وحشی‌ترین بوگاتی دنیا پلاک گرفت/ عکس

وحشی‌ترین بوگاتی دنیا پلاک گرفت/ عکس

بوگاتی بولاید از همان روز نخست برای یک هدف ساخته شد؛ شکستن رکوردها در پیست، نه ایستادن پشت چراغ قرمز یا عبور از سرعت‌گیرهای شهری. اما حالا شرکت بریتانیایی لانزانته کاری را انجام داده که خود بوگاتی هرگز انجام نداد.

امیرمسعود عابدین: شرکت مهندسی و بریتانیایی «لانزانته» (Lanzante Limited) به یک تخصص ویژه در دنیا شهرت دارد: تبدیل خودروهای مخصوص پیست به ابرخودروهایی که می‌توان به صورت کاملا قانونی در جاده‌ها و خیابان‌های عمومی با آن‌ها رانندگی کرد. در فستیوال سرعت گودوود، لانزانته با یکی از خشن‌ترین و جذاب‌ترین پروژه‌های خود تا به امروز ظاهر شد: یک «بوگاتی بولاید» پلاک‌شده و قانونی برای خیابان.

وحشی‌ترین بوگاتی دنیا پلاک گرفت/ عکس

جهت یادآوری، بوگاتی بولاید یک ابرخودروی تولید محدود و انحصاری برای پیست‌های مسابقه بود. از این غول فیبرکربنی تنها ۴۰ دستگاه ساخته شد و حتی یک نسخه از آن هم از سوی کارخانه مجوز تردد شهری یا نصب پلاک را نداشت. اینجاست که جادوی لانزانته وارد معرکه‌ می‌شود.

وحشی‌ترین بوگاتی دنیا پلاک گرفت/ عکس

جراحی بزرگ؛ چک‌لیست تغییرات برای پلاک کردن بولاید

لانزانته با همکاری نزدیک با شرکت فناوری‌های پیشرفته سرمایشی PRW، این هیولای مسابقه‌ای را به خودرویی تبدیل کرده است که حالا اجازه دارد از روی سرعت‌گیرها عبور کند یا به لاین خرید رستوران‌ها برود! با این حال، برای اینکه بولاید مجوزهای شهری را دریافت کند، لانزانته مجبور شد لیست بلندی از تغییرات را روی آن اعمال کند؛ هرچند اگر دقیقا ندانید به کجا نگاه کنید، تشخیص این تفاوت‌ها با نسخه پیست کار سختی خواهد بود:

وحشی‌ترین بوگاتی دنیا پلاک گرفت/ عکس

  • چراغ‌های جلو: نسخه اصلی بولاید نیازی به چراغ جلو نداشت، چون فقط برای رانندگی در پیست‌های مسابقه‌ای طراحی شده بود که خودشان سیستم روشنایی دارند. لانزانته چراغ‌های LED جدیدی به شکل کاملا سفارشی و در قالب فرم ضربدری (X) طراحی کرد که مستقیما درون خطوط ضربدری جلوی خودرو جا خوش کرده‌اند.

  • سیستم تعلیق: تعلیق خشک و سفتِ مسابقه‌ای خودرو باید برای استفاده در آسفالت ناهموار خیابان‌ها کمی نرم‌تر و منعطف‌تر می‌شد.

  • تایرها: لاستیک‌های بدون عاج (سِلیک) مسابقه‌ای میشلن نیز باید با نمونه‌های خیابانی تعویض می‌شدند؛ چرا که آن تایرهای مخصوص پیست تنها ۶۰ کیلومتر (۳۷ مایل) عمر می‌کردند و قیمت هر دست آن‌ها ۸,۰۰۰ دلار بود!

وحشی‌ترین بوگاتی دنیا پلاک گرفت/ عکس

قلب تپنده بدون تغییر باقی ماند

خوشبختانه موتور این هیولا نیازی به دستکاری نداشت؛ چرا که نیروگاه ۸٫۰ لیتری ۱۶ سیلندر با ۴ توربوشارژر (Quad-turbo W۱۶) با خودروهای جاده‌ای دیگری مثل شیرون مشترک است. این موتور نزدیک به ۱,۶۰۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند؛ عددی که تجربه آن در خودرویی با وزن کمتر از ۱,۴۵۱ کیلوگرم (۳,۲۰۰ پوند – پیش از پلاک شدن توسط لانزانته) قطعا ترسناک و دلهره‌آور خواهد بود.

وحشی‌ترین بوگاتی دنیا پلاک گرفت/ عکس

با وجود تمام تغییرات مهندسی لانزانته، باز هم این سوال جذاب باقی می‌ماند که آیا راندن چنین خودروی وحشی و مسابقه‌ای در ترافیک و خیابان‌های شهری، واقعا لذت‌بخش و سرگرم‌کننده خواهد بود یا یک چالش عذاب‌آور؟

وحشی‌ترین بوگاتی دنیا پلاک گرفت/ عکس

منبع: motor۱

۵۸۳۲۲

کد مطلب 2245732

    خرید ارزان بلیط هواپیما از 900 ایرلاین رزرو ارزان 1.5 میلیون هتل در سراسر دنیا خرید آنلاین بلیط قطار با بهترین قیمت انواع تورهای مسافرتی، برای هر نوع سلیقه اخذ ویزای آنلاین 50 کشور در کوتاه‌ترین زمان صدور فوری انواع بیمه مسافرتی داخلی و خارجی
  • وحشی‌ترین بوگاتی دنیا پلاک گرفت/ عکس

    وحشی‌ترین بوگاتی دنیا پلاک گرفت/ عکس

  • موشک بالستیک چه تفاوتی با موشک کروز دارد؟

    موشک بالستیک چه تفاوتی با موشک کروز دارد؟

  • رونمایی از دیش جدید استارلینک با وزن کمتر و مصرف بهینه‌تر

    رونمایی از دیش جدید استارلینک با وزن کمتر و مصرف بهینه‌تر

  • دامنه «t.me» تلگرام به وضعیت عادی بازگشت / علت تعلیق و واکنش پاول دورف

    دامنه «t.me» تلگرام به وضعیت عادی بازگشت / علت تعلیق و واکنش پاول دورف

  • قدرتنمایی جنگنده «میگ‌۲۹» در آسمان ایران / عکس

    قدرتنمایی جنگنده «میگ‌۲۹» در آسمان ایران / عکس

  • از ملایر تا بوکان؛ آزار آنلاین با افشای تصاویر خصوصی در تلگرام / جان و سلامت روان قربانیان در خطر است

    از ملایر تا بوکان؛ آزار آنلاین با افشای تصاویر خصوصی در تلگرام / جان و سلامت روان قربانیان در خطر است

  • قدرتنمایی جنگنده «میگ‌۲۹» در آسمان ایران / عکس

    قدرتنمایی جنگنده «میگ‌۲۹» در آسمان ایران / عکس

  • رونمایی از دیش جدید استارلینک با وزن کمتر و مصرف بهینه‌تر

    رونمایی از دیش جدید استارلینک با وزن کمتر و مصرف بهینه‌تر