هیئات سنتی یزد با زبان شعر به مصاف دشمن صهیونی رفتند

هیئات سنتی یزد با زبان شعر به مصاف دشمن صهیونی رفتند

یزد_ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: تعداد قابل‌توجهی از هیئت‌های سنتی یزد باتکیه‌بر عقلانیت شیعی، انقلابی و زبان فاخر شاعرانه نوحه‌های استکبار ستیزانه‌ای علیه دشمنان ملت خواندند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در مشروح پیام حجت الاسلام و المسلمین علیرضا نجیمی، با محوریت عملکرد هیئت های عزاداری استان در دهه اول ماه محرم آمده است:

الحمدالله رب العالمین

خدا را شاکریم که باز هم توفیق نفس کشیدن در هوای محرم و نوکری در خیمه اباعبدالله الحسین علیه السلام را به ما عنایت فرمود. خدا را شاکریم که از دوست‌داران و شیعیان امیرالمومنین علیه السلام هستیم و اگر قبول کنند از نوکران سیدالشهداء علیه السلام.

محرم، ماه عزا و حماسه و شور و شعور حسینی است. امسال نیز به توفیق الهی، مردم ولایت‌مدار حسینیۀ ایران پس از گذشت چند روز از جنگ تحمیلی رژیم صهیونسیتی علیه ایران اسلامی، به حسینیه‌ها تکیه‌ها و خیمه‌های عزای سید الشهداء آمدند و مجلس عزاداری را پر شور تر از گذشته برپا کردند.

این حرکت عظیم و این عزاداری پر شور، نشان‌دهنده هویت عمیق شیعی و شجاعت و عقلانیت حسینی است. مردم دارالعباده یزد با برگزاری هرچه پر شور تر این مجالس به دشمنان متجاوز و سلطه‌جویان در عالم این پیام را مخابره کردند که: «ما ملت امام حسینیم».

اتفاق ویژه ای که در دهه اول محرم سال جاری افتاد، این بود که تعداد قابل توجهی از هیأت‌های سنتی یزد که همواره پرچمدار تلفیق شور و شعور حسینی با حماسه بوده اند، با تکیه بر عقلانیت شیعی و انقلابی و با زبان فاخر شاعرانه نوحه های استکبارستیزانه‌ای علیه دشمنان این ملت حسینی -علی الخصوص رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکای جهانخوار- خواندند.

مدیریت اداره تبلیغات اسلامی استان یزد، از مادحین، هیأت‌های مذهبی، بانیان خیر واقفان و عزاداران حسینی که به برگزاری هرچه پر شورتر این مراسمات کمک کردند، کمال تقدیر و تشکر را دارد و از خداوند متعال برای این بزرگواران توفیق روز از افزون را مسألت دارد.
در پایان، از شعرای آیینی استان و مادحان دغدغه‌مند و هیآت انقلابی که به طور ویژه در این ایام شور انقلابی را با شور و شعور حسینی درآمیختند، تقدیر ویژه به عمل می‌آید.

کد خبر 6527131

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن نظامی اسرائیلی در شمال غزه

  • خرید تضمینی گندم در همدان از ۱۳۴ هزار تن فراتر رفت

  • ۳۲ دستگاه ماشین آلات سنگین به ناوگان راهداری مازندران اضافه می‌شود

  • برگزاری مراسم بزرگداشت ۲۷ شهید اقتدار نمایندگی ولی فقیه در سپاه

  • پیشنهاد نامگذاری معابر به نام شهید شادمانی برای ترویج فرهنگ ایثار

  • ۱۴۸هکتار گلخانه به جنگ خشکسالی رفتند؛ تولید معادل ۲۵۰۰ هکتار کشت سنتی

  • عملیات بهسازی خط آهن سیاه‌ چشمه تا رشت آغاز شد

  • آتش‌سوزی در یکی از کارخانه‌های شهرک شکوهیه قم مهار شد

  • نرخ بهره بین بانکی کاهش یافت

  • درخشش هنرآموزان کهگیلویه و بویراحمد در سطح ملی

  • انتقاد سرمربی تیم والیبال جوانان ایران از برنامه‌ریزی ناعادلانه FIVB

  • خط و نشان وحید هاشمیان برای رختکن پرسپولیس با ارونوف

  • مستند «آستانه اشرفیه ایستاده در غبار»

  • زنگ خطری برای والدین؛ اضطراب اجتماعی در کمین نوجوانان است

  • موشک‌های ایرانی گنبد ارتباط امن آمریکا در قطر را محو کردند+ تصاویر

  • شهادت سه نفر از حافظان امنیت در درگیری روز گذشته چابهار

  • روایت معاون رییس‌جمهور از خروج اتباع افغان

  • طوفان ادارات شهرستان ریگان را تعطیل کرد

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز شنبه ۲۱ تیر منتشر شد

  • شنیده شدن صدای انفجار و تیراندازی در اطراف دمشق

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴