اجتماعی ویبو (Weibo)، جزئیات فنی کلیدی جدیدی را درباره سیستم خنک‌کننده و ساختار مکانیکی این دستگاه فاش کرده است.

تینا مزدکی_طبق ادعای این منبع، اپل موفق شده است با وجود محدودیت‌های شدید فضا در بدنه باریک آیفون اولترا تاشو، سیستم خنک‌کننده پیشرفته Vapor Chamber را در این محصول تعبیه کند تا بازدهی حرارتی آن را به طور چشمگیری ارتقا دهد.

چالش ضخامت کم و خنک‌سازی بهینه

بر اساس شایعات پیشین، نخستین آیفون تاشو اپل از بدنه‌ای بسیار باریک (به‌ویژه در حالت باز شده) بهره می‌برد. کاهش ضخامت دستگاه معمولاً مدیریت حرارت قطعات داخلی را با چالش جدی مواجه می‌کند؛ اما این افشاگر مدعی است اپل به عملکرد گرمایشی بسیار تحسین‌برانگیزی در سیستم خنک‌کننده اتاقک بخار این گوشی دست یافته است.

اپل پیش از این، برای نخستین بار فناوری خنک‌کننده اتاقک بخار را در سری گوشی‌های آیفون ۱۷ پرو و آیفون ۱۷ پرو مکس به کار گرفته بود و اکنون قصد دارد این تجربه موفق را به دنیای گوشی‌های انعطفاف‌پذیر خود بیاورد.

همه‌چیز درباره گوشی تاشو آیفون

بهره‌گیری از لولای فلز مایع و زمان رونمایی

این افشاگر در پست دیگری به ساختار مکانیکی آیفون اولترا اشاره کرده و مدعی شده است که غول کوپرتینو در طراحی لولای این گوشی تاشو از فناوری فلز مایع (Liquid Metal) استفاده خواهد کرد تا علاوه بر افزایش مقاومت و طول عمر لولا، به کاهش چین‌وچروک نمایشگر نیز کمک کند.

در نهایت، این منبع تأکید کرده است که روند توسعه نخستین تاشو اپل کاملاً طبق برنامه پیش می‌رود و این دستگاه جذاب در رویداد سنتی سپتامبر اپل (شهریور ۱۴۰۵) به طور رسمی معرفی خواهد شد.

منبع: gsmarena

۲۲۷۳۲۳

کد مطلب 2227723

    خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاه‌ترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
  • همه‌چیز درباره گوشی تاشو آیفون

    همه‌چیز درباره گوشی تاشو آیفون

  • عضو ستاد ساماندهی فضای مجازی: محدودیت دسترسی‌ها با مصوبه جلسه بازگشایی اینترنت مغایرت دارد

    عضو ستاد ساماندهی فضای مجازی: محدودیت دسترسی‌ها با مصوبه جلسه بازگشایی اینترنت مغایرت دارد

  • لینکدین رفع فیلتر شد

    لینکدین رفع فیلتر شد

  • «کیک زرد» چیست؟ / سفر پیچیده «اورانیوم» در صنعت هسته‌ای

    «کیک زرد» چیست؟ / سفر پیچیده «اورانیوم» در صنعت هسته‌ای

  • اپراتورها پول بسته‌های اینترنت پرو را پس می‌دهند؟

    اپراتورها پول بسته‌های اینترنت پرو را پس می‌دهند؟

  • بمب‌های ایرانی در جنگنده‌های روسی / پیوند احتمالی با ناوگان سوخو ۳۵ ایران

    بمب‌های ایرانی در جنگنده‌های روسی / پیوند احتمالی با ناوگان سوخو ۳۵ ایران

  • از مدیران خودرو خرید نکنید!

    از مدیران خودرو خرید نکنید!

  • فروش بنز در آمریکا ممنوع می‌شود؟

    فروش بنز در آمریکا ممنوع می‌شود؟