پرداخت بیش از ۴۷۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در خراسان شمالی

پرداخت بیش از ۴۷۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در خراسان شمالی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی از پرداخت چهار هزار و ۷۲۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی در بخش‌های مختلف استان از آغاز فعالیت دولت چهاردهم خبر داد.

محمد خوش‌آیینه در گفت‌وگو با خبرآنلاین اظهار کرد: این تسهیلات با هدف حمایت از کسب‌وکارهای خرد و خانگی، توسعه فعالیت‌های اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی در خراسان شمالی پرداخت شده است.

وی افزود: از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم تاکنون، یک هزار و ۷۷۳ فقره تسهیلات مشاغل خانگی به ارزش سه هزار و ۲۸۲ میلیارد ریال در استان پرداخت شده که زمینه اشتغال حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر را فراهم کرده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی حمایت از مشاغل خرد و خانگی را یکی از محورهای اصلی برنامه‌های اشتغال‌زایی استان عنوان کرد و گفت: پرداخت تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط با هدف تقویت تولید و ایجاد درآمد پایدار ادامه دارد.

خوش‌آیینه ادامه داد: همچنین ۸۰ فقره تسهیلات از محل تبصره ۱۸، به مبلغ یک هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال پرداخت شده است که برای ۲۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از جذب ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل مصوبات سفر دولت به خراسان شمالی برای توسعه ورزش کارگران خبر داد و گفت: این منابع در قالب اوراق مرابحه تأمین شده است.

به گفته خوش‌آیینه، اعتبار جذب‌شده برای تکمیل خوابگاه ورزشی، سالن ورزش‌های رزمی و اجرای طرح‌های محوطه‌سازی، تعمیر و تجهیز مجموعه ورزشی گلستان‌شهر بجنورد هزینه خواهد شد.

کد مطلب 2265239

  • پرداخت بیش از ۴۷۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در خراسان شمالی

    پرداخت بیش از ۴۷۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در خراسان شمالی

  • وزیر آموزش و پرورش از برنامه‌های جدید برای توسعه مدارس و فضاهای ورزشی خبر داد

    وزیر آموزش و پرورش از برنامه‌های جدید برای توسعه مدارس و فضاهای ورزشی خبر داد

  • فرماندار لنگرود در گفت‌وگو با خبرآنلاین گیلان خبر داد:افتتاح ۲۴۸ پروژه با اعتبار بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان در لنگرود

    فرماندار لنگرود در گفت‌وگو با خبرآنلاین گیلان خبر داد:افتتاح ۲۴۸ پروژه با اعتبار بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان در لنگرود

  • تامین مالی و رفع موانع تولید، محور بازدید مدیران صمت و بانک صنعت معدن از اسید فسفریک خرم‌آباد

    تامین مالی و رفع موانع تولید، محور بازدید مدیران صمت و بانک صنعت معدن از اسید فسفریک خرم‌آباد

  • تداوم وزش باد و احتمال گردوخاک در خراسان رضوی تا پایان هفته

    تداوم وزش باد و احتمال گردوخاک در خراسان رضوی تا پایان هفته