واگذاری ۶۵۰ دستگاه پنل خورشیدی قابل‌حمل به عشایر فارس

واگذاری ۶۵۰ دستگاه پنل خورشیدی قابل‌حمل به عشایر فارس

معاون مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس گفت: در راستای حمایت از جامعه مولد عشایری و تأمین انرژی پاک در مناطق فاقد شبکه برق،تاکنون۶۵۰ دستگاه پنل خورشیدی قابل‌حمل با اعتباری بالغ بر۲۸۶ میلیارد ریال، در میان خانوارهای عشایری شهرستان های محدوده فعالیت این شرکت توزیع شده است.

به گزارش خبرآنلاین، مهدی شفیعیان این اقدام را گامی مهم در مسیر توسعه متوازن، عدالت انرژی و برخورداری این خانواده‌ها از نعمت برق پاک و پایدار عنوان کرد و افزود: در تلاشیم تا بتوانیم ۱۶۸۰ خانوار عشایر دیگر را نیز در سال جاری از نعمت روشنایی برخوردار کنیم.

او با بیان اینکه این طرح با اجرای شرکت توزیع نیروی برق استان فارس و با مشارکت خانوارهای عشایری در حال اجراست، خاطرنشان کرد: قیمت هر سامانه خورشیدی ۴۴ میلیون تومان است که ۱۰ درصد هزینه این پنل ها به عنوان سهم خودیاری توسط عشایر متقاضی پرداخت می‌شود تا بتوانند از برق مورد نیاز خود در مناطق دور از شبکه بهره‌مند شوند.

معاون مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر در مناطق عشایری افزود: استفاده از پنل‌های خورشیدی علاوه بر تأمین برق روشنایی چادر عشایر، نقش مؤثری در بهبود کیفیت زندگی و تامین رفاه عشایر غیور نیز دارد.

شفیعیان با بیان اینکه این دستگاه‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که کاملاً با سبک زندگی کوچ‌نشینی سازگار باشند، اضافه کرد: سامانه‌های خورشیدی که به عشایر ارائه می‌شود شامل یک عدد پنل خورشیدی ۱۰۰ وات به همراه لامپ ها ،کابل‌های ارتباطی، شارژ برق شهر و کیف دستگاه است که هر خانوار عشایری با در اختیار داشتن یک پنل خورشیدی کوچک سبک و قابل حمل می‌تواند به راحتی برق مورد نیاز خود را برای روشن کردن چهارلامپ کم مصرف و شارژ انواع تلفن همراه، چراغ قوه و رادیو تامین کند.

48

کد مطلب 2248563

    خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاه‌ترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۸۵۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در نجف‌آباد

    افتتاح و کلنگ‌زنی ۸۵۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در نجف‌آباد

  • برگزاری دوره توانمندسازی و بازآموزی منابع انسانی گردشگری در شیراز

    برگزاری دوره توانمندسازی و بازآموزی منابع انسانی گردشگری در شیراز

  • رسانه‌ها روایت‌گر سرمایه اجتماعی کشور هستند

    رسانه‌ها روایت‌گر سرمایه اجتماعی کشور هستند

  • دلالان نبض بازار ذرت علوفه‌ای گلستان را در دست گرفته‌اند

    دلالان نبض بازار ذرت علوفه‌ای گلستان را در دست گرفته‌اند

  • واگذاری ۶۵۰ دستگاه پنل خورشیدی قابل‌حمل به عشایر فارس

    واگذاری ۶۵۰ دستگاه پنل خورشیدی قابل‌حمل به عشایر فارس