واگذاری ۷ طرح مرتعداری در سمنان؛ گامی بلند برای مدیریت مشارکتی مراتع

واگذاری ۷ طرح مرتعداری در سمنان؛ گامی بلند برای مدیریت مشارکتی مراتع

سمنان- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از احاله هفت فقره طرح مرتعداری به بهره‌برداران واجد شرایط در هفته گذشته خبر داد و گفت: این اقدام در راستای بهبود معیشت دامداران انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رهایی عصر پنجشنبه در جمع بهره‌برداران بخش دامداری و کشاورزی استان در محل منابع طبیعی سمنان اعلام کرد: در راستای اجرای سیاست‌های سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و با هدف بهره‌برداری اصولی، حفاظت، احیا و توسعه مراتع استان سمنان هفت طرح مرتعداری پس از طی مراحل قانونی و تنظیم اسناد مربوطه در دفترخانه‌های رسمی استان، به مجریان طرح‌های مرتعداری احاله و واگذار شد.

وی افزود: طرح‌های مرتعداری به عنوان مهم‌ترین ابزار مدیریت علمی و فنی مراتع، نقش مؤثری در حفاظت از منابع پایه، افزایش تولید علوفه، کنترل فشار چرای دام، جلوگیری از تخریب عرصه‌های مرتعی و ارتقای معیشت بهره‌برداران دارند؛ از این‌رو تهیه و اجرای این طرح‌ها از ضرورت‌های مدیریت پایدار مراتع محسوب می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان گفت: مجریان طرح‌ها موظفند مفاد پیش‌بینی شده در طرح را به‌طور کامل اجرا کرده و نسبت به مدیریت صحیح چرای دام، انجام عملیات اصلاحی و احیایی، حفاظت از عرصه‌های مرتعی و همکاری با کارشناسان منابع طبیعی اقدام کنند.

رهایی با اشاره به مدت قراردادهای طرح‌های مرتعداری تصریح کرد: این قراردادها بر اساس ضوابط و مقررات ابلاغی و در قالب قراردادهای بلندمدت منعقد می‌شوند تا امکان برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و اجرای اقدامات اصلاحی و توسعه‌ای در عرصه‌های مرتعی فراهم شود.

وی همچنین از بهره‌برداران خواست برای تهیه، بازنگری و اجرای طرح‌های مرتعداری از ظرفیت‌های تخصصی موجود در استان بهره‌مند شوند و افزود: مشارکت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، انجمن‌های صنفی، تعاونی‌های فراگیر منابع طبیعی و اتحادیه‌های تعاونی‌های منابع طبیعی در تهیه طرح‌های مرتعداری می‌تواند موجب ارتقای کیفیت فنی طرح‌ها و تسریع در فرآیند احاله و اجرای آنها شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در پایان خاطرنشان کرد: احاله طرح‌های مرتعداری به بهره‌برداران واجد شرایط، گامی مهم در جهت تحقق مدیریت مشارکتی، حفاظت از منابع طبیعی و بهره‌برداری پایدار از مراتع استان به شمار می‌رود.

کد مطلب 6857423

  • ۱۳ هزار هکتار از مراتع استان سمنان به بهره‌برداران واگذار شد

  • ۵۰۰طرح مدیریت بهینه مراتع استان سمنان واگذار شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • کشف سلاح شکاری غیرمجاز در یک دامداری گرمسار؛ دستگیری متهم توسط پلیس

  • جهش ۴۴ درصدی صادرات از گمرک سمنان؛ حضور فعال ۱۲۳ شرکت در بازارهای جهان

  • حادثه خروج قطار تبریز به تهران از ریل

  • عقب نشینی مجدد ترامپ از تهدید ایران

  • انتخاب نماینده کرمان در شبکه ملی کلینیک های مددکاری اجتماعی

  • واگذاری ۷ طرح مرتعداری در سمنان؛ گامی بلند برای مدیریت مشارکتی مراتع

  • ۹گروه پژوهشی مرکز فقهی ائمه اطهار (ع)مأمور حل مسائل جامعه و نظام هستند

  • ظفرقندی: با کمبود تخت روانپزشکی مواجه ایم

  • جذب نخستین سرمایه‌گذار ملی برای صنایع‌دستی «چیلوک» فهرج

  • آقامیری: جریان قاتلان حسین (ع) امروز در مقابل امت ایشان قرار گرفته‌اند

  • هشدار ورود سامانه بارشی جدید؛ رگبار، رعدوبرق شدید در راه ۱۳ استان

  • نتایج روز نخست و برنامه روز دوم لیگ ملت‌های والیبال

  • لاف‌زنی ترامپ: نفت و گاز ایران را تصاحب می‌کنیم!

  • محبوبیت تیم ملی فوتبال ایران در مکزیک + فیلم

  • حملات غیرقانونی آمریکا در ساعت‌های اخیر، آتش‌بس را بی معنا کرده است

  • ۵ مصدوم در حملات بامداد امروز در کشور

  • زخم جنگ بر پیکر طبیعت؛ تلف شدن آهوها در جزیره خارگ

  • حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری متعلق به اهالی سیریک در دریای عمان

  • افزایش قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی

  • صفحه نخست روزنامه های خراسان رضوی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵

  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • قطعات لباسشویی
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه