وقت‌کُشی نتانیاهو در مذاکرات با حماس برای تحمیل آتش‌بس/ رژیم زیر ضربات روانی و نظامی مقاومت فلسطین

پنجمین دور مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و حماس هم بدون پیشرفت به پایان رسید. زیاده‌خواهی نتانیاهو و طرح ادعاهای بی اساس او درباره قدرت نظامی و سیاسی مقاومت حماس، دلیل اصلی بُن‌بست در مذاکرات است.

حماس

به گزارش همشهری آنلاین؛ دو روز پیش رسانه‌های منطقه اعلام کردند که پنجمین دور مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و حماس با میانجی‌گری قطر، در مورد توافق احتمالی آتش‌بس در غزه و تبادل اسیران، بدون هیچ پیشرفت قابل توجهی پایان یافت.

یکی از دلایل اصلی ناکامی در حصول توافق، خواسته‌های نابجا و تمامیت‌خواهانه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است. نتانیاهو چندی پیش مجدداً آرزویش درباره خلاء سلاح مقاومت اسلامی حماس را به عنوان پیش‌شرط توافق/تحمیل مطرح کرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد در صورتی که حماس سلاح‌های خود را زمین بگذارد، باریکه غزه به منطقه غیر نظامی تبدیل شود و مقاومت حماس همه ظرفیت‌های سیاسی و نظامی خود را کنار بگذارد، برای یک توافق دائمی آماده خواهد بود.

نتانیاهو برای آتش‌بس مدنظر خود، یک بازه زمانی ۶۰ روزه تعیین کرده و مدعی شده چنانچه حماس ظرف این مدت، خلع سلاح و برچیده نشود، به زعم او، به نبرد باز خواهد گشت.

خانواده‌های اسیران صهیونیست، معضل امنیتی برای رژیم

نتانیاهو در حالی این سه شرط را مطرح کرده که پیشتر و در تمام قریب دو سال جنگ منطقه‌ای پس از طوفان‌الاقصی، بارها و بارها از آرزویش برای خلع سلاح حماس و نابودی این جنبش سخن گفته بود اما اکنون نه تنها این هدف دست نیافته بلکه حماس به طور جدی در غزه به یک تهدید امنیتی بزرگ برای سربازان صهیونیست تبدیل شده و سازمان رزم این جنبش با قدرت در حال مقابله با اشغالگران است.

نتانیاهو در عین طرح سه پیش شرط برای توافق/تحمیل مطلوب خود، اخیراً به خانواده‌های اسیران صهیونیست اعلام کرد که «دستیابی به یک توافق جامع غیر ممکن است.

اعتراضات گسترده خانواده های اسرای صهیونیست علیه بی کفایتی نتانیاهو برای رفع بحران، در عین حال به یک معضل امنیتی در داخل اراضی اشغالی تبدیل شده است.

وقت‌کُشی نتانیاهو برای جلوگیری از توافق

در برابر پیش شرط های غیرممکن و زیاده‌خواهانه نتانیاهو، مقاومت حماس چندی پیش با انتشار اطلاعیه ای شروط خود برای آتش بس و توافق را اعلام کرد.

حماس در بیانیه خود تصریح کرد که پیش‌تر پیشنهادی برای یک توافق جامع تبادل اسرا ارائه کرده بود که شامل آزادی تمامی اسرا در ازای برقراری آتش‌بس دائمی، خروج کامل ارتش اشغالگر از غزه و ورود نامحدود کمک‌های بشردوستانه بود.

با این حال، نتانیاهو پیشنهاد حماس را رد کرده و همچنان به ایجاد موانع و تأخیر در مذاکرات ادامه می‌دهد. چندی پیش یک مقام فلسطینی در مصاحبه با شبکه «الشرق» گفت که تیم مذاکره‌کننده اسرائیلی، فاقد اختیار برای تصمیم‌گیری است و نتانیاهو برای جلوگیری از هرگونه توافق احتمالی، سیاست وقت‌کُشی را دنبال می‌کند.

کد خبر 961979

  • اگر ایران اسرائیل را تهدید کند مجددا حمله می کنیم | گزافه گویی وزیر جنگ اسرائیل و تهدید ایران

  • اقلیم کردستان عراق روی خط آتش | در اربیل چه خبر است؟

  • ابوعبیده فراخوان داد ؛ همه برخیزید…

  • الجولانی بیروت را تهدید کرد

  • خیز جولانی و نتانیاهو در کاخ سفید ‌| توافق امنیتی در راه است؟

  • سفر مشکوک وزیر جنگ اسرائیل به آمریکا | رایزنی‌های امنیتی جدید تل‌آویو و واشنگتن؛ گفت‌وگو بر سر ایران

  • نتانیاهو بازگشت و اعتراف کرد : بزرگترین حامی اسرائیل در تاریخ آمریکا… !

  • مسعود فراستی: مهران غفوریان بازیگر نقش جدی نیست |‌ نامش هم لوس و بی‌مزه است

  • موج گرمای شدید ۵۰ درجه در راه است

  • هاشمیان هم می‌تواند مسیر علی دایی را برود و هم یحیی | جنگ بهانه بود و به بازیکن کلیدی بازی نمی‌داد | این بازیکنان باید از پرسپولیس بروند

  • سن ازدواج باز بالا رفت | جوانان ایرانی در چند سالگی ازدواج می کنند؟

  • اجازه مهاجرت به معصومی را نمی‌دهیم ،هیچ جایی وطن نمی‌شود | واکنش به حواشی مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی | آخرین وضعت حسن یزدانی برای مسابقات سال ۲۰۲۶

  • آشتی خاص ساپینتو؛ نیمکت استقلال در آستانه یک تغییر بزرگ

  • زمان تعیین تکلیف کاپیتان استقلال مشخص شد

  • لزوم تمدید آتش‌بس بین ایران و اسرائیل | انتقاد شدید لاوروف از حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران

  • شکدم : نه جاسوس بودم، نه با مقامات ایرانی رابطه داشتم

  • ادعای ارتباط نامتعارف کاترین شکدم با ۱۲۰ نفر ! | واکنش نهادهای امنیتی به ادعاهای جنجالی درباره کاترین شکدم در ایران

  • موج گرمای شدید ۵۰ درجه در راه است

  • واکنش سپاه به داستان درگیری با عوامل موساد در آزادراه کرج-قزوین؛ ماجرا چیست؟

  • آشتی خاص ساپینتو؛ نیمکت استقلال در آستانه یک تغییر بزرگ

  • خنثی‌سازی یک پرتابه در این شهر تا ساعتی دیگر | مردم نگران صدای انفجار نباشند

  • مأموریت محال هاشمیان در پرسپولیس؛ اشکال از فرستنده است، نه گیرندگان!

  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در این شهر + ویدئو

  • مسعود فراستی: مهران غفوریان بازیگر نقش جدی نیست |‌ نامش هم لوس و بی‌مزه است