هیچ‌گونه تعللی در حمایت از سرمایه‌گذاران پذیرفته نیست

هیچ‌گونه تعللی در حمایت از سرمایه‌گذاران پذیرفته نیست

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین با تأکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات سفر رئیس‌جمهور، گفت: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل باید با کاهش فرآیندهای اداری، حمایت از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان را در اولویت قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمدرضا صفی‌خانی» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در جلسه بررسی تسهیلات سفر ریاست‌جمهوری در حوزه‌های صنعت، کشاورزی و گردشگری تاکید کرد: با توجه به نقش کلیدی این منابع در رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار، دستگاه‌های اجرایی متولی و بانک‌های عامل موظفند فرآیندهای اداری را به حداقل رسانده و با رویکردی حمایتی، تسریع و تسهیل در پرداخت تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط را در اولویت کاری خود قرار دهند.

معاون-اقتصادی.jpg

معاون اقتصادی استاندار با بیان اینکه هیچ‌گونه تعللی در مسیر حمایت از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان پذیرفته نیست، تصریح کرد: از بانک‌های عامل انتظار می‌رود با نگاهی مساعدت‌آمیز و در چارچوب ضوابط قانونی، ضمن شناسایی گلوگاه‌های احتمالی، اقدامات لازم برای رفع موانع موجود را به فوریت انجام دهند تا شاهد جذب حداکثری اعتبارات سفر و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی استان در بخش‌های مختلف باشیم.

کد مطلب 2245276

    خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاه‌ترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
  • صنعت اسب‌؛ همدان را به قطب نشاط اجتماعی و اشتغال پایدار تبدیل می‌کند

    صنعت اسب‌؛ همدان را به قطب نشاط اجتماعی و اشتغال پایدار تبدیل می‌کند

  • بازسازی پست ۶۶ کیلو ولت گویم شیراز

    بازسازی پست ۶۶ کیلو ولت گویم شیراز

  • تأمین زیرساخت‌ها برای افتتاح هفت هزار و ۷۸۰ واحد نهضت ملی مسکن فارس تا پایان سال

    تأمین زیرساخت‌ها برای افتتاح هفت هزار و ۷۸۰ واحد نهضت ملی مسکن فارس تا پایان سال

  • هیچ‌گونه تعللی در حمایت از سرمایه‌گذاران پذیرفته نیست

    هیچ‌گونه تعللی در حمایت از سرمایه‌گذاران پذیرفته نیست

  • هدف‌گذاری صمت قزوین برای جهش صادرات به یک میلیارد دلار

    هدف‌گذاری صمت قزوین برای جهش صادرات به یک میلیارد دلار

  • توزیع بیش از ۱۴ میلیارد تومان کمک و ۲ میلیون پرس غذا توسط کمیته امداد کرمان

    توزیع بیش از ۱۴ میلیارد تومان کمک و ۲ میلیون پرس غذا توسط کمیته امداد کرمان