واکنش کوبا به اقدام تازه آمریکا

واکنش کوبا به اقدام تازه آمریکا

میگل دیاز کانل رئیس جمهور و برونور رودریگز وزیر خارجه کوبا اعلام کردند که اظهارات دونالد ترامپ و تحریم‌های جدید آمریکا علیه هاوانا به شکست خواهد انجامید و تجاوزگری و تهاجم ایالات متحده با مقاومت کوبا مواجه خواهد شد.

به گزارش خبرآنلاین، دیاز کانل بامداد جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس جمهور آمریکا اظهارات تهدیدآمیز جدیدی علیه کوبا مطرح کرده و وزارت خزانه‌داری نام‌های جدیدی از رهبران، سازمان‌ها و شرکت‌های کوبایی را به فهرست تحریم‌های غیرقانونی اضافه کرده است.

به روایت ایرنا؛ وی با بیان اینکه «این اقدامات با هدف تقویت محاصره و تشدید درگیری بین کوبا و ایالات متحده انجام می‌شود» افزود: این کوری سیاسی به اقدامات قهری هفته‌های اخیر علیه کشور ما که برای آسیب رساندن به مردم کوبا طراحی شده‌اند، اضافه شده است.

دیاز کانل تاکید کرد: تجاوزگری و انحراف دولت ایالات متحده با عزم ما برای مقابله با بدترین سناریوها و مقاومت در برابر تهاجم امپریالیستی مواجه خواهد شد.

وزیر خارجه کوبا نیز بامداد جمعه در شبکه اجتماعی ایکس اقدام آمریکا در گنجاندن نام رئیس جمهور کوبا و «اعضای خانواده‌اش و همچنین نهادها، سازمان‌های جامعه مدنی و شرکت‌های کوبایی در فهرست غیرقانونی و یکجانبه» تحریم‌ها را «شرم‌آور» و تازه‌ترین نشانه از طرح مداخله‌جویانه ایالات متحده برای به تصویر کشیدن کوبا به عنوان تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا خواند.

رودریگز تاکید کرد: هر اقدام ایالات متحده با هدف ایجاد سناریوی درگیری بین دو کشور محکوم به شکست خواهد بود.

وی افزود: هر تهدیدی علیه استقلال و حاکمیت کوبا با اتحاد و عزمی حتی بیشتر از سوی مردم ما روبرو خواهد شد.

«دفتر کنترل دارایی‌های خارجی» (OFAC) در وزارت خزانه‌داری آمریکا پنجشنبه شب میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا و چهار تن از نزدیکان وی و پنج نهاد این کشور را تحریم کرد.

علاوه بر دیاز کانل، همسر وی لیز کوئستا پرازا و پسرش مانوئل آنیدو کوئستا، الخاندرو کاسترو اسپین و رائول الخاندرو کاسترو کالیس پسر و نوه رائول کاسترو رئیس جمهور سابق کوبا به فهرست تحریم‌های آمریکا علیه کوبا اضافه شدند.

علاوه بر این، پنج نهاد کوبایی از جمله کمیته‌های دفاع از انقلاب، موسسه دوستی کوبا با خلق و وزارت نیروهای مسلح انقلابی کوبا نیز تحریم شدند.

دیاز کانل ۶۰ ساله در سال ۲۰۱۸ پس از آنکه رائول کاسترو از قدرت کناره‌گیری کرد، جانشین وی شد.

تحریم‌های تازه آمریکا دور تازه‌ای از تشدید فشارها علیه سران کمونیست کوباست.

این تحریم‌ها در حالی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه شب گفت که برای آنکه واشنگتن به کوبا کمک کند باید نظام این کشور جزیره‌ای تغییر کند.

وی اظهار کرد که کوبا «سرزمینی زیبا» با ظرفیت تفریحی و سرمایه‌گذاری بالاست اما دولت هاوانا این کشور را به شیوه بدی مدیریت کرده است.

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که پس از قطع کمک‌های ونزوئلا به کوبا، این کشور «بدون نفت» و «بدون پول» مانده و «گرسنه» است.

ترامپ گفت که می‌خواهد آمریکایی‌های کوبایی‌تبار بتوانند به کوبا بازگردند، با اقوام خود دیدار کنند و در صورت تمایل در کوبا سرمایه‌گذاری کنند.

وی با بیان اینکه «ما باید از شر رژیم خلاص شویم» افزود که می‌خواهد قبل از توجه بیشتر به کوبا، ابتدا به ایران بپردازد.

315

کد مطلب 2228791

    خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاه‌ترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
  • کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی اسرائیل در لبنان

    کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی اسرائیل در لبنان

  • واکنش کوبا به اقدام تازه آمریکا

    واکنش کوبا به اقدام تازه آمریکا

  • دیدار رئیس جمهور لبنان با سفیر پیشین این کشور در ایران / روابط بیروت و تهران موضوع بحث بود

    دیدار رئیس جمهور لبنان با سفیر پیشین این کشور در ایران / روابط بیروت و تهران موضوع بحث بود

  • بیانیه پاکستان درباره دیدار نقوی با مؤمنی؛ ادامه تلاش‌ها برای صلح پایدار

    بیانیه پاکستان درباره دیدار نقوی با مؤمنی؛ ادامه تلاش‌ها برای صلح پایدار

  • شی پس از دو دیدار مهم به کره شمالی می‌رود

    شی پس از دو دیدار مهم به کره شمالی می‌رود

  • رویترز از انفجار در بندر الفحل عمان خبر داد

    رویترز از انفجار در بندر الفحل عمان خبر داد

  • جزئیاتی از مذاکرات؛۵۰درصد دارایی ایران باید همزمان با تفاهم آزاد شود / آمریکا فقط ۲ ماه فرصت دارد / در تنگه عوارض نمی‌گیریم هزینه خدمات را می‌گیریم

    جزئیاتی از مذاکرات؛۵۰درصد دارایی ایران باید همزمان با تفاهم آزاد شود / آمریکا فقط ۲ ماه فرصت دارد / در تنگه عوارض نمی‌گیریم هزینه خدمات را می‌گیریم

  • افشاگری ‌سی‌ان‌ان از میزان حقیقی آسیب‌دیدگی ناو هواپیمابر «جرالد فورد» + ویدئو

    افشاگری ‌سی‌ان‌ان از میزان حقیقی آسیب‌دیدگی ناو هواپیمابر «جرالد فورد» + ویدئو

  • دو راهی شرق و غرب در ایروان / پشت پرده رقابت انتخاباتی در ارمنستان چیست؟ / رقابت پوتین و ترامپ در قفقاز جنوبی

    دو راهی شرق و غرب در ایروان / پشت پرده رقابت انتخاباتی در ارمنستان چیست؟ / رقابت پوتین و ترامپ در قفقاز جنوبی